LMA licurici ian-feb2009(134)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Cum sa fim, tusitoare si mucoase...

Si cu febra intre 37 cu 6 si 38 cu 4, variaza in timpul zilei.

Si am zis ca nu mai dorm cu ea, macar ca vreau s-o supraveghez, sa vad cum respira, da' e un chin, si azi m-am trezit asa de nervoasa si cu o pacla pe ochi... Eu sunt tare rea de somn, daca imi strici somnul, nu-s om in ziua aia... Si Dari se foieste in pat de se roteste ca si ceasul... Cica azi-dimineata dormea cu capul pe marginea patului, picioarele spre lada patului, pozitie oblica... Pe la 8 sau cat s-a dat jos din pat ca un somnambul, nu e prima data, vroia s-o ia la plimbare prin casa, am sarit efectiv din vis dupa ea si am pus-o la loc in pat, a adormit imediat... Si se foieste, se invarte, ma loveste cu picioarele in spate, in burta, in sani... Imi pune picioarele pe gat, pe gura, pe frunte... Nici daca dorm de-a picioarelea cu ea nu e bine, ca ma inghesuie pana si asa... Ma scol mai obosita decat m-am culcat.

Tare mi-e draga, da' nici asa.

Si m-am saturat de mucii astia ai ei, o ineaca noaptea, o aud fornaind de ei, nu poate respira, mama lor, cu tot aspiratul si Pulmexul.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Si mai e o chestie.

De cand cu injectiile cu antibiotic, Daria face kk de 3 ori pe zi, de fiecare data intre destul de mult si foarte mult, ca balega, si puturos de mori. Eu acum n-o mai simt, ca sunt racita si am nasul infundat, dar stiu ca asa e.

Si nu zice nimic!

Zice cand deja kk ala o arde, vine si-mi spune ca o doare fundul sau pruna... Si cand ma uit, e oparita toata, zuza...

Io ma gandeam ca scapam de scutece, dar vad ca, din contra, folosim mai multe zilnic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Selene,asa si noi..de fapt noi nu mai dormim de mult.Se da jos din pat,umbla prin camera sau se culca pe jos,mergem mereu si-l controlam sa vedem pe unde e,ca nu aud in interfon pasii lui pe covor..il pescuim mereu de pe jos,de pe canapea..Ba se trezeste dim la 5 si vine la noi si nu mai doarme,nici pe noi nu ne lasa..M-am dus la el de nenumarate ori sa dorm cu el si inafara de faptul ca am anchilozat de oase si coloana,dormind fff prost si stramb,pe margine si vai de mine,nu am reusit..Azi noapte la 11 ne-am dus la el,l-am luat de pe jos,l-am pus in patut,n-a zis nici pas,a deschis ochii,dar i-am dat rapid pisicuta si ursuletul cu care doarme oriunde se pune..si s-a culcat..la 1 ne-am dus iar sa vedem pe unde e..asa ca am dormit de pe la 1 si ceva spre 2 pana la 5 dim.La 5 dim l-am auzit plangand,am fugit la el nauca si era pe jos,inghetat..am zis ca turbez..M-am dus acolo si am zis sa-l adorm,l-am tinut in brate sa-l incalzesc..ba ma apuca de nas,ba imi baga degetele in gura,ba ma tragea de par,ca era desfacut,ba sarea in pat,ba sarea pe mine..Si asa a tinut-o 2 ore..cum atipeam cum ma trezeam cu o palma,cu tras de nas,cu un deget in ochi..La 7 deja m-au apucat nervii si am urlat sa ma lase in pace ca nu mai pot..nu mai stiu cand am dormit o noapte intreaga..Am inceput sa-l mangai in par,sa-i cant,sa-i povestesc nici eu nu mai retin ce chestii inventate si a adormit..La 9 nu-l mai trezeam..Pe zi,distractie maxima,somn ioc,abia am reusit sa-l adormim pe la 3 si ceva..la 6 a trebuit sa-l trezesc,a urlat si-a fost matzait intr-una de ne-a capiat pe amandoi.(al meu e in concediu obligat-fortat)Cu o noapte inainte a tot cazut din pat,ne-a luat mult sa-l linistim si sa-l adormim..Si uite asa,din toamna o tinem intr-o distractie din asta..ba sarea din patutul de bb,ba urla ca din gura de sarpe cand il puneai in el..in patutul nou sta si nu sta..ba cade din el,ba fuge din el..ba vine cu noaptea in cap la noi in camera si nu mai doarme neam ..Mi-a dat programul peste cap total..tot fac permutari si nu-mi da bine..La aerosoli nu mai sta de cateva zile,la fizio nu are chef decat daca sari tu,daca faci tu..eu cu durerile mele,numai de sarit nu mai am chef..Are chef de joaca intr-una,are o energie ceva de speriat..nu-mi dau seama cum si de unde,ca eu sunt pe zi ce trece tot mai pleostita si daca dorm 6 ore intr-o noapte deja incep sa ma bucur.Ziua suntem super ocupati...curatenie zilnic,mancare zilnic,etc etc..Ma gandeam ca as face o cerere de concediu,dar nush cui s-o inmanez..si ce pretentii sa ridic,ca omu' e in concediu si io l-am pus la munca intr-una..David e calare pe el non-stop..nu poate sa respire:)))
Sanatate multa,multa bolnaviorilor.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Auluuu...Ledi, si io ma plangeam ca se trezeste Clara prea devreme, avand in vedere ca ea doarme toata noaptea neintoarsa.
Super haioasa dorinta ta de a solicita CO.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

