Fluturasi de martie-aprilie 2011 (126)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

mandreeac

mami de de 7 ani si ingeras si 29+cu

AMR 9 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

anaxena, ce variante ingenioase de pus ambii copii. Va luati si atasamente din alea?

Eu am mai zis ca dse asta vara l-am dezobisnuit pe Cristi de carucior, si nici el nu mai avea rabdare sa stea, Cred ca pe fata o sa o duc mult mai mult in carut .
Oricum variantele sunt super bune

mandreeac

yasmi, pe unde esti?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 35+ cuCatalina Ioana

AMR 4 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Am si eu o intrebare epidurala si peridurala inseamna acelasi lucru sau exista vreo diferenta intre ele????

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 33+ Rares Andrei

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui giuliaa

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:
citat din mesajul lui lauriciu_25

buna seara fetelor! un pupic pentru fiecare dintre voi!
am intrat sa citesc ce ati mai scris,sunt la zi cu tot ca si aseara am intrat,dar nu am mai avut chef de scris si plus ca acum sunt tot din examen in examen si intru numai chiar sa ma mmai recreez putin;o sa ma duc sa vad si eu pozici noi daca ati pus si poate maine pun si eu ceva mai nou cu burticutza mea draga,ce tot creste!
madutza ,tot am vrut sa intreb,Cristi al tau la cat timp a inceput sa vb?(intrebare si pt miki si pt simona )pentru ca eu am un nepotel care mi e tare drag si are 1 an si 6 luni si nu vb,nuami scoate sunete si singurul cuvant care l am auzit pana acum de la el e ,,apa,, si sunt un pic ingrijorata,asa pricepe tot si stie despre ce i vb si tine minte toate lucruril dar nu vrea sa vb
deea,eu te sfatuiesc sa mergi singura si sa cumperi tot ce ai nevoie ,ca sa nu regreti dupa,ca nu ti place aia,nu ti place aialalta si lasa pe socrii sa ti cumpere si ei ,ca doar sunt binevenite,decat sa fi nemultumita dupa aceea si sa mai vina si reprosuri si certuri cu sotul,un mare pentru tine

31 saptamani de fericire cu baietel scump si drag
AMR- 9 SAPTAMANI

noi nu excelam la capitolul asta..spune 20-30 cuvinte poate..dar nu vorbeste propriuzis..in sensul sa repete dupa noi de ex cum fac unii copii..
dar eu nu mi-as face griji, atata timp cat zice ceva e ok..adica nu e mut doar ca nu vorbeste..fiecare in ritmul lui..unii vorbesc f devreme si mai prost, adica iti trebuie dictionar sa intelegi..altii vorbesc mai tarziu si bine..
eu de ex am vorbit la 3 ani si perfect din prima..m-a plimbat mama pe la toti medicii si toti ii spuneau sa ma lase in pace ca o sa vorbesc cand o sa vreau eu..ca sunt incapatanata e normal sa incerci sa-l stimulezi cu ce poti, restul depinde de ritmul fiecaruia..

mami de Vlad 09.04.2009 si s34 cu

Deci are cui semana Vlad . Sa nu te superi ca am intervenit cu comentariul. Mie Vlad mi se pare un puiut plin de caracter, si daca e berbec, si e adevarat ce se spune in zodii, inseamna ca este si va fi f sufletist, chiar daca incapatanat, asa ca il va suporta orice fata

Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 26s+

nu ma supar, doar si noi glumim in casa de unde si-o fi luat genele astea... culmea e ca noi suntem ambii foarte calmi si linistiti, nimeni nu ne scotea din ale noastre..si vlad ne-a dat peste cap..toata lumea rade ca asta ne trebuia de fapt cu incapatanarea eu o recunosc, desi el ma depaseste cu muuult..si mama saraca se minuneaza zilnic ce a putut sa iasa..ca eu eram tare cumintica cand eram mica..iar sotul cica si mai cuminte..pe langa incapatanare are si o agitatie de nedescris, parca e in priza tot timpul..nu poate sa faca un lucru linistit si ma refer la cele marunte..pana nu alearga si gafaie si eventual daca trebuie sa stea 1 min pe scaun de ex..se misca incontinuu din fundulet pur si simplu nu poate sta o secunda, la propriu
apropo, o sa nasti in aprilie acum ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

mandreeac

mami de de 7 ani si ingeras si 29+cu

AMR 9 saptamani
69/11

si de la noi. Felicitari pentru amr. M-am amuzat cand am citit ca te-ai cinstit cu jumatate de mar.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 33+ Rares Andrei

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

mikisi antonia mea face la fel
asa caaaaaaaa
e la fel de incapatanata
si nu vrea sa vb
desi e mai mare cu 2 luni decat vlad
si cere tot
si vrea tot
atunci cand vrea ea
nu altadata
se tavaleste pe jos
arunca cu jucarii
dar are si momente
cand se uita la desene
sau cand se joaca singura de zic ca nu am bebe in casa
deci se compenseaza

viss ai PM iar

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 29+ PETRA ADRIANA
AMR 10 SAPTAMANI

hmm..noi nu avem momentele astea..

