Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (75)
Raspunsuri - Pagina 12
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ilinca79 Ooana eu sper sa vina U2 numai la anul, ca pana atunci nu cred ca scap de alaptat sa pot merge si eu ramonavlas, cum ati mai dormit azi-noapte? Te rog sa nu te superi pe mine, dar eu nu i-as da nitrazepam, mi se pare prea mult pentru un bb sa ia somnifer. Eu zic ca ai putea incerca si un tratament homeopat, cred ca gasesti medici in Ms, daca nu, in Cluj sunt multi homeopati buni. Pe mine m-a ajutat mult o carte "Copilul tau trebuie sa doarma" ii zice, am luat-o de la Diverta, si acolo scrie ca orice bb poate invata obiceiuri corecte de somn intre 6 si 16 saptamani de viata. Este un capitol insa si pentru bblusi care au trecut de varsta asta, si ei mai pot fi deprinsi sa doarma bine, doar ca e putin mai greu. Si Cristina (crispro) are o carte in engleza din care ne-a tot citat pe aici si pe mine m-a ajutat mult. Eu nu stiu cum ii zice dar te ajuta ea sigur daca vrei sa o cumperi. Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010) |
eu zic ca anul asta termini cu
cat costa o consultatie la homeopat cu bb?
in Mures e 150 lei...nu vi se pare mult? apoi daca are probleme si raceste...apoi dintii...apoi mai stiu eu ce, de fiecare data sa platesti atat?!?
Matei - luna a 7-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
carla_2008 spune:
Buna fete!!
Oana eu ti-am urat pe FB LA MULTI ANI!!Iit urez si aici cu intarziere!!
Crispro,dar cartea ce ai last-o prietenei tale in cluj e alta decat cea postata pe mail?ca parca vb de 2 carti.
ai mei de ex nu dorm nici cum ziua in casa mai mult de 30 min,max o ora rar.In schimb afara dorm si 3-4 ore daca ii las.Care e ideea?acum de ex i-am dus in curte si dorm de numa la aer,sunt cu soacra.Desi e o vreme mizerabila i-am scos,ca trebuie sa se odihneasca.Le pica ochii in gura de somn si se tot maraie in casa,adorm greu si dupa 30 min se trezesc.Seara la noi adormitul e teroare.O sa incerc tot asacu culcat tot cu 30 min mai devreme,dar ce facem cu masa de seara?ca ultima masa la noi e la 22.baia la 9,ca ei sunt obisnuiti sa papae dupa baie,Mateo nu sta calm daca la 10 min dupa baie nu-i dau titi.uffff
ieri a fost exceptie,mi-au adormit la 11(nu 12 ca de obicei),singuri in patut mangaiati pe cap
dar evident noaptea tot cu treziri dese,Carla plange in somn,ma gandesc ca sunt dintii,le dau de ieri chamomila de 4-5 ori pe zi,cum imi amintesc ,plus gel tot de atatea ori,gingia e alba,cand ii fac cu gel ma musca de numa'uf...sa iasa dintisorii odata
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
paula_m spune:
Pana acum i-am facut supita doar cu morcove, patrunjel si telina. Pot sa-i adaug si cartof acum? Si mai voiam sa va intreb daca pot sa-i dau dovlecel din ala mic, lunguiet, ca eu ca desteapta nu i-am luat atunci din ala portocaliu si acum nu mai gasesc...si vad ca la la bbi vostri le place dovlecaul...si eu nu am sa-i dau
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6
rodyka spune:
citat din mesajul lui paula_m Pana acum i-am facut supita doar cu morcove, patrunjel si telina. Pot sa-i adaug si cartof acum? Si mai voiam sa va intreb daca pot sa-i dau dovlecel din ala mic, lunguiet, ca eu ca desteapta nu i-am luat atunci din ala portocaliu si acum nu mai gasesc...si vad ca la la bbi vostri le place dovlecaul...si eu nu am sa-i dau |
paula, Isei ii place si dovlecelul la fel de mult! si daca i le combim pe amandoua papa 250 fara grija, doar ca mi se pare mie cam mult...
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
giorgia23 spune:
Paula eu ii dau si dovleac si dovlecel...da in piata nu mai gasesti dovleac?...mie sotul mi/a luat zilele trecute
Dimineata i/am dat si eu pt prima data avocado amestecat cu putin mar si putin iaurt...si a mancat tot
Acum la pranz avem piure din dovleac,putin morcov si pastarnac plus carnita
Tina ce ma bucur ca sunteti bine
katalina spune:
Robert are conjunctivita luata de la gradinita!
Cred ca trebuie sa-l tin la distanta de Victor mic,toata ziua il pupa
Pina ajung la dr, farmacista mi-a dat Kanamicina crema(dar in prospect scrie ca la copii trebuie folosit numai daca este absolut necesar si sub supraveghere medicala atenta).of...
EDIT: citesc ca-i ffff contagioasa
Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)
paula_m spune:
Rody, Giorgia, merci
La piata, sincer nu m-am uitat, doar in hypermarketuri. O sa ma duc maine sa caut. Oricum ii iau si dovlecel...
Kata, pacatoasa e conjuctivita asta... Se transmite de la un copil la altul? Pupam pe Robert sa ii treaca necazul
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6
CarmenAlbu spune:
Leti s-a lovit la cap langa ochi intr-un colt de metal a cazut peste el de la vreo 15 cm
s-a umflat tare si a si vomitat, ma duc la medic
katalina spune:
citat din mesajul lui CarmenAlbu Leti s-a lovit la cap langa ochi intr-un colt de metal a cazut peste el de la vreo 15 cm s-a umflat tare si a si vomitat, ma duc la medic FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA Doamne Ajuta-ne!!! |
Carmen,de-acum incep cazaturile si accidentele, aveti grija.umflatura e normala,dar de ce o fi vomitat,de la plins probabil?tin pumnii sa fie totul bine si sa ne tii la curent
Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui CarmenAlbu Leti s-a lovit la cap langa ochi intr-un colt de metal a cazut peste el de la vreo 15 cm s-a umflat tare si a si vomitat, ma duc la medic FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA Doamne Ajuta-ne!!! |
offf, iubita mica!! sa vii cu vesti bune!!
mami fericita de nazdravanul Andrei