LEdi noi avem asa ceva la patul mare, pe partea unde doarme el (al doilea produs din pagina)
http://www.target.com/Toddler-Bed-Rails-Furniture-Room/b?ie=UTF8&node=12971481
e o chestie super, inainte si el cadea din pat si al nostru e inalt rau.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Ledi imi dai emotii cu povestile astea .

Si eu am auzit ca exista si la noi plase pentru marginea patului, n-am vazut cu ochii mei cum arata dar stiu ca nu sunt chiar ieftine. O sa vedem, sa ajunga intai patul.

In alte ordine de idei azi l-am vazut pe webcam. Si mi s-a facut si mai dor V-am zapacit de cap cu dorul asta, iertare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Paula te inteleg perfect:) si eu il urmaresc pe A. pe webcam de la servici, nu stiu parca s-a transformat de cand cu tunsoarea asta, pare mai mare, parca se si poarta altfel, e mult mai intelegator sau poate mi se pare mie, cand avea bucle parea mai bebelus

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Pff.Miere,ce shopping as face eu de acolo la preturile alea,pacat ca te omoara restul:)))Deci patul are bara de protectie,dar e intr-adevar scurta( http://www.nichiduta.ro/detalii-produs-3913/patut--pentru-copii-mco-pa-1/ acesta e patutul,cu mici diferente)..Insa sa nu va ganditi ca eu nu am incercat tot felul de minuni..nooo,am legat niste perne bine in spatiul ala gol,din alea mari,de canapea..nu mai cadea,dar se enerva pe ele si se dadea jos..sau le deranja,indiferent ce chestie iscusita gaseam eu sa le pun cat mai bine:))))Am renuntat la idee,ca nu avea sens zau..Are 2 perne mari jos langa patutul lui,in cazul in care cade sa cada pe moale..si are doua perne puse jos,la canapea..plus pe peretele de la canapea,sa nu se pocneasca cu capul de perete daca se culca acolo..Sincer,nu mai am perne in casa,am pus paturici si tot ce aveam sa-l protejez cat mai mult,sa nu se loveasca nici de pereti,nici jos,nici de marginile de lemn..dar ce n-am facut..El le trage,le taraste prin casa,le muta si le permuta si e f funny pt el sa le zapaceasca si sa-mi zapaceasca mie aranjamentele la care muncesc o gramada:))))..Nu suporta sa doarma acoperit,nu suporta sa-i pui chestii unde nu vrea el,ca oricum el le descalceste cu o dexteritare si o forta ceva de speriat..Asa ca,nush ce as mai putea sa-i fac,ca si daca ii mai iau o bara de protectie,mi-e ca sare peste si nush ce rezolv...La noi sunt si f scumpe..Nu ma derajeaza ca vine la noi in pat dim,nu ma deranjeaza ca doarme pe canapea,am ajuns sa prefer sa doarma unde vrea el,mai putin pe jos..azi dim cand am fost la el si respira cu un sunet aiurea rau,imi venea sa-mi iau campii,ca dupa ce ca dorm putin mai dorm si stresata ca unde o fi,daca se pune pe jos,taman dupa ce adorm eu ..zici ca-i somnambul zau..sau poate o fi si nu stiu eu.
Pupam trupa.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

