Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (75)
Raspunsuri - Pagina 7
larissa_79 spune:
La multi ani draga Oana cu sanatate si impliniri pe toate planurile! Doamne ajuta! Te imbratisez!
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m I-au luat sotului meu carnetul de sofer pt depasire pe linie continua. Deci o luna de zile sunt soferul sef...o sa ma razbun pt tot ce am indurat stand in spate cu copilul. O sa-i mananc nervii, mergand fff incet si cum vreau eu. Lui ii place sa mearga tare si nu are rabdare. Eu, de cand il avem pe Raul ma duc mult mai civilizat si respect toate semnele de circulatie...O sa albeasca in cap... Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 poze luna 6 |
esti mortala
si eu i-am atras atentia la Marius ca prea nu mai avea rabdare in ultimul timp...
Matei - luna a 7-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
citat din mesajul lui bumblebee Inca un lucru, pediatrii astia fac si nutritie pt bblasi in facultate, nu? Ulterior improspatand informatiile si adaugandu-le pe cele nou descoperite, nu? Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 5 Primul meu Craciun! |
m-ai facut sa rad
asa credetam si eu...dar cred ca m-am inselat
Diana
Bamboletta
Sorina mie pediatrul mi-a spus ca la inceput sa adaug in pireu doar zeama in care a fiert carnea...vreo 2 zile apoi sa adaug si carnea la pireu
Ramona
Paula daca te razgandesti va ajut sa faceti o contestatie...pe durata procesului executarea se suspenda...adica primeste permisul pana cand se pronunta sentinta
Cris asa ne-a zis si noua medicul lui Matei...ca nu se mai umbla la putulica! urologii asa recomanda!
Kata
Btz
Larissa
Matei - luna a 7-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
racusor2010 spune:
Oana, ce gospodina esti !! U2?? Da, vin la anul in Bucuresti!! Io ma inscriu!!
Azi am avut zi incarcata, am reusit sa ajungem la kineto, poate reusesc sa trimit o poza de pe BB sa vedeti ce face nazdravanul meu acolo! Nu are rabdare de masaj, in schimb pe minge a fost super incantat
MENIU:
2.00, 3.30.6.13 – tztz
9.30 – tztz
11.30 – mar cu para
14.30 – piure de cartof, dovlecel, morcov si galbenus, subtiat cu lp (nu prea i-a placut , era prea lipicios), era si el f obosit dupa kineto, nu dormise
18 – mar copt
21 – tztz
azi Andrei si-a cunoscut unul din prietenii lui, cu o luna mai micut, a fost foarte incantat prima data , desi murea de somn, el tot voia sa se joace, asa ca i-a furat sosetele, apoi s-a apucat sa ii manance degetelele…pana la urma s-a aplecat spre el si l-a pupat si l-a mangaiat pe caput, era asa de dulce dupa somnici de ambele parti si program de maraiala, la plecare Andrei doar ii fura jucariile #61514; abia astept sa se mai vada, au fost mortali!!!
Am comandat safe feeder, i-am pus mar deocamdata, ca mandarina era prea rece. I-a placut mult.
ANDREEA carnita eu o fierb separate, parca o luna recomanda pediatra…eu o mai fierb asa pana la vreo 8 luni. Oricum prima apa se arunca
PAULA branza fagaras din comert cred ca are si sare. Mai aman putin
Ce tare esti cu razbunatul pe soferul – tata :D
CRIS bravo pentru vestile bune de la Dr!! nici nu avea cum sa fie altfel!!! Exercitiile alea le faceam si noi, mai putin ultimele de la sfarsit cu manutele…I le-am facut de la 3 luni pana la vreo 5 luni , sa ma apuc sa ii fac din nou….Vladut era marait ca era obosit, kineto ii oboseste f tare
mami fericita de nazdravanul Andrei
Diana_Eva spune:
de ce e ok sa le dam iaurt dar nu si alte produse din lapte de vaca:
If you're wondering why yogurt gets the okay ahead of milk – which you should hold off on introducing until your child is 12 months old – it's because the active bacterial cultures found in yogurt, such as thermophilus and bulgaricus, break down the lactose and make it easier to digest. The process of making yogurt also modifies the milk proteins, making them easier to digest.