Mergi la inceput

Madutza si mi-a placut cum ai explicat tu ca il pun pe Cristi la colt. E o lectie buna de invatat!

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

fetelor, pentru buric ce este mai bun alcoolul alb sau betadina?

S-a intamplat minunea mult asteptata34+

AMR 5 sapt!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui giuliaa

Si Giulia are reprize de izbucniri. Eu am incercat doua masuri, care pana in prezent au functionat: cand ma lovea (ea o facea cu picioarele cand o schimbam, si ma lovea in burta), am inchis-o de cateva ori in camera cateva secunde, si i-am spus ca daca ma mai loveste o inchid din nou. Prima data a lovit din nou, asa ca iar am inchis-o si am lasat-o cateva secunde (20-30) si dupa aceea nu a mai facut-o; iar cand se arunca pe jos ca nu ii faceam pe plac, o lasam acolo si incepeam sa radem cu sotul: hahaha a cazut Giulia nu stie sa stea in picioare, lucru care o enerva teribil si se ridica singura. Nu am ridicat-o eu niciodata, ca sa stie ca nu ma impresioneaza, asa ca acuma nu se mai arunca. Dar cum spunea cineva, fazele cu aruncatul pe jos is mai nasoale daca o face intr-un magazin sau ceva loc public.
Giulia cu vorbitul sta foarte bine, mai ales ca ea vorbeste si doua limbi (romana si italiana) si vorbeste destul de cursiv si face chiar fraze. Ba mai spune si litera R in anumite cuvinte.
Dar asa cum spunea si Miki, depinde la fiecare copil cand decide sa isi dea drumul. Si eu cunosc copii de 3 ani care nu vorbesc mai nimic si numai mormaie si arata cu mana. Dar mama mea zicea tot timpul: nu exista copil sanatos sa nu mearga si sa nu vorbeasca, doar ca o face la timpul lui

Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 26s+

ma bucur cand mai citesc si din experientele voastre..se mai intrezareste si la mine o speranta..
si pe mine ma loveste in burtica cand il schimb si l-am lasat in camera singur inchis..dar ma sfideaza..e smecher, se face ca ploua si ca nu s-a intamplat nimic si schimba subiectul, cere ceva sau incearca sa-mi arate ceva nou..desi ii si explic si sunt consecventa in pedepse el face in continuare numai ce vrea el..
cu tavalitul pe jos o face si pe strada cand nu-i convine ceva..si il ignor si il las acolo..sau rad de el..de obicei ii trece repede si o da pe gluma..
eu n-am f multa experienta decat ce am citit si ce am simtit bineinteles.. dar am multi prieteni in jur cu bebei mititei de varsta lui vlad..si stau si ma gandesc cum reactioneaza ei in anumite situatii si cum e vlad..imi aduc aminte de nepotelul meu care cand ii explicai ceva ca a facut gresit sau il certa mami lui avea o urma de remuscare in privire..sau parere de rau..sau rusine..sau lasa pur si simplu privirea in jos..e la Vlad n-ai sa vezi asa ceva niciodata, te sfideaza si te ignora privindu-te nonsalant direct in ochi ca si cum nimic nu s-a intamplat..desi tu tuni si fulgeri si ii explici pt a n-a oara..eventual il si pedepsesti si te trateaza cu aceeasi indiferenta..mi se pare cateodata asa tupeist si impertinent..sa nu credeti ca vorbesc urat despre puiul meu ca doar il iubesc la nebunie asa cum e..insa imi dau seama pe zi ce trece, fiind obiectiva si analizand, de caracterul lui..e ciudat cand mergi in parc si toti copii se joaca linistiti sau au o preocupare al tau e total pe invers..face totul la repezeala si intr-o agitatie continua si e intotdeauna acolo unde nu sunt ceilalti..tot timupl trebuie sa fie el "altfel" decat ceilalti..taicasu' inca se uita nedumerit la el si se minuneaza..
hai ca v-am inebunit..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

roxy alcol alb si unguent cu baneocin, asta am folosit eu la bb 1 si in 2-3 zile a cazut buricutul

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 36+
AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput