DC-Povestea celor doua linute..

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns david_lucian spune:

O dimineata obisnuita de sambata......29.01.2011. De cateva luni "muncim" intens pentru primul meu bebe, al doilea al familiei. Ma obisnuisem deja cu ideea ca o saptamana de intarziere nu inseamna nimic...ca tocmai cand ma hotarasc sa fac testul, hop si "bucuria" vine si dezamagirea odata cu ea. Macar am economisit testul :)
Cum spuneam....sambata dimineata, o saptamana intarziere si fac testul. La ora 7 numai eu si bebe suntem treji....asta e programul nostru. Testul a iesit imediat POZITIV si nu imi venea sa cred....m-am uitat la el de cateva ori. L-am intrebat pe bebe daca vrea frate sau surioara...el a spus "da". Asta e raspunsul lui aproape la orice:) Cand va creste ii spun ca a fost prima prsoana la care i-am spus vestea cea mare !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Felicitari Monica! Sa fie intr-un ceas bun si sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos! Cu siguranta David va fi tare bucuros ca va avea un fratior/surioara.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria

Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

www.facebook.com/home.php#!/Lumea.mamicilor" target="_blank"> Am reusit! Iasul a castigat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

anul trecut prin septembrie il tot bateam la cap vreau bebe vreau bebe(am avut nunta in mai deci nu se mai putea problema actelor:))
Am lasat anticonceptionalele.. prima luna intarziere de cicluuhh agitatie mare citisem de simptome si mi le induceam oarecum.. am facut 3 teste.. toate negative. la ultimu a fost cel mai tare k dupa ce am facut testul am obs k mi-a venit si ciclu)
a doua luna tot asa lucrat in fiecare zi la proiectul bebe a venit ciclu pe 25 noiembrie a fost scurt (vreo 2 zile si chiar usor)va dati seama ca nah... parintilor mei le-am spus k incercam erau bucurosi k vor fii bunici si de la mn in sfarsit(mama spunea era si timpul:)))Cu mama lui discutaseram prin august de chestia asta si era cam impotriva ca suntem copii k e responsabilitate mare(noi stiam)in fine
cand am puso in fata faptului implinit nu a putut decat sa ne felicite:)
apoi decembrie ma ingrasasem putin am tot spus k e din cauza faptului k am lasat ac si nah corpul meu e inebunit:)) ciclu trebuia sa vina de craciun(toata lumea ne-a urat ca de craciun sa vn mosul cu un bebe)nu a venit ciclu.. sanii incepusera sa fie mai tari si sensibili ) nu vroiam sa mi mai fac sperante am spus k o fii iar o dereglare..
vine craciunu familia sotului bateau apropo-uri ca m-am ingrasat...k e posibil sa fiu insarcinata.. ehh am tacut
a venit ianuarie am mai lasat putin sa nu fie iar dereglare si sa trec prin testul negativ iar..sotul imi spunea.. esti gravida ma lasi:)))eu pana nu am confirmarea nu spun nimic.
pe la jumatea lu ianuarie am sunat la medicu de familie.. mi-a facut programarea pt sapt viitoare sa merg sa iau trimitere... asta fiind luni miercuri era unul din doctorii care mii recomandase de garda(ceaalta era vineri prea mult de asteptat) am mers acolo o coada imensa am reusit sa intru(inainte facusem testele la sange ) ma trimite la eco(noroc k mi-am luat bani la mn:)) stateam la coada la eco cu ink o viitoare posibila mamicas i am intrat in vorba.. eu aveam teama k dau 1 mil pt eco si nu sunt:))) haha intru la eco in sfarsit se uita pe acolo imi arata , imi arata bataile inimii.. imi spune ca dupa um sunt in 7 sapt si 6 zile si dupa dimensiuni 9 sapt si 3 zile.. fericita pana peste cap.. (sotul dormea fiindca peste noapte nu a putut deloc sa doarma)nu stiam cums a ajung mai rpd acasa si sa i spun k i-am vazut inimioara batand si ca sunt si ca e bine si e aranjat bn si ca ... ajung acasa ii arata poza de la eco se uita el pe acolo incearca sa descifreze ce scrisese asistenta.. vede data posibila a nasterii dupa eco era fericit la culme ca e posibil sa iasa leu ca el:))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