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
aelita spune:
citat din mesajul lui Diana_Eva de ce e ok sa le dam iaurt dar nu si alte produse din lapte de vaca: If you're wondering why yogurt gets the okay ahead of milk – which you should hold off on introducing until your child is 12 months old – it's because the active bacterial cultures found in yogurt, such as thermophilus and bulgaricus, break down the lactose and make it easier to digest. The process of making yogurt also modifies the milk proteins, making them easier to digest. Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010) |
Diana_Eva spune:
Aelita - Stiu ca asa e teoretic - dar ce sa ma fac cu un copil care nu mai vrea lapte praf? de mine trag de 5 luni sa am cat de cat lapte (am zis ca dupa 6 luni renunt la orice stimulent ca nu stiu in ce dau cu atatea)- oricum mai mult de 400ml nu am - iar ea are 8650g - cu alte cuvinte cerinte mari de calciu.
edit - scrisesem 8650 kg
Diana_Eva spune:
La multi ani
Dimitrie
Miruna-Ioana
Medeea
sa cresteti mari si sanatosi!
Va servim si noi cu ciocolata de casa si clatite - asta a zis tati ca vrea la aniversarea de azi a fiicei lui asa ca impartim cu mare drag cu voi tot!
Diana_Eva spune:
Catalina - despre plasturii care se pun pe locul unde se va face vaccinul - este plasture simplu pe care pun unguent cu lidocaina cu 30 de minute inainte de vaccinare. Am scris poate mai e cineva interesat.
Am fost ieri la pediatru.
Clar nu suntem balerine:
8650 grame
68-70 cm - ca nu prea a stat el a zis 70 dar mie mi se parea ca sta cu talpita intinsa. Ma rog pe acolo.
Despre diversificarea mea a la Racusor a zis ca e fosrte bine, peste o luna incepem cu carmita ca sa facem rost de fier. In rest sa continui tot asa. Am discutat un pic de branzica de casa - i s-a parut o idee buna (cred ca aici mamele cumpara) - ramane rezerva ca se foloseste laptele de vaca. A zis si el ca nu prea am alternative daca nu papa LP.
Ma intreba daca toti copilasii sunt asa mari in Ro - imi venea sa-i zic ca in Ro nu dar pe DC cam da.
Importnat de retinut: dupa ce ies dintisorii de 2 ori pe zi asa in joaca sa ii periem cu ELMEX FLUOR KINDER - se gaseste la DM. Cica asa se mai si absoarbe ceva fluor si invata si ea sa se spele.
Alta intrebare - mancarea de bebei - cica sutn bune Nestle, Hipp si Milupa - de restul a dat din umeri- astia mari nu isi permit sa aiba scandaluri asa ca mentin calitatea. Borcanelele cu fructe sunt bune ca sunt mai soft la stomacel ca fructele crude. Intradevar au doar fruct si vit C.
Cartofi - doar sweet potatoes - care or fi aia nu stiu.
Daca mai imi amintesc ceva va scriu.
anca_vlad spune:
citat din mesajul lui Diana_Eva Catalina - despre plasturii care se pun pe locul unde se va face vaccinul - este plasture simplu pe care pun unguent cu lidocaina cu 30 de minute inainte de vaccinare. Am scris poate mai e cineva interesat. Am fost ieri la pediatru. Clar nu suntem balerine: 8650 grame 68-70 cm - ca nu prea a stat el a zis 70 dar mie mi se parea ca sta cu talpita intinsa. Ma rog pe acolo. Despre diversificarea mea a la Racusor a zis ca e fosrte bine, peste o luna incepem cu carmita ca sa facem rost de fier. In rest sa continui tot asa. Am discutat un pic de branzica de casa - i s-a parut o idee buna (cred ca aici mamele cumpara) - ramane rezerva ca se foloseste laptele de vaca. A zis si el ca nu prea am alternative daca nu papa LP. Ma intreba daca toti copilasii sunt asa mari in Ro - imi venea sa-i zic ca in Ro nu dar pe DC cam da. Importnat de retinut: dupa ce ies dintisorii de 2 ori pe zi asa in joaca sa ii periem cu ELMEX FLUOR KINDER - se gaseste la DM. Cica asa se mai si absoarbe ceva fluor si invata si ea sa se spele. Alta intrebare - mancarea de bebei - cica sutn bune Nestle, Hipp si Milupa - de restul a dat din umeri- astia mari nu isi permit sa aiba scandaluri asa ca mentin calitatea. Borcanelele cu fructe sunt bune ca sunt mai soft la stomacel ca fructele crude. Intradevar au doar fruct si vit C. Cartofi - doar sweet potatoes - care or fi aia nu stiu. Daca mai imi amintesc ceva va scriu. Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010) |
neata
Diana te rog nu te supara dar am si eu cateva intrebari....
tu alaptezi asa am inteles de la tine, Eva are 5 luni si e diversificata la 3 mese deja...de ce mai ai nevoie de LP daca ai laptic la tzitzi?
din cate stiu necesarul de laptic a unui bb diversificat la 3 mese de este de 400-600 ml in 24 de ore!