Prietene la bine si la greu - 100
Raspunsuri - Pagina 13
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miany75 ms de raspuns...keep on going!!! scuze curiozitatea,dar de ce ii faci analize lui Vlad?! poate ai zis dar eu nu am fost pe faza... miany fericita mami de DAVID ANDREI |
Am zis sa facem si noi un bilant, nu am reusit la un an asa ca am facut la un an si 2 luni. Cred ca am facut bine, avand in vedere ca sunt si rezultate mai putin bune(glicemia si leucocitele) acum asteptam rezul. la sumarul de urina si urocultura si sa vedem ce zice pedi.
mami de Vlad (29.10.2009)
miany75 spune:
ups....a cazut fisa!!! n-ati auzit-o si voi?
gabitza nu era vorba de postare ,ci de poze..am vazut intr-una din poze o jucarie montessori..poti sa imi spui de unde ai luat-o ,ca eu m-am chiorat acu vreo luna si ceva pe net si ce-am vazut mi s-au parut prea 'simplute'...ms anticipat
lumi_calin spune:
vaiiiii ce de variante de mic dejun!!! Eu ii dau in fiecare dimineata fructe simple. Cred ca voi incepe si eu sa mai schimb, dar intreb : atunci cand dati dimineata ou nu mai dati dupamiaza carne? sau cand dati dimi branza, iaurt, cascaval ce mai dati la 6??? ca eu ii dau mereu la masa de seara iaurt, branza si cam atat.
Sanatate picilor si printilor bolnavi.
shtephy spune:
Hello ! Multumim tuturor de complimente
Noi suntem ceva mai bine ,Iustin nu se mai ineaca cu mucii in timp ce suge iar Stefi nu pare sa mai fie racita . De fapt pe ea nici nu a deranjat-o raceala asta .
Lyly regret ca absenta ta are scutire medicala . Sper sa va simtiti bine curand .Sanatate multa !
Pai daca e batuta in cuie intoarcerea la job ,tin pumnii sa se aprobe salariul si sa gasesti cea mai buna solutie pt Alexut .
Ramonika pacat ca v-ati molipsit de la tati si inca ce rau ,dar sper sa va reveniti repede . Sanatate ! Cum se mai impaca Ruxi cu Vladut ? Mai are coada?
Ar fi bine sa o alaptezi pe Ruxi inainte sa pleci de acasa si apoi poti face o pauza de 3 ore dupa care o poti alapta din nou . Cantitatea de anestezic (in cazul tau xilina si adrenalina) ajunsa in lapte e mica ,dupa cum mi-a spus DianaR (din pacate nu gasesc unde am salvat informatiile si linkurile de la ea). Sau te poti mulge o data ,e suficient .
Eu dupa anesteziile generale m-am muls de 2 ori si am asteptat mai multe ore ,dar ma simteam rau si aveam dureri mari . In plus Iustin era mufat la sora-mea ,nu era langa mine ca sa traga de mine.
Cand am facut anestezie cu xilina ,m-am muls un pic cand am ajuns acasa si apoi am pus puiul la san ca nu mai avea rabdare .
Simina bravo ca ai parasit butoiul .Eu fac terapie prin forumeala pt asta .
raluci_b spune:
asa sa mai zic si eu vreo 2
Simina ma bucur ca ai parasit butoiul, si nu nu, refuz sa intru in el, sotu' ma incurajeaza fff mult, deci nu renuntam la alaptat....am mai zis ? sunt dusa
Felicitari Giulica pt pasi
Meniu de dimi: paine unt cascaval, lapte cu biscuiti, orez/fidea/gris/cereale cu lapte, ou fiert cu bv, iaurt cu fructe. paine unt telemea de vaca.
Many - ce zici tu acolo de inaltimile la care ajunge Vlad, ne face sore, al meu a descoperit in camar punga cu pufuleti lasata de masamare desfacuta, iti dai seama ca a infulecat cu spe maini, desi eu pana acum nu i-am dat pufuleti. E clar ca trebuie sa avem grija pe unde ce lasam, am program sapt asta de reorganizat sertare bucatarie si camara.
Ma bucur ca ati prins pipilica, ma duc si eu sapt asta la analize
of of iar fulgusori muciosi, hai gata cu iarna sa vina primavara frumoasa, desi astia zic ca februarie asa va fi, cu frig si ninsori.....brrrr
oare cine stie ce se poate lua pt ajutor de facere de bebe, de-astea naturiste, stiu de la Many de cretisoara si suc de orz verde, multumesc
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
in asteptarea lui cu trandafirul in gura
miany75 spune:
many ms de lamurire;noua nu ne-a facut nici un bilant :nici la un an,nici la un an si 3luni(ma refer la analize); si mi-a bagat un cui dr.de familie ,in sensul ca poate are ceva probleme renale ( are ochii umflati cand se trezeste si nu numai-parca)...una peste alta,ma gandeam ca fiind prematur e altul protocolul,dar se pare ca nu e nici un protocol
apropo de mic dejun, in perioada de "criza a iaurtului",am vrut sa i-l dau cu fulgi de porumb (fara zahar,de la sanovita)...i-am pus cativa si pe masuta...ce credeti? a mancat doar fulgii...si a tot cerut:mai-mai (asa zice,cand mai doreste ceva supliment);cred ca-i placea cum ii crantane intre dinti
simina_kin spune:
Stephy te . Spor la terapie
Ce m-a scos pe mine din butoi??.
Asa cum am scris si pe FB :
"Un gest frumos, un zambet, o vorba buna, un pupic si un TE IUBESC = o alta viata!!O viata mai frumoasa!
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea ( 6-oct-2009)
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
miany75 spune:
lumi noi avem zile,cand papam si una si alta..lui David ii place carnea
raluci la mine,cred,a functionat tinctura de branca-ursului si mai era un produs Donnavital se cheama ,care nu mai stiu ce contine....pe asta din urma,l-am vreo doua luni inainte sa raman gravi(mi-a si ramas din flacon,ca intre timp am ramas)..noi eram pe punctul de a trece la FIV..(si eu sunt cu ovare micropolichistice)
simina_kin spune:
Mi-am adus aminte:
felicitari Smaranditza si Licurici pt samburei!!!!!!!!
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea ( 6-oct-2009)
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
monica_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluci_b oare cine stie ce se poate lua pt ajutor de facere de bebe, de-astea naturiste, stiu de la Many de cretisoara si suc de orz verde, multumesc mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09) in asteptarea lui cu trandafirul in gura |
raluci stiu de tratamentul miraculos cu branca ursului, mai multe nu stiu sa-ti spun, dar stie Andre, poate intra sa-ti spuna ea mai multe.
Mami fericita de printesa Mariuta