Am uitat.. in Ianuarie am luat si un test si l-am facut(parca barza era ca citisem eu ca e bun si nu da gres) imi iese una din linii eu mam invartit pe langa el.. eram nerabdatoare.. ma uitam mai plecam ma uitam iar plecam:))l-am lasat 10 min k tot nu mi arata linia a doua clara era putin conturata roz .. am zis k nu mai iau altul si atunci am sunat la dr de familie care m-a programat pt sapt viitoare:)) Sunt fericita fericita ca nu am avut de asteptat forte mult pt ca mai mult k sigur deveneam obsedata de chestia asta si asta imi lipsea oricum sunt obsedata de calculator:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbescu spune:

Buna ziua!
Astazi este prima zi pe acest site si am decis sa va impartasesc si eu experienta mea cu cele doua liniute.
Incercam de 4 ani de zile tot felul de tratamente pentru a ramane insarcina,am mers din doctor in doctor deoarece imi doream sa se intample cat mai repede minunea.La un moment dat dupa un tratament mi-a venit menstruatia insa cu niste dureri groaznice.A doua zi m-am dus la doctor care mi-a spus ca pierdusem o sarcina,am fost devastati dar am zis ca asa a fost sa fie si am hotarat sa nu ne mai chinuim atat si sa stam stresati.Ne-am reluat viata insa cu cateva modificari menite sa nu ma mai tina cu gandul doar la a face un copil si ne-am relaxat cu gandul ca un copil vine cand vrea el si daca e sa fie,o sa fie si la noi.
Doar ce luasem aceste decizii ca uite ca nu mai imi vine menstruatie lucru nu asa de important pentru mine care nu am avut menstruatie cu lunile dar totusi am decis sa fac pentru a mia oara un test.Surpriza erau doua linii cat se poate de clare.
Nu mai stiam ce sa fac,ce sa cred,sa ma bucur sau nu.M-am dus la sotul meu cu un zambet imens pe fata si i-am aratat testul.A ramas si el mut de uimire,de bucurie.
Dupa un pic de topaiala de fericire ne-am dus sa facem un BHCG ca sa fim siguri.A iesit pozitiv cu sarcina in 3 saptamani.
Dupa alte doua zile ne-am dus la doctor care ne-a confirmat acelasi lucru.
Acum avem 22 de saptamani si 4 zile si dupa ce mult timp eram convinsa ca e baietel domnul doctor ne-a anuntat ca de fapt e fetita.
Asa ca mai avem un picut de tot si in sfarsit ne vom tine buburuza in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

La sfarsit de noiembrie 2008 ne-am decis ca e timpul sa avem un copilas.Eram impreuna de 1 an si 1 luna si aveam amandoi 32 de ani. Nimic mai mult. Nu casa noastra, nu masina, nu bani la ciorap. In decembrie am fost in concediu la parintii mei si la familia lui si nu ne-am concentrat prea mult. In ianuarie am decis sa monitorizez ovulatia. Insa a trebuit sa plece in Anglia exact in perioada fertila. Cu o zi inainte de plecare, pe 12 ianuarie s-a intamplat minunea. Atunci copilasul meu a fost conceput. Pe 26 ianuarie m-am dus la serviciu si nu ma simteam in apele mele. Eram convinsa ca nu s-a prins nimic, dar totusi am cumparat un test de sarcina. De fapt mi l-a cumparat o colega ca nu stiam sa cer in ceha. :) L-am facut la serviciu si s-a pozitivat imediat, dar a doua liniuta era roz. I-am trimis un mesaj proaspatului "daddy" care nu-si credea urechilor. M-a sunat imediat si mi-a zis sa plec mai repede de la munca sa mergem sa sarbatorim cu prajituri. Din pacate nu am putut, dar am sarbatorit acasa. Dupa 2 zile am mai facut un test ca sa fiu sigura ca e pozitiv. Acum testele sunt in album alaturi de cardul de la maternitate, bratara albastra cu numele si felicitarea de la spital. Iar rezultatul se vede... Jucarii peste tot, scris cu lapte pe covor, pamant de la flori peste tot si multe altele. Abia asteptam inca un test cu 2 liniute, chiar daca suntem putin mai in varsta, tot nu avem casa noastra, masina sau economii. Pentru noi, copiii sunt cele mai mari comori.

