Prietene la bine si la greu - 100
Raspunsuri - Pagina 12
many_bani spune:
Ramonika ai dreptate cu punguta de recoltaat pipi, macar noi am putut azi relativ repede sa recoltam cu putza in recipient, la fetite nu vad cum altfel decat cu punguta.
mami de Vlad (29.10.2009)
Lidia74 spune:
Dana_n pupam pe cel mic. Nu se poate rezolva problema asta cu sternul prin sport?
Lyly te pupic. Ai PM.
Simina ma bucur ca ai iesit din butoi.
miany75 spune:
buna ziua de la cluj!!!
la noi ninge intruna de ieri de la amiaza ..deja sunt vreo 20 cm ;nu am apucat sa iesim cu saniuta ca azi s-a trezit devreme ,pe la 8 si deja doarme de o ora,asa ca am timp la dispozitie sa ma dau putin pe forum si sa mai fac una-alta...sper sa iesim dupa-masa in 3!!!
Lyly ms de gand..se pare ca a fost doar o exceptie noaptea cu pricina!!!
sanatate maxima tuturor bolnaviorilor!!!
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miany75 fetele,ce mai papa pui vostri dimineata?! miany fericita mami de DAVID ANDREI |
Pai noi alternam, ieri a mancat ou ochi romanesc, azi fructe(banana, kiwi, para), maine ii fac gris cu lapte, apoi iar fructe, iaurt si tot asa, dar noi nu suntem de urmat, ca de putin timp a reinceput sa mai manance cat de cat.
mami de Vlad (29.10.2009)
gabitza35 spune:
ziua buna
Miany eu dimineata le dau cam asa
- 1 iaurt+2 lg ricotta+ 1 ou fiert amestecate
- fructe blenduite uneori cu biscuiti
- omleta/scrob cu cascaval,ochiuri romanesti...asta in vremurile bune, acum oul nu-l mai papa decat ascuns prin diverse
- gris cu lapte
- clatite cu magiun(acum cateva zile a fost premiera)
- Bv,iaurt,ardei copt
- iaurt cu cereale
- felii de cascaval in manuta cu paine/biscuite
... si aproape intotdeauna cate un biscuite cu magiun... cel putin Dragos cum il pun in scaun (mic dejun,pranz,cina)imi arata borcanul cu magiun
putin diversificat,dar alte idei nu am
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii
poze
Ramonika spune:
citat din mesajul lui miany75 fetele,ce mai papa pui vostri dimineata?! miany fericita mami de DAVID ANDREI |
Ruxi in general refuza mancarea daca e prea dimineata. oricum suge cand se trezeste. dar mai tarziu ii dau banana, ou, uneori biscuiti, cascaval.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
miany75 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui many_bani
Pai noi alternam, ieri a mancat ou ochi romanesc, azi fructe(banana, kiwi, para), maine ii fac gris cu lapte, apoi iar fructe, iaurt si tot asa, dar noi nu suntem de urmat, ca de putin timp a reinceput sa mai manance cat de cat. mami de Vlad (29.10.2009) |
ms de raspuns...keep on going!!!
scuze curiozitatea,dar de ce ii faci analize lui Vlad?! poate ai zis dar eu nu am fost pe faza...
simina_kin spune:
Poate facem asa, o listuta cu meniu mic-dejun
Poate si ceva idei de mancare felul 2
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea ( 6-oct-2009)
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
miany75 spune:
gabitza,ramonika ms si voua (nu am dat refresh si nu am vazut ca erau mai multe raspunsuri)..
gabitza nu stiu daca am postat comentarii la pozele tale,dar 'mucosii' sunt adorabili!!;aseara ne-am uitat impreuna cu sotul la pozele fulgusorilor si l-a remarcat pe dragos...aduce mult cu un finut de-al nostru din canada,are niste trasaturi asa finute!!
voiam sa te intreb ceva,dar poti sa ma picuri cu ceara ca nu mai imi aduc aminte...citind in urma mi-a atras atentia una din postarile tale,dar nu mai stiu despre ce era vorba...mamaliga ei de treaba!!