Selene,asa si noi..de fapt noi nu mai dormim de mult.Se da jos din pat,umbla prin camera sau se culca pe jos,mergem mereu si-l controlam sa vedem pe unde e,ca nu aud in interfon pasii lui pe covor..il pescuim mereu de pe jos,de pe canapea..Ba se trezeste dim la 5 si vine la noi si nu mai doarme,nici pe noi nu ne lasa..M-am dus la el de nenumarate ori sa dorm cu el si inafara de faptul ca am anchilozat de oase si coloana,dormind fff prost si stramb,pe margine si vai de mine,nu am reusit..Azi noapte la 11 ne-am dus la el,l-am luat de pe jos,l-am pus in patut,n-a zis nici pas,a deschis ochii,dar i-am dat rapid pisicuta si ursuletul cu care doarme oriunde se pune..si s-a culcat..la 1 ne-am dus iar sa vedem pe unde e..asa ca am dormit de pe la 1 si ceva spre 2 pana la 5 dim.La 5 dim l-am auzit plangand,am fugit la el nauca si era pe jos,inghetat..am zis ca turbez..M-am dus acolo si am zis sa-l adorm,l-am tinut in brate sa-l incalzesc..ba ma apuca de nas,ba imi baga degetele in gura,ba ma tragea de par,ca era desfacut,ba sarea in pat,ba sarea pe mine..Si asa a tinut-o 2 ore..cum atipeam cum ma trezeam cu o palma,cu tras de nas,cu un deget in ochi..La 7 deja m-au apucat nervii si am urlat sa ma lase in pace ca nu mai pot..nu mai stiu cand am dormit o noapte intreaga..Am inceput sa-l mangai in par,sa-i cant,sa-i povestesc nici eu nu mai retin ce chestii inventate si a adormit..La 9 nu-l mai trezeam..Pe zi,distractie maxima,somn ioc,abia am reusit sa-l adormim pe la 3 si ceva..la 6 a trebuit sa-l trezesc,a urlat si-a fost matzait intr-una de ne-a capiat pe amandoi.(al meu e in concediu obligat-fortat)Cu o noapte inainte a tot cazut din pat,ne-a luat mult sa-l linistim si sa-l adormim..Si uite asa,din toamna o tinem intr-o distractie din asta..ba sarea din patutul de bb,ba urla ca din gura de sarpe cand il puneai in el..in patutul nou sta si nu sta..ba cade din el,ba fuge din el..ba vine cu noaptea in cap la noi in camera si nu mai doarme neam ..Mi-a dat programul peste cap total..tot fac permutari si nu-mi da bine..La aerosoli nu mai sta de cateva zile,la fizio nu are chef decat daca sari tu,daca faci tu..eu cu durerile mele,numai de sarit nu mai am chef..Are chef de joaca intr-una,are o energie ceva de speriat..nu-mi dau seama cum si de unde,ca eu sunt pe zi ce trece tot mai pleostita si daca dorm 6 ore intr-o noapte deja incep sa ma bucur.Ziua suntem super ocupati...curatenie zilnic,mancare zilnic,etc etc..Ma gandeam ca as face o cerere de concediu,dar nush cui s-o inmanez..si ce pretentii sa ridic,ca omu' e in concediu si io l-am pus la munca intr-una..David e calare pe el non-stop..nu poate sa respire:)))
Sanatate multa,multa bolnaviorilor.

POZE CU NOI
de David Christian

Ledi, si zilele mele fericite, cu somn al ei de amiaza de 3-4 ore, s-au dus de mult... Ieri a dormit 30 de minute la amiaza... M-am obisnuit cu faptul ca nu mai adoarme singura, ca tre' sa stam amandoi cu ea, m-am obisnuit cu faptul ca, uneori, ne chinuim si o ora sau mai mult sa o adormim, de se enerveaza ta-su rau de tot, da' nu m-am obisnuit cu faptul ca nu mai doarme cum trebuie la amiaza sau ca nu doarme deloc... Si mai face si tampele peste zi, peste tot scormoneste, peste tot umbla, la buna-sa i-a dereglat televizorul, arunca cu mancare pe jos, arunca in ea cu jucarii... Ieri imi punea orezul in sare...

De cand e bolnava, dorm cu ea in patul din dormitor si Doru dincoace. In patutul ei, de regula, o mutam dupa ce adormea. Au fost nopti cand se trezea maraind/plangand si nu mai adormea decat in patul nostru. Sa vezi distractie, 3 oameni intr-un pat care e nu e suficient de mare nici pentru noi, 2 adulti. Ne chirceam cum puteam, ne trezeam indoiti de spate, exact cum spui. Uneori veneam eu dincoace, ea se trezea fara mine, se dadea jos din pat si venea dupa mine. Alteori, cum scartaia putin patul, cum "mama?", de control. Ma duceam la pipi, incepea sa urle ca taiata, se dadea jos si lipa-lipa dupa mine la baie... Si Doru se scoala la 6, ca la 7 tre' sa iasa pe usa, e varza de obosit, cu cearcane...

Si Daria are o energie de te sperie. Ieri a dormit 30 de minute la pranz, dupa cum spuneam, si la 12 noaptea alerga bine-mersi prin camera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Am dat si eu un searc pe net dupa aparatoare de pat...concluzia? care din fetele din Romania stiu unde pot gasi asa ceva mai ieftin?
Nu de alta dar imi vine sa ma duc la Irina in State sa imi iau, m-am saturat de scorurile de la noi.

Mergi la inceput