Nu uitati sa faceti reclamatie..

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu sunt in general multumita de vizitele la cabinetele particulare, dar doar pt ca eu intru si spun stiti, eu am o lista de intrebari si nu ies pana nu ma lamuriti Sunt un pacient ingrozitor si pun 100.000 de intrebari, mai ales daca e vb de Giulia.

Gabi, la ORL la Pelican am nimerit la o doamna doctor si cand i-am cerut sa-mi spuna cand revin cu Giulia la consultatie s-au uitat si ea si asistenta luuung la mine cred ca a sunat tare amenintator, desi nu era intentia mea.
Eu doar vreau ca trebile sa fie facute bine, iar daca eu imi dau tot interesul, astept idem si de la un medic.
Bine, eu fug la medic la primul simptom cum zice pediatra, la primul stranut

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=6" target="_blank">mam.jpg ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

nuuu, nu e bun sa fie cutie de reclamatii.
reclamatiile trebuie inregistrate, cu nr. si data si, la fel de bine, trebuie asumate - adica semnate si cu datele de identificare ale reclamantului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Da, ia spuneti voi cate v-ati dezbracat in pielea goala la gineco?

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

E adevarata treaba cu urechile. Am aflat si eu de curand, am fost la medic si printre altele i-am spus ca ma doare si urechea dreapta, s-a uitat in amandoua si a zis ca stanga e inflamata si posibil sa fac otita Si mi-a zis ca e posibil sa ne doara una cand de fapt cealalta e cu pb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui inaioana

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Refritor la ideea subiectului sunt perfect de acord sa se faca reclamatii, cred ca ar fi bine ca la orice spital sa existe o cutie cu reclamatii care sa fie citite regulat.

Ba eu nu sunt de acord sa existe "o cutie de reclamatii", mi se pare firesc sa existe un loc (secretariat, de exemplu) in care sa poti depune o reclamatie la care sa poti primi un numar de inregistrare si astfel un raspuns scris in termenul legal. Asa este firesc sa se procedeze.

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=SftMo7XkXps" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).

Eu ma refer la acea cutie ca la ceva extra, unde sa fie duse plangerile la fata locului, de catre pacientii care din varii motive nu vor sa faca o plangere inregistrata.

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui inaioana

Citat:

Refritor la ideea subiectului sunt perfect de acord sa se faca reclamatii, cred ca ar fi bine ca la orice spital sa existe o cutie cu reclamatii care sa fie citite regulat.

Ba eu nu sunt de acord sa existe "o cutie de reclamatii", mi se pare firesc sa existe un loc (secretariat, de exemplu) in care sa poti depune o reclamatie la care sa poti primi un numar de inregistrare si astfel un raspuns scris in termenul legal. Asa este firesc sa se procedeze.

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=SftMo7XkXps" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).

Eu ma refer la acea cutie ca la ceva extra, unde sa fie duse plangerile la fata locului, de catre pacientii care din varii motive nu vor sa faca o plangere inregistrata.

**Fur is for petting***
www.adoptiipisici.ro

Deja reclamatiile scrise sunt cu greu luate in seama, ce rost ar mai avea cutia cu pricina?

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinab spune:

eu am medicul de familie pentru copil la medlife si de fiecare data cand ma duc sa-l vada platesc vizita, voi ce stiti este normal? ca eu am inteles ca nu si ma gandeam sa fac reclamatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Rostul este ca Gheorghita nu face reclamatie de frica sa nu i se intample ceva, dar ar vrea sa se planga undeva. Asa ca scrie la cutiuta aia si seful de sectie vede daca are probleme cu vreun medic.
Cutiuta aia e internetul palpabil.

**Fur is for petting***
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:

Rostul este ca Gheorghita nu face reclamatie de frica sa nu i se intample ceva, dar ar vrea sa se planga undeva. Asa ca scrie la cutiuta aia si seful de sectie vede daca are probleme cu vreun medic.
Cutiuta aia e internetul palpabil.

Xio, uite, o sa-ti explic eu cum vine treaba cu cutiuta asta: in general, e greu de crezut ca cineva, altul decat cel care le va face vant la cos, se va uita la biletelele din cutie.
E ca la Politie: te duci cu o reclamatie si aia incearca sa te convinga sa nu o inregistrezi. Ca sa nu aiba un caz...
Imaginea cu vreun sef de sectie cu mana bagata in cutie dupa ultimele biletele este, pentru cei din afara sistemului, o gluma buna. Adica reusita, nu chiar buna...

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana83 spune:

Nu cred ca ar fi fost vorba de facut reclamatie , dar vreau sa va dau exemplu de vocabular de medic pediatru "popular, spiritual si atotcunoscator"( din categoria "eu sunt cel mai buna , lasa-ma cu ceilalti care sunt niste prosti si niste incompetenti").
1) Pe la un an copilul avea scaune acide.Ajung la domnul doctor care ma intreaba ce s-a intamplat . Ii spun , la care el , adresandu-se copilului " ce-ai patit bai, te ustura curu'?"
2) S-a intamplat sa ajung si a doua oara la el desi-mi promisesem ca nu voi mai calca pe acolo( nu din cauza faptului expus mai sus), dar medicul nostru pediatru era in concediu, si in disperare de cauza( pe copil il durea o ureceche si eu chiar atunci eram sub tratament intravenos pentru otita supurata bilaterala si -mi era frica sa n-ajunga si el in starea mea) am ajuns din nou. Asteptam pe hol si cum usa de la cabinet era larg deschisa se auzea discutia dintre el si mamica copilului, care nu stia daca poate sa-i mai dea dintr-un siropel pe care-l deschisese mai demult. Raspunsul doctorului :" da-i cum iti zic eu si uita-te pe sticla si daca scrie ca dupa 3 zile nu mai ai voie sa-i dai eu imi tai " forma populara a testiculelor"
3) Venim la control si dupa ce contrazice total ceea ce-mi spusese cu doua zile in urma , vrea sa-i de copilului o bomboana. Eu ii spun ca-i multumesc , dar nu-i dau atat de devreme ca n-as vrea sa ajung cu el la stomatolog inainte sa-i apara dentitia definitiva, la care medicul raspunde " ce treaba are sula cu prefectura?"

Mergi la inceput