Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (75)
Raspunsuri - Pagina 20
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 LA MULTE LUNITE FRUMUSICA IULIA (ARISSA), NAZDRAVANUL PAUL DE BTZ SI ANAMARIA !!! sunteti mari, aveti 6 lunite frumosilor!!![ |
si din partea noastra
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
bumblebee spune:
Neata!
Paulica fara frica Are mama un flacau.. Sa cresti mare, sanatos, voios!
Al meu de cateva nopti se trezeste si incepe sa vorbeasca, azi noapte l-am lasat vorbind, nu i-am mai tinut companie, stateam si ascultam si asteptam sa se faca liniste, dupa ce se facu liniste, hop si eu sa vad cum sta treaba. Spre surprinderea mea, a adormit la loc singurel, fara mofturi. Nu prea pricep de unde are atata chef de polemici in timpul noptii.
Tina, Kata, f frumoase povestile voastre cu/despre gemeni.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 5
Primul meu Craciun!
paula_m spune:
Buna dimineata
Gata cafeaua Racusor?
Eu v-am zis ca vreau sa-i schimb programul de masa la Raul. Am facut 4 mese de lapte, scotand-o pe cea de noapte, de la 11 si schimband ora de masa la celelalte. Dar credeti ca am cu cine sa ma inteleg? Aseara ultima masa a fost la 9 si apoi nani, cu gandul ca acum am scapat de masa de la 11. Vezi de treaba!!!. La 1 s-a trezit copilul meu urland, de parca il taia cineva cu cutitul. Nu s-a potolit nici in brate, nici cu suzeta, cu nimic. Cand a vazut biberonul a inceput sa rada. A papat 220 ml de lapte si si-a continuat somnicul pana dimineata. Acum eu ce fac? Cum ii scot masa de noaptea? Pana la urma, nici programul fix de masa nu e bun, ca se obisnuieste copilul cu el si e greu sa-l mai dezobisnuiesti.
Btz, Paulica e un scump si un frumos. M-a distrat videoclipul cu suzeta
La multi ani pt Paulica!!!!!!!!Gata, de acum chiar poti merge la gagici, ca esti baiat mare!!!. Bine , ca mama ta deja ti-a facut lista...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6
crispro spune:
Neata! Si al meu e mare povestitor noaptea.. dar mai nou, daca nu merg la el, povestile se transforma in urlat!!! Si de cateva nopti se mai trezeste de 2 ori inainte de papa, pe la 4 si pe la 5, pt suzeta... si apoi la 6 pt papa... si greu mai adoarme, pe la 7, dar nu cu mare scandal, si la 8 juma e sus de tot...
La multi ani Paul scumpicul si frumosul!!!! Sa cresti mare si sanatos si la fel de zglobiu ca pana acum!!!
Merg la masa de fructe! si mai tarziu la vaccin.. sper sa nu faca urat dupa...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
crispro spune:
Bumblebee, de cand tot vreau sa iti zic si tot uit!!! ca ma bucur ca a stat Victor cuminte cu socrela, ca poate asa mai puteti iesi si voi linistiti!!! Si stii ca daca e ceva ai cui sa il lasi.
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
ilinca79 spune:
Buna dimineata,
La multe lunite Paul nazdravan si voinic
La multe lunite Iulia si Anamaria
Si noi am avut o noapte grea, cu multe maraieli si treziri. Eu tot incerc sa-i scot masa de noapte, sa-l adorm cand se trezeste, cu suzeta, dar se pune pe plans si nu se lasa pana nu-i dau titi. Pana la urma l-am luat si eu in pat cu noi pe la 5 ca nu mai puteam de somn.
Paula, nu poti sa-i dai sa pape pe la 7-8, apoi sa-l culci si sa-i mai dai o data pe la 11, inainte sa te culci? Asa macar nu te mai trezesti noaptea. Zic si eu, ca eu asa incerc da' degeaba ca al meu se mai trezeste iara dupa cateva ore
No va multumesc de cafea, ma duc sa fac ceva curatenie pana se trezeste sefu'
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
paula_m spune:
Ilinca, asa faceam pana acum, dar eu vreau sa-i scot o masa, dar el nu e de acord
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6
rodyka spune:
buna dimineata, delfinariu
raportez o noapte nasoala, Isa m-a trezit de tare multe ori maraind "eeee, aeeee" si daca vedea ca nu reactionez facea de 2 ori "ihihihi" si eram sus!!! dimineata n-am mai rezistat si i-am facut un bibe mic de 150 ml. acuma sigur doarme pana la 10.30...
la meniul de azi inca lucram... revin cu el...
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
giorgia23 spune:
Neata
Paul
La noi a fost o noapte bunicica...la ea problema e adormitul...adoarme greu tare,cu maraieli,foieli si uneori plansete...aseara a adormit pe la 10 si s/a mai foit pe la 11 cand m/am pus eu la somn..apoi s/a trezit la 4 pt papa si iar la 6 pt papa...si de tot la 8.30....si noi avem tot 2 mese noaptea dar inca nu ma gandesc sa i le modific
Bumblebee bv pt iesire...ce bine ca a fost cuminte Victor...asa ca de acum puteti sa mai iesiti
Eu de abia astept sa plec la mama la sf lunii...sa mai ies si eu,sa ma mai relaxez...asta pe langa invatat
Meniul de azi
9.30
10.30 para cu avocado si putin iaurt
13 piure din dovleac,morcov,pastarnac si galbenus de ou +
16-17 iaurt +
21 LP +
crispro spune:
Meniul de azi, acelasi...
- masa de fructe: mar+para+branzica- a mancat deja, 200ml
- masa de legume: supa crema de morcov, pastarnac, telina si ardei. Fara carne (ieri a fost carnita, si cica nu se da zilnic).
La noi iar ninge... ce vreme horror... ma duc in lumeeeeeeeeeee.
Poze
Sa-l ajutam pe Alex