Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (75)
Raspunsuri - Pagina 3
rodyka spune:
eladea, eu una o fierb separat. legumele le fac la aburi, pe cele mai multe...
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Diana_Eva spune:
La multi ani dragele noastre:
Hannah Isabela - adica Ochi frumosi de Rodyka
Iulia de Arissa
Anamaria de Gabisav
Iulia de Mousel
La multi ani Ooana! sa fi sanatoasa si fericita
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
Diana_Eva spune:
Anca, Cri, Racusor - de cartof vorbeam ca il scot - nu scrisesem de ulei in meniu si l-am bagat dupa fara sa citesc ce a iese. Iar la 17 i-am dat pere cu branzica nu cu banane - citisem inainte si scrisesem meniurile fetelor si cred ca am ramas de pe acolo cu bananele.
Cri - bea apa din canuta dar lapte nu. Nici cu lingurita - il cabe ploita in fata mea si rade toate. Pe de alta parte de cand e diversificata nu mai vomita de loc. Poate pur si simplu stomocelul ei nu tolera LP si de aici si aversiunea pentru el, cred ca ii dadea stari de rau.
Racusor - Noi de 5 zile nu mai facem kk decat in olita (azi a fost un mic accident - un inceput de kk) dar am dus-o repede la locul ei. Cred ca ii place ca impinge mai bine acolo. In plus olita e intre calorifer si usa de la terasa - e calduta si ofera o perspectiva faina spre gradina :). Aseara cu niste cereale(vreo 90ml - date cu lingurita ca nu vrea nimic din bibe) la 9 a dormit pana la 5 - a fost minunat!!!
Cocoteasa - si a mea chiue de bucurie cand imi desfac parul sa ma poata apuca bine.
Otilav - Fructe cam 130, branzica asa 2 linguri, iar panzul vreo 200, cereale 90ml. Asa ii fac ii dau si san dupa. Cu uleiul am explicat nu il scot - scot cartoful.
CarmenAlbu - de unde le iei din Viena?
Ilinca - Eu pap bine de tot - mic dejun, pranz, cina ...de cunoaste si la kg nu scad sub 67 deloc, deloc - de cand mi-a venit galactogilul iar mi se pare ca a crescut productia. Oricum ma gandesc serios sa opresc orice stimulet la 6 luni si fie ce o fi. INca nu imi iese din cap ce scria Carmen de stimulente dar imi e asa de drag sa o tin la san, ma topesc toata cand ma prinde cu manutele de tricou...
Noi planuim sa plecam in februarie cu Eva in Italia cu masina - o sa va zic cum a fost.
Mycya - Cerealele au ajutat-o sa doarma toata noaptea. Dupa ora 3 eu facusem la laptic mult si ma tot trezeam sa vad daca o prind foindu-se ca sa ma scape de el, dar ea nimic pana la 5. A papat pe saturate si a mai dormit pana la 8.30 . Vad ce zice pediatrul azi de cerealele mele .
Diana_Eva spune:
Meniul si programul de azi
5 san
9 san
12 piure - pastarnac, morcov, dovlecel, un strop telina, putin ulei de masline. Fiindca nu era satula dupa dar deja papase 200ml i-am dat si cateva lingurite de mar.
17 branzica cu mar
21 cereale si san - vad ce imi zice pediatrul de cereale.
AZI AVEM VACCINE !!!
bamboletta spune:
Oana-La multi ani...sa fii iubita...fericita si sanatoasa
ce de bunatati ai pregatit
Victo-offf multa sanatate
Rodyka-nastere usoara surioarei
Eladea-eu stiu de carnita ca se fierbe separat
Diana_eva-tinem pumnii la vaccin sa nu doara
Diana_Eva spune:
Am facut fasole azi ciorba si mancarica - sper sa nu ii faca rau la burtica Evei dar nu mai papasem de 1 an - aveam o pofta!!! am gasit si ceva afumatura - o minunatie!
rodyka spune:
diana,
bamboletta, am inima cat un purice, parca eu stau sa nasc iar, nu sora-mea. tresar la fiecare apel pe tel si fug sa citesc mesajele
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
catalina2307 spune:
Diana - te rog mult poate il intrebi pe medic cum se numesc plasturii cu lidocaina si daca este necesara reteta.
Multumesc mult.
Diana_Eva spune:
Cata nu am uitat - stai linistita ca intreb. Poate capat cativa pentru tine. Sa vedem in ce toane e mosuletul nostru.
catalina2307 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Diana_Eva Cata nu am uitat - stai linistita ca intreb. Poate capat cativa pentru tine. Sa vedem in ce toane e mosuletul nostru. Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010) |