Prietene la bine si la greu - 100
Raspunsuri - Pagina 16
gabitza35 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miany75 ups....a cazut fisa!!! n-ati auzit-o si voi? gabitza nu era vorba de postare ,ci de poze..am vazut intr-una din poze o jucarie montessori..poti sa imi spui de unde ai luat-o ,ca eu m-am chiorat acu vreo luna si ceva pe net si ce-am vazut mi s-au parut prea 'simplute'...ms anticipat miany fericita mami de DAVID ANDREI |
miany,nu stiu la care jucarie te referi...
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii
poze
grigore_tina spune:
Am citit cu fi-miu pe langa mine si nu am retinut nimic.
Scuzele mele.
Ma fac utile cu meniu de ieri si azi
ieri:
-dimi:o felie cascaval,o banana
-la 14.00: ciorba de vita cu zeama da varza
-la 16.00 : peste fitofag cu cartof si morcov asezonate cu oregano,nucsoara,marar ,2 catei usturoi rasi si ulei de masline.Toate la cuptor + 1 iaut cu 2 biscuiti
-la 18.00 : 150 ml de lv cu 7 cereale milupa bio
azi:
-la 09.30 : o felie cascaval + 1/2 felie paine taraneasca + 1/2 mar
-la 14.00 : ciorba de vita cu zeama de varza si o lingura smantana
-la 16.00 : fitofag cu usturoi la cuptor + brocolli+1 linguritza ulei masline+ 1 panita crocanta dm
-la 18.00 : 100 ml lv cu cereale milupa bio.
Raluci nu stiu nimic de stimulare ovariana.Nu te pot ajuta.Eu am renuntat la AC si am ramas gravida dupa 2 ani jumate',cand nici nu mai speram.Exact in luna cand vroiam sa mergem la doctor pentru tratament am mers sa ni se confirme sarcina.
Tinem pumnii poate se intampla la fel.
Andre pe unde umbli?
Un mic cra-cra:Geo a inceput sa se urce singur in pat.Pana acum ii iesea foarte greu.Acum a prins bine miscarea.
Many te inteleg cu luatul obiectelor de pe blat,masa,etc.Imi place cum Vlad gaseste rezolvare.Nici noi nu mai tinem nimic pe masa(ajunge la ea acum),iar pe blatul de bucatarie mai are un pic si il ajunge.Eu am o problema:a inceput sa deschida sertarul cu tacamuri.Inca nu vede ce e in el,dar in curand va trebui sa il blochez.Deschide mai nou si dulapul cu vase(farfurii,yena si alte minuni).Iii spun ca nu are voie si il inchide la loc(pentru moment).Sper sa nu scoata ceva de acolo.
sarcina usoara Smara ,Licurici!
grigore_tina spune:
Multumesc pentru comentarii la poze si pentru opinia despre slinguri.
Lidia ma bucur ca reusesti sa fii activa.
sarcina usoara Smara ,Licurici!
angi_san spune:
Buna seara, fete dragi!
Sunt cam necajita, din nou. V-am povestit de ganglionii umflati, a facut si febra (3-4 zile) pana la 39cu5. Miercuri am fost la analize, fara pipi ca n-a vrut cu niciun chip sa faca in punguta minune. Rezultate, anemie destul de mare pe langa un numar foarte mare (dublu) de leucocite.
Ciudata febra asta totusi. NU crestea la 4 ore ci la 5, pana la 8 ore, dar daca o lasam in pace ajungea pana la 39. DR noastra cu care n-am apucat decat sa-i povestesc prin tel, a zis ca e o infectie bacteriana si va trebui tratata cu antibiotic, DIN NOU, mama lui de antibiotic.
Sa va mai spun ca fetita are stomacul varza, vomita mare parte din laptic, este foarte imbalonata si rar depasim la masa 100gr. DEci, antibiotic mai lipsea.
Am consultat o dr la medlife (inainte de a avea rezultatele la sange din pacate) si care a observat ca fetita are foarte multe gaze si le-a pus pe seama nenumaratelor siropele de febra sau raceala si ne-a recomandat protectis (noi ii dadusem enterol). Intr-adevar burtica si-a revenit ca dimensiuni dar pofta de mancae ioc. Aceeasi dr a zis ca are o eruptie masiva de dintisori+maselute (cica ar iesi toate 4 +incisivii laterali) si ca altceva nu are. Sunt curioasa ce ar fi zis daca vedea si rezultatul la analize...
Trimit si revin
Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009)
miany75 spune:
gabitza e vorba de jucaria aceea ca un labirint cu bile si alte forme(parca)
angi;da doamne sa aiba dreptate doctora aceea;multa sanatate va doresc!!!
angi_san spune:
Miany si eu mi-as dori. Dar la hemoleucograma aia sunt cam multe incercuite cu rosu iar nr mare de leucocite nu stiu sa aibe vreo legatura cu dintii/maselele. Plus ca si saptamana trecuta am avut un episod de 3-4 zile cu febra pana la 39 cu 4.
Azi a fost ziua cu 50gr la mancare. Din nou, Smara, te inteleg perfect.
IMi vine sa urlu non stop.
SI apropos de masele, mama lor. De cand s-au anuntat (si se fac 3 saptamani) nu a iesit niciuna desi se simt binisor la pipait. Cat poate sa dureze frate pana sparg afurisitele astea? Ca macar as elimina ceva de pe lista.
angi_san spune:
Fetele, sar'na de comenturi la pozici, tare bine fac psihic in momente de astea.
Ma simt tare naspa ca eu intru doar ca sa ma vait, in loc sa ma fac si eu utila cu ceva. Sper ca macar experienta noastra, asa tricky cum e, sa ajute vreodata pe cineva, macar din categoria cum sa nu faceti .
Lumi_Richard spune:
Smara,stii prin cate am trecut eu cu mancarea.....am incercat si reducerea cant de laptic....nu a fost bine. Eu zic sa ii dai lapte,nu mai tine copilul flamand, si lasa ce scrie in carti,ca acolo spune aprox 500ml pt copiii care mananca normal.
Annabelle papa bine acum,i-am inlocuit cu succes 3 mese,mai bea laptic doar dimineata si seara(150-200 ml la o masa). Aprox 200 fructe,200-250 legume,100-150 iaurt/cereale cu lp, am si eu copil normal
Angi,Doamne ajuta sa nu fie nimic. Eu ii doresc multa sanatate cretulinei cu ochisori superbi,si sper sa treaca repede,daca totusi este ceva...