LMA licurici ian-feb2009(134)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micola spune:

HELLO!
Multumesc tuturor celor care au intrebat de noi
Am fost ieri dimineata la spital.
l-a operat pe loc, pe viu!
i-a taiat pur si simplu galmita aia...a plans f rau, f tare, dar a durat f putin, cam 3 minute, dupa ce a terminat drul si l-a pansat, l-am imbracat si gata, nu a mai plans..pe tibi aproape ca l-a dat afara asistenta, ca se speriase rau cand a auzit ca il face pe viu si a zis ca daca ii e rau, mai bine sa iasa. dar a "rezistat"
mai e marait peste zi, din cand in cand, cred ca il mai doare cate un pic, sau il ustura, dar nu plange rau..
cred ca a fost mai bine asa, fara anestezie, si alte complicatii.. l-a durut rau atunci, dar si dupa anestezie ar fi fost rau, si tot ar fi avut dureri...si 2 anestezii in 2 luni..la un copil de 2 ani..era mai rau asa..
maine mergem la control si miercuri reincepe gradi
vineri nu am mai fost cu suc si fursecuri la gradi, nu ne-a mai ars, am fost doar eu sa anunt ca o sa mai lipseasca..
am fost cu vladut la Mc si am luat cate 1 happy meal la pachet si seara am avut un musafir :D, Danut, un vecin de 7 ani, va trimit eu poze, dar am mai mult filmari ca am dansat, am cantat, am jucat bowling cu popice...Nu aveam de gand sa-l serbam vineri in afara de Mc, ci in weekend, dar a sunat Danut sa ii zica "la multi ani" si am incropit repede o mini party..:)tortul a fost o placinta cu mere coapta in tuci ca sa fie rotunda si cu 2 artificii de pe vremea noastra:D ca nici lumanarica cu 2 nu am gasit..Si suc Tedi si fursecuri.

Miere, si eu am vazut trenul din prima, e f frumos:) Aidan e un scumpic.
Crisspy, nici eu nu vazusem pozele cu Tzumpi cel delicios mi-au placut f mult. Asa face si Alex, nu ma lasa sa-l filmez sau sa-l fotografiez, doar cat pot pe furis, altfel nu am nicio sansa.
ada, si alexu meu e tusigooos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Of, Micola, ce rau imi pare ca a trebuit sa treceti din nou prin asta. Nu putea sa-i faca o anestezie locala mica-mica?
Sanatate multa si sa nu mai fie nevoie niciodata sa treceti prin asa ceva.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ooohh Micola mi s-a facut pielea gaina cand am citit, cum mai pe viu, pe bune daca nu m-a luat plansul, saracul copil..sper sa nu mai fie nevoie de alta interventie, multa sanatate!

La Multi Ani sarbatoritilor, imi pare rau ca nu mai apuc sa intru decat sporadic, weekendul asta am fost plecati la nasi in Ft. Lauderdale, am stat putin, drumul luuung 5-6 ore, se plictisise Aidan in scaun, dar acolo a fost rasfatat de toata lumea, a primit cadouri, a sarit in trambulina,a cantat la pian, s-a jucat cu catelul lor (au un caine urias de vreo 70 de kile iar A. a ramas f impresionat de el)
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/5382567521/

Imi place de el pt ca e asa easygoing, imbratiseaza pe toata lumea, foarte prietenos.

Multa sanatate copilasilor bolnaviori si sa va faceti repede bine!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Am vazut si eu pozele cu Aidan, ce schimbat e asa cu parul scurt, pare si mai mare decat este. Si eu m-am prins ca e vorba de un tren in poza, mai ales ca am si eu in gand sa fac unul.

Micola ma bucur ca s-a terminat cu bine desi marturisesc ca suna cam inspaimantator.

Apropo de poze, si Marius vrea sa apese el pe butoane, dar ii spunem sa stea sa faca poza ca apoi ii aratam ce a iesit. Asa ca mai facem o poza, se mai uita si el ce a iesit si iar mai pozam.

Acum stau ca pe ace sa intre sora mea pe net si sa il vad un pic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

ooof Micola,saracutul

Selen,cum mai e Dariuta?

Miere foarte chic Aidan assa tuns scurt. mIe mi-a placut tortuletul. F potrivit pt copii.

Mama de Ana si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

salutare si de la noi fetele

miere ce schimbat pare aidan
mare cavaler
gata
nu mai este bebe
da si eu am inteles ca e un trenulet acolo

selene cum mai sunteti?

micola si eu cred ca a fost mult mai rapid si mai bine asa
acu sa treaca de tot sa nu mai doara deloc

eu sunt suparata
ca tre sa stau in pat cat mai mult
si bebe imi apasa pe col
nu stiu daca cu manutele sau cu piciorusele
ultima data era deja intoarsa cu capul in jos
da cine mai stie
ca imi da cate una
de ma sperii
tre sa stau in pat sa stea si ea cuminte
sa nu imi faca o bucurie atat de vremelnica
si eu sunt f activa
si imi e fffff greu sa stau in pat
offffffffffffffffff

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 30+ PETRA ADRIANA
AMR 9 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

MIERE, suuuuperb tortul iar Aidan este un adevarat "domnisor"

MICOLA, ooofff...prin cate ati trecut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Noi am fost la Budimex sa repetam analiza secretiei din ochi si lunea viitoare avem rezultatul.

In rest ne pregatim de ziua dsoarei celei mari: am comandat tortul si am luat articolele de petrecereTematica este Micky Mouse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Buna seara gagici

Miere eu am recunoscut trenuletul, foarte frumos a fost

Micola sanatate multa, sa speram ca totul va fi bine

Selene cum sunteti?

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

la toti licuricii simamele speciale de licurici care au avut aniversari de cand nu am mai scris

greu cu lucrul

ajung acasa, abia apuc sa stau putin cu carol si cristi, ca in general adorm imediat ce se culca carol, evident la noi arata ca dupa razboi ca nu ajunge timpul pt nimic

am fost si plecata la bucuresti 2 zile, acolo a fost super, dar 2 nopti pe tren m-au terminat

macar am reusit sa merg pe la irina, desi nu am fost companie minunata ca eram rupta de obo dupa tren. andrei e adorabil, tare e frumos. si vorbeste multe.

mama de Carol (29.12.2008) si 13+

Mergi la inceput