Nu uitati sa faceti reclamatie..

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Nu, Buli, nu-s bancuri . Mi s-a intamplat chiar mie (haha, am mai zis asta :)) acum vreun an si ceva.
Culmea e ca in ORL-ista aia aveam incredere, mai fusese sotul meu la ea cu copilul si am fost foarte multimiti.
Probabil ca doar sotul meu a reusit sa scoata ce e mai bun din ea :)))))))).

~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Clinica privata din Oradea (pelicanu'), consultatie ORL. Ma programeaza tipa, ajung acolo, imi zice o alta de la receptie, ca doctorita la care m-au programat dimineata, e in concediu. Ok, ma programez la un dr. Nu exista ora fixa de intrare, te striga si intri. Buuun, nu stau mult afara, intru. Ma consulta, dar cand se apropie de mine, ma loveste un miros de transpiratie, era sa pic de pe scaun
Peste 2 saptamani merg la control, aia de la receptie e la fel de impertinenta si obraznica, intru la doctor... aceeasi miros intepator... de a doua consultatie nu mai zic nimic, am dat 35 de lei numai sa ma intrebe daca ma mai doare, am zis nu- bine doamna, reveniti daca aveti probleme. Prima consultatie a fost 70 de lei.

Am ajuns la concluzia ca pe vremea raposatului doctorii mai luau spaga cate un sapun sau spray adus din Ungaria, iar de cand cu clinicile particulare unde nu se mai dau spagi, poate nu mai au unii doctori nici apa, nici sapun, nici deodorante
Dar ce poti sa reclami? ca domnul doctor nu se spala?

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Moonchildeu ramin la parerea mea!

Romanii chiar merg la doctor si vin ei cu dignostice si tratamente gasite pe net,cu sugestii de "nu credetzi ca asta ar fi..."sau "eu cred ca am...",intzelegi tu ideea!

Bineintzeles ca sistemul e asa cum e si asta si mareste angoasa ,insa in general...pacientul isi depaseste atributziile!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Eu am notat subiectul cu 5 stelute pentru ideea lui principala, aceea de a face intotdeauna reclamatie scrisa cand ne confruntam cu abuzuri, nedreptati, nerespectari ale unui contract si asa mai departe. Acum vad ca voi vorbiti exclusiv despre ORL-isti.

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=SftMo7XkXps" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Vorbim si noi despre cazurile cu care ne-am confruntat ... Eu am scris si despre ginecologi, si despre endocrinologi, si despre asistentele de la analize ...

Imi pare rau sa o contrazic pe XIO (de fapt nu-mi pare) dar o consultatie de 5 minute NU ESTE O CONSULTATIE !
Pai in primul rand intri in cabinet, spui buna ziua si te asezi pe un scaun, doctorul te intreaba cum te cheama si ce varsta ai si te trece intr-un registru (si la stat, si la particular si nu, nu face o asistenta lucrul asta pt ca, cel putin la particular, nu exista o asistenta cu el in cabinet) si abia pe urma te itnreab ce problema ai. Ma indoiesc ca poti povesti in 5 minute ... poate doar daca spui "ma doare urechea" sau "imi curge nasul". In mod normal spui ce fel de simptome ai, de cand au inceput, ce tratamente ai facut (chit ca ai luat o aspirina si un sirop de tuse) etc. Apoi trebuie sa te consulte (ca-si arunca un ochi peste zona cu pricina si tot dureaza minim alte 5 minute). Apoi iti spune in 2-3 cuvinte ce ai sau iti da trimitere pt analize sau investigatii suplimentare, sau iti scrie o reteta pe care ar trebui sa ti-o si explice ... alte 5 minute.
Asta mi se pare un minim pe care ar trebui sa-l ai intr-o consultatie. Nu vorbesc de interpretare de analize sau consultatie de control, ci de o consultatie initiala.

Sau poate definim diferit cele 5 minute ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabi_K

Am ajuns la concluzia ca pe vremea raposatului doctorii mai luau spaga cate un sapun sau spray adus din Ungaria, iar de cand cu clinicile particulare unde nu se mai dau spagi, poate nu mai au unii doctori nici apa, nici sapun, nici deodorante

Daaaa...si ce misto mirosea sprayul ala Rexona ala de la unguri...poate "doctorul tau" este adeptul naturalului...deci, si a mirosului natural...
Sigur ca poti sa te plangi...macar la receptie poti intreba fetele de acolo...ala nu se spala niciodata?
Dar, ia zi: daca e nevoie si ajungi programata iar la nenea ala...te duci iar? Io nu cred...

