Ghiocei de Martie-Aprilie***297***

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

PISIK, ador pozele voastre! Ana e asa duuulce! Amandoua erati emotionate, clar!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Pisik, daca eu plang acum, uitandu-ma la pozele voastre, imi inchipui cam ce e in sufletul tau de mama... Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Poze din primele doua zile la gradi.
http://picasaweb.google.com/Ioana.sima/181901PrimaSiADouaZiDeGradi?authkey=Gv1sRgCMP78un2tu_aNg#

Mami de minune mica

Ioi, Pisik, cand te-am vazut, m-a apucat si pe mine plansul!

Gradinita e tare frumoasa, iar Ana pare interesata de ce se intampla pe acolo, asa ca e de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

off, vazut si io pozele cu pisicile noastre la gradi...si ce mare mi se pare ana!! pai e fetita in toata regula, nu mai e nici un bebelus in ea!

Gianina, multumesc frumos pentru sfaturi, am sa ii spun mamii de prof/dr dumitrache Multumesc si pentru complimente, esti o dulce

Simply, asa cu vremea, deci. Io astept sa vina vara, mi-e un dor de ea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Poze din primele doua zile la gradi.
http://picasaweb.google.com/Ioana.sima/181901PrimaSiADouaZiDeGradi?authkey=Gv1sRgCMP78un2tu_aNg#

Mami de minune mica

M-a apucat si pe mine bocitul.
Saraca Ana, avea o fata de parca presimtea ea ca vine o schimbare. Pana la urma o sa se obisnuiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Am bocit acum rad. De ce? Simplu. Eu nu vazusem raspunsurile vostra. Am dat quote la mesajul Pisikai si am scris, apoi am mers mai departe si am vazut ca toate ati avut aceeasi reactie.

Ce ti-e si cu mamele astea! Deci suntem toate la fel in privinta asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Si pe mine m-au emotionat pozele, dar am avut asa...o emotie pozitiva, tot imi imaginam cum s-ar simti Sophiphi acolo, cred ca i-ar placea. Imi place gradinita Anei! Si cel mai mult imi place Ana, cum mergea ea spre gradinita ca un copil mare si cum isi proba ghiozdanelul Ce numar are la papuci? (sa-mi mai raspundeti la obsesie:))))
Cand am vazut ca a intrat Denisamada ma gandeam daca nu s-o fi aplicat "principiul Kea" si la ea :P.
Simply, ce te invidiez ca esti intr-o tzara care a rezolvat macar o problema, a cainilor maidanezi...noi cate secole mai avem oare? Aaa, tot am uitat sa-ti zic ceva: l-am auzit dupa Craciun pe Mencinicopschi ala sau cum il cheama (cu alimentatia sanatoasa) care vorbea de porcul iberic, cica e o anumita rasa care are cel mai scazut procent de grasim (zicea ceva de pana la 5% oare?!!!)!! Ce zici, ai intalnit porcu' asta pana acum? Cica e foarte sanatos (de halit, nu el in general:)))

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Nu mai rezist, va rog sa ma lamuriti si pe mine, nu inteleg nimic, care-i faza cu grupa pregatitoare? Chiar n-am fost atenta deloc la lege
Deci? E obligatorie gradinita? Toata, sau cum? Exista grupa mica, mijlocie, mare si pregatitoare, sau cum? Si cu aia pregatitoare ce e, e in cadrul gradinitei sau al scolii?
Cand au zis tembelii ca alipesc clasa a IX a gimnaziului ma gandeam ca le-a trece prin cap sa scoata logica din programa. Au zis de asa ceva? Sper ca nu-s asa...lipsiti de logica

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Ilinca, am impresia ca m-am intalnit cu porcul ala, e negru! Din pacate, chiar daca i-am mancat piciorul, il stiu mai mult din poze, de prin vitrine si reclame, si l-oi fi gustat in ceva mezeluri...Carnea de porc de-aici nu ne place deloc-deloc, am impresia ca astia nu-i castreaza, cum se practica la noi, si carnea are un miros oribil! Ori cel putin asa am avut noi norocul. Compensam cu alte oratanii mai rare pe la noi: iepuri, prepelite, rate, toate vietatile acvatice. Mielul e cel mai apreciat aici, dar si cel mai scump.
Si legat de apucaturile locale, nu stiu daca v-am povestit ce mandri sunt astia pe-aici de tara lor. Sunt FOARTE conservatori, in ciuda numarului foarte mare de emigranti (Cred ca jumate din America Latina si un sfert din China e aici. Si inca un sfert de e arabi) si nu consuma decat produse de-ale lor. Sau cel putin asa cred ei, ca firmele mari, aproape toate, fie isi desfac produsele sub nume spaniolizate, fie sunt copiate pana in cel mai mic detaliu. De exemplu, PAMPERS aici nu exista, nimeni nu a auzit de el, in schimb peste tot vezi doar DODOT, care e PAMPERS pana la cel mai infim detaliu (material, textura, miros, model, desen, scai, TOT_TOT_TOT . Varietatea e mare la tipul de produse, ca marca populara e una, doua, maxim trei. Se promoveaza la greu consumul de produse locale, fermele din zona au puncte de desfacere pe langa supermarcheturi, in fine, ideea e ca sunt disperati sa cumpere numai ce e "iberic". Asa ca daca e porc, sigur e iberic !

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Hai ca m-ati emotionati toate. Ce inseamna sufletul de mama

ILINCA, Ana are cam 23 la pantofiori, papucei, cizmute. O pereche de ghete de iarna sunt 22, ca 23 ii zburau din picior. Papucii astia de gradi i-am luat 24 si sunt ok, adica mergeau si 23 dar nu am gasit, iar astia nu ii zboara totusi din picior.

Cu legea asta nici eu nu-s lamurita, dar nici nu ma agit, ca al cum se schimba astia dupa cum bate vantul, in 4-5 ani o mai sucesc de 10 ori. In principiu am inteles ca grupa pregatitoare se muta de la gradi la scoala si devine obligatorie.

Ana a adormit acum. Era mult prea rupta sa o mai tin, chiar si pana la 20.00. Avand in vedere ca s-a trezit la 7, a avut activitate intensa si nici nu a dormit...acum om vedea cat dormim noi. Noua ne iese ultima masea, au iesit 2 colti si tot progreseaza, iar progresul asta inseamna trezit pe la 3-4 si de atunci foit, dormit numai pe pipetul lui tati sau in capul lui mami, urlat, etc.

Mami de minune mica

Mergi la inceput