Prietene la bine si la greu - 100
Raspunsuri - Pagina 18
ionelamaria spune:
Mneata!
CAFEA?! Vrea cineva? Poftim de aici. Avem si bine fiarta sa mearga la branula
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 )
mihamora spune:
'Neata!
Ionela multumim de cafeluta
Diana - mult succes, va tin pumnii sa plecati cat mai repede la tati ! A fost greu sa luati hotararea asta?
Michelle cu Mateo 18.11.2009 si MARIO 15.05.2007
raluci_b spune:
neatza, io cafea toata multu Ionela, mare dreptate ai cu cautatul
Laura mamica de Giulica la tine ma refeream
Angi sanatate multa, nu te grabi cu antibioticul.
La analize mergem si noi sapt asta, dar tot degetel, pedia anoastra zice ca "orice intepatura in vena e un stres si o mica anemiere a unui plod"
Di - esti in gandurile mele mereu, ma bucur ca ai trecut cu bine de examen sunt convinsa ca iei coronitza
plecam la un party de uameni mari de data asta, va pup va aduc bunatati si ceva de baut
ce frumos e afara
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
in asteptarea lui cu trandafirul in gura
gabitza35 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miany75 gabitza e vorba de jucaria aceea ca un labirint cu bile si alte forme(parca) angi;da doamne sa aiba dreptate doctora aceea;multa sanatate va doresc!!! miany fericita mami de DAVID ANDREI |
daca e vorba de asta,e luata din ikea jucarie
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii
poze
na_bo spune:
Salutare fetelor
iau acum din cafeaua voastra, ca a mea am baut-o de mult si azi noapte de pe la 2 cineva nu a avut somn, iar la 6.30 cand s-a trezit tati sa mearga la munca si ea hop sus. Ma innebuneste cu somnul asta, un doi se trezeste si nu mai adoarme la loc si ziua si noaptea.acum doarme de vreo 2 ore ceeea ce e un record, de obicei doarme 1 ora ,maxim o ora jumate
Raluci- tinem pumnii pentru bb2, nu stiu tratamente naturiste.Daca ii faci analize de sange din degetel, reuseste sa i le faca pe toate , ca noi am facut la un laborator si numa glicemia si hemoleucograma le-a facut?
Lyly- bafta cu marirea de salar si sa fie cum iti doresti, pup Alexutu, sa va treaca mucii
LauraA-felicitari pentru pasii Giuliei
Miany- ai un carliontat superb, si eu imi doream o fetita cu zulufi blonzi, desi stiam ca nu are de unde sa iasa.Ce fain ca v-ati dat cu sania
Stephy- Faina placinta ai copt, ma bucur ca sunteti mai bine
Diana- sincer te admir cum reusesti cu cei 3 muschetari ai tai- plus celelate treburi, tinem pumnii pentru rezultate, desi ma gandesc ca sunt pozitive
ma opresc aici ca mi s-a trezit printesa, daca nu pic de somn revin pe seara
pupici tuturor
Natalia, fericita de Amalia Maria
Dozz spune:
Ce mai ninge afara!
M-am bucurat sa vad mesaje de la Shtephy si de la Diana, ca intotdeauna sunt de admirat cum isi fac timp sa intre si pe la noi. Diana, sigur iei nota buna la examen si va tin pumnii sa ajungeti repede la tati, sigur nu va e usor nici voua, nici lui, asa, la distanta.
Multumesc pt sfaturile cu henna, le-am pus bine, acum astept sa gasesc o seara linistita sa ma apuc de operatiunea maglavais.
Ma bucur ca scrie lumea meniuri, inutil sa spun din nou ce sursa de inspiratie sunt ele pt cineva ca mine... Legat de micul dejun, am o intrebare: ati inceput sa le dati copiilor altceva decat fructe la micul dejun pt ca au refuzat fructele? sau intentionat? Daca intentionat, atunci care e motivul? Eu ii dau in continuare fructe goale dimineata ca mi-a ramas in cap explicatia ca e f bine asa, fructele au fibre, dar dau si energie, deci sunt ok pt micul dejun.
Meniul de azi:
- mic dejun: para bucatele, apoi mar+portocala blenduite
- pranz: mancarica de linte cu fenicul si morcov; plus aprox 40 ml de supa (adica zeama de legume)
- la 17: iaurt, poate cu ceva fulgi in el
Ieri la ora 17 i-am facut lapte (de vaca) + ovaz + gem de prune fara zahar, arata cam naspa terciul asta, dar i-a placut mult, a plans ca mai vrea, asa ca a primit de pe peretii oalei ce mai ramasese (evident, fara gem; insa, spre mirarea mea, nu a parut sa-i pese prea mult de gem, ei i-a placut si terciul gol).
