LMA licurici ian-feb2009(134)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Babycalm-ul tb comandat de pe site, nu stiu daca mai sunt si alte site-uri care il vand.
Am o cunostinta care a dat fetitei picaturi cu probiotice, parca a deschis si subiect la parintii intreaba, spunea ca au fost minunate pt colicii fetitei.


Eu pe Aidan cand a avut colici l-am tinut non stop la san si asta parea ca il ajuta, de fapt el a avut colici doar cateva zile.
fiecare copil reactioneaza diferit stiti si voi.www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Da Bebelusi, am vazut si eu chiar azi pe niste probiotice ca scria ca-s si pentru colici. Eu i-am luat ceva lui Filip pentru ca face cand moale, cand tare caca. Intreaba si tu la farmacie, poate te rezolva.

Nu stiu ce e cu F, ca de vreo saptamana (coincide cu perioada in care a inceput sa faca caca aiurea, cand moale, cand deloc, cand cu mucus) cere papa si mananca bine de tot...pana acum trageam de el...

Mami de Ioana, Filip si 34 S


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

pe noi nu ne-a ajutat deloc coliccalm,urla si mai tare Ana,am incercat de mai multe ori sa ii dau pana am renuntat cand am avzut ca nu ii face bine...deci sunt copii si copii

Mama de Ana si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leditia
Porumbita am citit sub,de fapt doar ce ai zis tu,noi avem termofocus,e de la distanta si eu am fost multumita de el.Mai putin ca i se duc f repede bateriile,ca ia temp si din casa si daca le tii in el se duc cam repede.Trebuie insa citit prospectul cu mare atentie la orice termometru,pt ca fiecare are o anumita sensibilitate si se scade x din ce arata..(de obicei 0,5,dar depinde de termometru)Noi nu mai folosim de foarte mult timp termometru de fund si sincer,uitandu-ma in urma mi se pare total aiurea ca nu i-am luat unul din asta de cand l-am nascut si ca l-am chinuit cu celalalt in fundic.


Eu nu stiam ca exista asa ceva.Cum e si unde pot gasi acest termofocus? Clara este super speriata de termometru in funduletz.Din motivul acesta plange si se zbate mereu cand o schimb la pampers

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

PARTICIA, din pacate pe mine nu m-a ajutat cu nimic nici la Clara nici la Eliza, nici un produs de colici.se spune ca pana nu-si fac damblaua....nu se lasa, din pacate. Eliza saraca plange si cate 4 ore.Parca de vreo sapt s-au mai calmat putin.
Sti ce o ajuta pe Eliza: baitza cu apa calda.
Aaa..si la Clara mai mergea cu feonul cald pe burtica.

Maine mergem sa facem vaccinurile de 2 luni: Infarix, Sinflorix si Rotarix. TARE MI-E FRICA!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Cadia dar de ce le faci pe toate o data? Mult prea multe pt un corpusor asa de mic.
Noi am facut cate doua la distanta de 2-3 saptamani.

Eu cred ca cel mai la indemana termometru e cel de ureche. Noi numai din acesta am folosit si la pediatru tot term de ureche au. Mi se pare barbar sa chinui copilul cu termometrul in fund, mai ales ca e la o varsta la care pricepe si poate sa ramana cu aversiune fata de orice manevra in zona, exact cum spune si Cadia.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

salutare mamici si licurici care dormici sper :(

Nu are Robert herpangina ca i-am vzt gatul de vreo 2 ori ..cred si nu e. In plus de cand sunt eu nu am vzt vezicule la herpangina data de coxackie decat in gat, nicaieri prin alte parti desi istoric descriu si pe tegumente. Are afte, are gatul rosu si are analize de infectie bacteriana.Eu l-as fi internat ca febra asta e greu controlabila si are si scaune mai semilegate dar sa vedem, poate merge acasa. Eu le tin pumnii curajosilor si sa stiti ca s f simpatici live, mai ales Robert care vbeste tot tot.

Aalina draga mea sunt f pictati, niste abtibilduri obisnuite sa nu zic ordinare made in Ikea.

Cadia ma bucur ca te regasesti in blo"c"ul meu.

Frate au tras astia azi de mine....ora 3 consult la domiciliu in floreasca pe mozart, ora 4 juma in baneasca pe langa nu stiu ce lac ---moama ce apartamente intr un compelx rezidential, si bomba la 6 juma eram in otopeni la naiba in praznic la o viloaca pe un drum neasfaltat am intarziat in garda in dorobanti colegul meu se dadea cu capu de pereti. Cand am ajuns au navalit...acum am mancat pe ziua de azi , am internat 2, pe Porumbita abia am inghesuit-o printre...ce mai era demonstratie.Nici nu m am schimbat ma coc in cizme Si maine dimin mai am 2 consulturi si ghici ce: imi inchid mobilu dupa!!!!

acum fug nitel am de scris foile in calculatoare si consulturile la domiciliu!Mor de somn si oboseala....am la activ la rand vreo 4 dc nu 5 nopti dormite cate 4 ore dintre care si 2 garzi plus mucii lui Andrei.Pyc mai vii pe aici zi-mi ca la voi sunt cainii cu covrigi ca m-am acrit aici!

Sanatate tuturor, Dariei saracuta si ...lui Robert ca deh acum il am pe constiinta.Porumbita si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Alexia

Irina pictati nepictati is faini. Acu imi place si mai mult casa ta

Fabi la herpangina a avut o bubita si pe limba si pe obrajor. Sa se faca Robert bine.

Patricia la noi parca a functionat Espumisan din tot ce am incercat. Eu nu am vazut legatura cu ce mancam eu. Iar ceaiuri bagam clasicele chimen, anason etc.

Azi la noi e Sf. Fabian asa ca tre sa ma invrednicesc cu ceva prajitura macar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

neata feletor!

nu am mai prea scris in ultimul timp, dar citesc aproape mereu.

patricia, david a avut colici 9 saptamani, si am incercat majoritatea produselor (in afara de babycalm si espumisan). singura chestie care chiar a mers, a fost debridatul. lui david i-au trecut colicii de tot cu el. si acum ii merge f bine, ii dau si pt diaree si pt constipatie.

si david se calma daca ii incalzeam burtica cu foenul!Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Fabian Sa cresti mare si sa fii sanatos!!
Aalina mai pune si tu niste poze, ca tare ne e dor de voi.

Alexia Sa cresti mare si sa fii sanatoasa!
Flowerbee sa va traiasca fetita, sa fie sanatoasa si sa va adca numai bucurii!

Patricia. pt colici noi am folosit asa: Sabsimplex la fiecare masa, cam la 3 ore, debridat, cand nu se mai putea, ColicBaby, e un siropel de plante. Am citit si eu despre picaturile cu probiotice in revista mami, incearaca poate sunt bune. Iar de mancat, mancam de toate, mai putin varza, fasole, mazare...Si ii mai dadeam si ceiut pt colici, Babydrynk sau Babycalm.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Un vot, va rugam ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic

Mergi la inceput