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

pai nu, nu e ok sa intrebi asa intr-o doara la receptie, nu e ok nici sa faci scandal. si nici sa comentezi tare, in speranta ca te va auzi "cine trebuie"
nu-i nici frumos, nici eficient, nici matur.
in afara de faptul ca va vorbi toata lumea pe la colturi, nu se va schimba nimic. sigur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:
citat din mesajul lui Gabi_K

Daaaa...si ce misto mirosea sprayul ala Rexona ala de la unguri...poate "doctorul tau" este adeptul naturalului...deci, si a mirosului natural...
Sigur ca poti sa te plangi...macar la receptie poti intreba fetele de acolo...ala nu se spala niciodata?
Dar, ia zi: daca e nevoie si ajungi programata iar la nenea ala...te duci iar? Io nu cred...

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

nu mai merg la ala never. Si degeaba m-as duce la receptie... alea saracele ce sa-i faca? sa-l prinda si sa-l spele?

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui Burtocika

Vorbim si noi despre cazurile cu care ne-am confruntat ... Eu am scris si despre ginecologi, si despre endocrinologi, si despre asistentele de la analize ...

Imi pare rau sa o contrazic pe XIO (de fapt nu-mi pare) dar o consultatie de 5 minute NU ESTE O CONSULTATIE !
Pai in primul rand intri in cabinet, spui buna ziua si te asezi pe un scaun, doctorul te intreaba cum te cheama si ce varsta ai si te trece intr-un registru (si la stat, si la particular si nu, nu face o asistenta lucrul asta pt ca, cel putin la particular, nu exista o asistenta cu el in cabinet) si abia pe urma te itnreab ce problema ai. Ma indoiesc ca poti povesti in 5 minute ... poate doar daca spui "ma doare urechea" sau "imi curge nasul". In mod normal spui ce fel de simptome ai, de cand au inceput, ce tratamente ai facut (chit ca ai luat o aspirina si un sirop de tuse) etc. Apoi trebuie sa te consulte (ca-si arunca un ochi peste zona cu pricina si tot dureaza minim alte 5 minute). Apoi iti spune in 2-3 cuvinte ce ai sau iti da trimitere pt analize sau investigatii suplimentare, sau iti scrie o reteta pe care ar trebui sa ti-o si explice ... alte 5 minute.
Asta mi se pare un minim pe care ar trebui sa-l ai intr-o consultatie. Nu vorbesc de interpretare de analize sau consultatie de control, ci de o consultatie initiala.

Sau poate definim diferit cele 5 minute ...

Burtocika, nu ai de ce sa ma contrazici
Conultul POATE dura si 2 minute, pre exemplu pt. un diagnostic de ortopedie trebuie sa pui pacientul sa se ridice pe varfuri si sa treci undeget peste zona care spune ca il doare. Iti imaginez ca asta dureaza 2 minute. In general pacientii nu unt trecuti in registru de medic la cabinetele privat, sunt secretare/asistente.
Deci da, crede-ma ca se poate sa dureze o consultatie 5 minute si sa pui un diagnostic de certitudine. Din experienta vorbesc, nu din presupuneri.

Rufus, da, se poate sa te doara o ureche si sa fie de fapt probema la cealalta. Asa cum in apendicita te doar in jurul buricului sau sub stern si de fapt ai apendicita, asa cum in litiaza renala cu calcul migrant te poate durea testiculul si tu de fapt sa ai calcul pe traseu.

Refritor la ideea subiectului sunt perfect de acord sa se faca reclamatii, cred ca ar fi bine ca la orice spital sa existe o cutie cu reclamatii care sa fie citite regulat.

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Refritor la ideea subiectului sunt perfect de acord sa se faca reclamatii, cred ca ar fi bine ca la orice spital sa existe o cutie cu reclamatii care sa fie citite regulat.

Ba eu nu sunt de acord sa existe "o cutie de reclamatii", mi se pare firesc sa existe un loc (secretariat, de exemplu) in care sa poti depune o reclamatie la care sa poti primi un numar de inregistrare si astfel un raspuns scris in termenul legal. Asa este firesc sa se procedeze.

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=SftMo7XkXps" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).

Mergi la inceput