Alta intrebare: fetele cu dereglari de cm, ce doctor ginecolog recomandati? Eu m-am dereglat rau de tot si as vrea sa merg la un dr despre care sa stiu ca se pricepe in zona asta. Doctorita mea nu mi-a facut impresia ca ar fi prea buna in astfel de tratamente, mereu sare cu AC, iar eu mereu le refuz. Se preteaza investigatii imagistice pt astfel de dereglari (la eco ma gandesc)? Pe mine nu m-a sfatuit niciodata sa ma duc...
Legat de alimentatie am citit ca ar fi indicat sa incercam sa reducem cat mai mult mesele pe baza de cartofi; pur si simplu, sa preferam alte legume. Asta din cauza indicelui glicemic ridicat. Si ca ar fi bine sa incercam sa cultivam gustul copiilor pt acru si amar, chiar de la varsta asta. Bun, cu acrul nu-mi pare greu, cred ca lamaia pusa in unele mancaruri o sa ii ajute si in alt fel, nu doar la cultivarea gustului acru. Dar amarul?!? Eu nu cred ca o sa ma agit cu gustul amar acum, dar am zis sa va scriu si voua, cine stie.
Duminica frumoasa in continuare si o saptamana usoara! Sper sa reusesc sa mai bag nasul pe aici, ca am fost cam absenta zilele astea.
Dozz spune:
si m-am bucurat si de revenirea ta, Na bo, lasa prostioarele, auzi acolo, te asigur ca toate de aici ne gandim la toate celelalte.
parca intreba cineva de apa/zi: nu cred ca e prevazuta undeva o cantitate standard, eu am gasit doar ref lapte si chiar si aia e extreeem de aproximativa, copiii sunt copii, fiecare e altfel. Ana bea max 30-40 ml apa pe zi si asta e un mare progres, pana acum 1 luna cred ca bea 3-4 inghitituri. So...
angi san, tin pumnii cu analizele si tratamentul. parca nu m-as arunca nici eu la antibiotic, dar tu stii mai bine
cine da lapte de vaca/capra la copii, cum il da dimineata? sta dupa el la incalzit si in timpul asta plodul plange? sau il da la temp camerei? sau laptele e rece si se amesteca cu apa (pt diluare) care e fierbinte? sau cum? Ca la Ana ora de lapte de dimineata variaza intre 4-5.30, nu stiu cum as putea proceda sa tin laptele cald, fara sa se strice.
na_bo spune:
Dozz- eu ii incalzesc putin laptele ca de la frigi mi se pare prea rece, dar, in timpul asta Amalia apare in usa bucatariei si se cam mataie, dar asta e, ii spun imediat si noroc ca nu dureaza foarte mult
na_bo spune:
Am trimis-o pe Amalia la mama sa ma odihnesc si eu hop pe forum. Insa am asa o stare proasta, nici eu nu stiu de ce mi se pare ca nu am destula rabdare cu Amalia, as vrea sa fac unele lucruri si nu am timp, sotul zice ca prea ma consum pentru toate, si probabil asa e.scuze ca va rapesc timpul cu prostiile mele, dar simteam nevoia sa ma descarc.
O intrebare. Micul dejun il dati imediat dupa laptic sau la o oarecare distanta?
pupici
rgagapie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angi_san Miany si eu mi-as dori. Dar la hemoleucograma aia sunt cam multe incercuite cu rosu iar nr mare de leucocite nu stiu sa aibe vreo legatura cu dintii/maselele. Plus ca si saptamana trecuta am avut un episod de 3-4 zile cu febra pana la 39 cu 4. Azi a fost ziua cu 50gr la mancare. Din nou, Smara, te inteleg perfect. IMi vine sa urlu non stop. SI apropos de masele, mama lor. De cand s-au anuntat (si se fac 3 saptamani) nu a iesit niciuna desi se simt binisor la pipait. Cat poate sa dureze frate pana sparg afurisitele astea? Ca macar as elimina ceva de pe lista. Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009) |
Imi pare tare rau sa aud asta. Pentru maselute in astea 3 saptamani nu ai facut nici o cura de calciu? Eu ii dau 10 zile pe luna cate o pastila de Calciu lactic sfatmata in cereale sau lapte (in lapte sa nu fie prea cald k se face branzica), la noi a ajutat de fiecare data, acum stau 2 maselute sa iasa, dar suntem doar in a 5-a zi de calciu.
o sa treaca.