Finn Constantine 15.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Felicitari pt subiect . Foarte frumos.
Ca in majoritatea povestilor, ovare polichistice, CM total neregulat, ovulatie cand o fi, ba un dr imi spusese ca am uter in forma de inima si ca, cu foarte mari dificultati, voi putea avea copii. Plansete, disperare, nervi intinsi, ingerasi la ceruri, pana cand ma decid sa las totul balta, sa ma debarasez de toate astea si sa-mi traiesc viata. Daca va fi sa fie, sa fie, de nu, adoptie.
In luna in care am aflat vestea, acuzam mereu stari de somnolenta, insa le puneam pe seama stresului si muncii de la serviciu. Totul pana cand adorm in plina sedinta, toti rad de mine ca sunt insarcinata si ma trimit la medic. Ce-i drept CM era in intarziere, insa nimic neobisnuit pt mine. Aveam o stare de agitatie si nervozitate, stare specifica mie atunci cand CM imi intarzia. Ma decid sa merg la medic, insa nu pt ca mi-ar fi trecut prin cap, ca as putea fi , ci pt a-mi da ceva sa-mi vina mai repede, ca nu mai puteam de nervi si somn.
Am iesit din cabinet cu o poza in mana, cu o fata plina de vinovatie, iar fratele sotului, care a mers cu noi din pura intamplare, a sarit in sus de bucurie si a zis:"Uite-l! Esti insarcinata! Felicitari!" Sotul se uita nedumerit la mine, dr il felicita, eu incerc sa spun ceva coerent, dar lacrimile mi-au tasnit pe fata.
A doua zi am facut si 2 teste sa fiu sigura , de parca eco ar putea minti. Le pastrez si acum. Si ma apuca tremuricii in stomac cand ma gandesc ca intr-o luna jumate ne vom intalni cu domnisoara tripluM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

mie nici acum nu-mi vine sa cred ca am un copil
la mine a fost simplu, cum imi doream dar vesnic m-am simtit nepregatita, dar nici nu exageram cu protectia...stiti aia cu gaina...daca stau zice ca-s usoara, daca fug zice ca-s fricoasa asa ca ia mai bine sa ma impiedic, cam asa si eu...oricum nici prin cap nu-mi trecea ca am sa raman as usor...aveam o varsta la care ovulatia nu mai e ca la 20 ani...stiu doar ca mi-a intarziat catea zile si ma simteam euforica, fara nici un motiv asa ca in drum de la cosmetica acasa am luat una bucata test, am intrat in baie, al meu tolanit in pat era, l-am facut si am iesit ranjind la el....se uita ca la masini straine, i l-am aratat fara sa-i zic nimic si ala a fost inceputul sfasitului vietii in 2, inceputul sfarsitului vietii mele in Rom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

-la mine a sosit si partea a doua a povestii!cand voi fi pregatita-as dori sa povestesc.

*Blackmoon Lady 12+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

imi plac mult povestile voastre,dar cele 2 liniute nu au fost niciodata prietenele mele.
luni de zile, ani de zile le-am asteptat sa apar si nimic.
mai intai au fost acele tatonari cum ca poate luna asta s-ar putea intampla ceva, si cred ca din 12 luni 10 foloseam testele, pentru a vedea miraculoase liniute.
apoi, au urmat 2-3 de ani de analize,dar cele doua liniute tot nu vroiau sa apara.
in sfarsit a venit prima inseminare, a doua , a treia....ele s-au tot lasat asteptate.eram foarte suparata pe ele...
cand am facut fertilizarea am zis stop.pana aici. daca voi nu ma vreti poate un test de sange are sa imi faca viata mai frumoasa.
si asa a fost.cat a durat sarcina, nu am vrut sa imi fac nici un test de sarcina, nu vroiam sa le vad, subpretextul ca s-au lasat atat de mult asteptate.
eram fericata cu betahcg-ul meu care crestea la fiecare analiza, crestea frumos pentru ca in burtica mea bateau 3 inimioare.
din pacate, sarcina cu tripleti am pierdut-o la aproape 4 luni.
acum , cand ma uit inapoi, realizez ca maine se face un exact un an de cand am aflat ca sunt insarcinata...
sunt insa fericita, pentru ca stiu ca daca nu am reusit atunci, voi reusi cu siguranta pe alta cale.
daca bbi mei numai sunt in burtica, inseamna ca ne asteapta undeva sub o paturica, pentru ca anul asta, clar voi fi mamica.

va doresc numai bine, mamici fericite!

Mergi la inceput