Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (75)
Raspunsuri - Pagina 4
Diana_Eva spune:
mai bine il trimiti dr pe pup cred ca ai avea succes la el
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
sorina_goga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eladea2005 salutare dragelor! fetelor, carnita pt papa lui bebe o fierbeti in supa sau separat? LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI! ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |
eu o fierb separat, arunc prima apa si apoi o pasez cu legumele!
mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010
ooana spune:
citat din mesajul lui ooana [quote]citat din mesajul lui michelle1981 Oana la multi ani! Prima aniversare in 3!! ************************* Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) |
si ce frumos e
baby
aelita
mycya
sorina
Matei - luna a 7-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
citat din mesajul lui ooana [quote]citat din mesajul lui ilinca79 Buna ziua si de la noi, La multi ani, Oana! Sa ai parte de multa sanatate, fericire si impliniri alaturi de familia ta frumoasa! Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010) |
multumesc de urari
cu concediul si eu sunt la fel zici ca maine plecam
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
ooana spune:
citat din mesajul lui Cris2010 Oana, da-mi si mie te rog, cand ai timp, reteta cum ai facut tu cu alune de padure (si mie imi plac foarte mult). Multu' Eu am facut ieri tiramisu. de Solnushka Natali - 13.07.2010 |
e aceeasi reteta doar ca am pus mai putina cacao...in loc de esenta de migdale am pus de rom...si in loc de migdale am pus alune
o bunaciune
Noi 2
carla_2008 spune:
citat din mesajul lui rodyka eladea, eu una o fierb separat. legumele le fac la aburi, pe cele mai multe... delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
la fel si eu
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
Diana_Eva spune:
hei pe FB nu sunteti , aici nu sunteti ... unde ati disparut?
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
ramonavlas spune:
Ooana, La multi ani si tot ce iti doresti.
La multe lunitza si sarbatoritilor de astazi.
Noi am bagat azi in supa si am si pisat dovlecel. I-a placut si a mancat 180 de grame...ar mai fi mancat da nu i-am mai dat, am pus-o la san dup-aia.
Tratamentul pe care i la dat este urmatorul:
- solutie glicerol 50%;
- tonotil n;
- b complex sirop;
- nitrazepam (un sfert de tableta, seara, inainte de ultima masa). No, de asta imi e cam frica.
Azi noapte s-a trezit din ora in ora. Acum doarme de la 15 ca afara cu mine, de la 11 la 14 a dormit doar o ora....si aia tot trezindu-se.
Maine vine o familie sa vada apartamentul, daca le place, il dam in chirie si la 1 plecam....si noi inca nu avem la casa corpuri de iluminat, dormitor, tapet. Da se rezolva pana atunci, sper. Bine ca are Raisa patutz si comoda. Noi ne descurcam.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
Cris2010 spune:
Coteasca, ceva special pt tine, stiu ca stai in zona Dr. Taberei. O oferta interesanta
http://www.fundeal.ro/bucharest/
de Solnushka Natali - 13.07.2010
paula_m spune:
Voi le-ati dat la bbi branza Fagaras? Am luat azi si mananc eu din ea, ca mi-e un pic teama sa ii dau lui Raul...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6