Zmeurici de iulie-august 2009 (10)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

pony, da de logat, te-ai mai logat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Buna seara fetelor!

Am vazut si eu pe Makka Pakka, e un duuuuulce duuuuuulce. Iar tu mamico...imi pare rau ca suferi, nu merita sa te chinui atat cu dl sot Ai un copil minunat si nu-ti trebuie mai mult .

Inesa, daaaa...am niste socri ... sa-mi traiasca! Si sunt amandoi asa, mai rar un socru cicalitor. Am ajuns o bomba cu ceas din cauza lor. Cartea aia recomandata de Lucialu ar trebui citita in loc de ce povesteste ofiterul starii civile la casatorie. Degeaba au sotii "drepturi egale", daca socrii cred ca au mai multe drepturi decat ei. Si cica "sotii stabilesc de comun acord in ceea ce priveste copilul". Bun si socrii mei unde erau cand s-a citit asta? Of, of, mai, mai !



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Mai fetelor, eu am o durere maaaaare- calcatul. Daca s-ar inventa o masina sa calce singura si bine as da oricat pe ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Pe fuga iar sa imi pregatesc si eu ceva de mancare..a adormit Makka Pakka cu iepurele fara ochi si nas ..lol..avem si noi fetisurile noastre.

Lucialu mai frate ce se preumbla Giova,dar las'ca merita treaba grea cu baietii ..o fi cu cei mici cred ca-i mananca urechile p-acolo..Noi avem 2 pramuri bata-le norocu'ca nu am avut de lucru si deh un copil le-am luat pe alea mai fitzoase nu va spun ca dati cu pietre in mine..de pe unu sterg prafu'idem pupa urlete la maximum cand il pun zici ca are ace..al doilea a mai scos banii ca deh l-am folosit sa il adorm cand umblam ca nebuna pe plaja..stiti povestea...mai bine imi luam bijuterii de banii aia.

Noce iti multumesc pt gand e greu tare singura ma doare sufletul si acum ,nu mai vorbesc cum a fost dupa nastere ..cand vad familii cel putin aparent normale si eu peste tot numai noi doi..asta este.poate vine si clipa noastra.sa stiti ca gandul in Dumnezeu si credinta m-au tinut oarecum normala.Si Makka Pakka pt el tb sa functionez,atat functionat.ai un baietel de milioane si familia si mai si.

Ponytreaba grea la noi a fost..am folosit ca nu am avut incotro arata pe la 4 luni ca la lagar..innebuneam cand ma intreba lumea de ce nu-i dau sa manance?/am folosit ca la noi nu era Peritol am folosit periactin tablete cu aceeasi subst activa,doza extrem extrem de mica vreme de doua saptamani tb sa ii dau cam jumatate de tableta de doua ori pe zi eu ii dadeam cam cu jumatate de ora inaintea mesei mai putin de un sfert..si incepuse sa aiba si el apetit.va rog fetelor stiu discutia cu Peritolul dar nu am avut incotro.Si vorba doctoritei un sfert de tableta pana isi face un ritm,un program de masa si se obisnuieste stomacelul cu mancare nu poate strica cu nimic.Pt noi asta a fost a inceput de la 10-20ml la o masa treptat sa bea cam 40-60ml..asta progres cand alti bb radeau cate 180-240 ml!!dar iaca am ajuns din urma suntem complet in grafic.
acum bea pe rupere si e pe p formula inca speciala care din cate am citit are gust oribil e refuzat de multi bb.acum nu ma mai stresz il las in voia lui cel putin la capitolul laptesi mult noroc cu Raducu e scumpic foc stiu ca i-am mai vazut pozele la semnatura.

fetelor am inceput mes asta acu' o ora intre timp am mancat si eu cina.ma tot gandesc la niste lubenita am cumparat azi cred ca intru in ea

Noapte buna sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Iar ma mananca la limba am vazut ultimele mesaje ..Corina 1982 pt calcat macar atat avem aici solutia simpla si super ieftina:ca tot vorbeati Lucialu de negrii..aici avem 2 feluri negrii si colorati(asa le spune ,ma rog mulatri in traducere da noastra).
am si eu maine vine ca toate "doamnele" a made adica o fata care vine saptamanal de 2-3 ori si lasa casa bec..am antrenat-onu ma intrebati cata rabdare cere,dar e extraordinara ,ritmul lentut dar asta-i Africade platit chiar modest desi ea primeste top price aici in zona noastra(numai sa nu fure)..pana acum bat in lemn punctuala ,asculta,mai uita..asta e stilul pe aici..la calcat e gro-za-va..as avea casa durere fara ea cu Makka Pakka toata ziua calare pe mine plus mai am si eu altele..!asta e unul dintre beneficiile de aici.
cat despre dispozitie am si eu zile mai bune cand zic ca asta e viata si zile negre umbrite de depresie..dar ma aduce rapid fiu-meu cu picioarele pe pamant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

pony poze cu Raducu cand ne mai pui?

noce crizele Biei sunt ca de astm, incep cu respiratie suieratoare, in 2-3 ore respira muuuult mai greu si are insuficienta de oxigen, asa ca tot la spital ajungem. Medicatia de criza e Ventolin, intr-adevar, plus Dexametazona, plus Adrenalina. Astea i le fac la urgente in spital ca sa poata respira normal. O adevarata bomba, ce mai, dar ce sa facem, asta o ajuta, nu o pot lasa asa. Dr a zis ca pt alte crize cel mai bine mergem direct la spital, pt ca e prea mica pt a o tine asa acasa; cu toate ca si acasa i-am putea administra Ventolin, dar sa mai creasca [eu totusi sper sa nu o mai patim]. Acasa ii dau Singulair, vreo 3-6 luni, si puffuri cu Flixotide, 3 sapt dupa ultima criza. Daca stii ceva despre prob noastra, zi-mi, ca eu tot "sap" dupa informatii.
Si dr ne-a zis ca e tratament de durata, nu de o luna, si ca ar trebui sa se rareasca crizele, daca nu chiar sa dispara de tot cu Singulair. Eu ma rog sa nu mai faca crize, caci ultimele 2 s-au manifesttat asa urat cum am scris mai sus, la inceput nu era asa. Dr , cel putin, e f optimist ca vom scapa usor pt ca raspunde bine si rapid la tratament. Mie... mi-e greu sa fiu asa optimista cand o vad asa. De, pt noi , mamele, si o raceala e un capat de lume. Ma bucur in schimb ca nu are altceva mai grav, Doamne fereste, ca sunt atatia copilasi suferinzi
Hai ca iar v-am "umplut" cu ale mele. Nush ce am azi, ma revansez pt cand am lipsit

corina in privinta luatului deciziilor de catre socri, parca vb de socrela. Peste tot isi baga nasul, sugestii, comentarii, dle, ca fara ea nimeni doar nu s-ar descurca

elenada asa sunt multi angajatori, din pacate. Am fost si eu la interviuri, proaspat absolventa fiind, si mama-mama, cate cerinte, obligatii etc. Asa ca am renuntat si am facut master si... copil . Spor la cautat in continuare!

muffi ia trimite-o pe dna aia de face curat asa bine si pe aici, o zi la mine, o zi la Corina. Se mai inscrie careva?

Mami de

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Inutsa sa stii ca ala e pricipiul homeopatiei apa cu zahar. Sotul meu nici nu vrea sa auda de homeopatie. cred totusi ca unii numesc homeopatie si medicina naturista dar asta e cu totul altceva.

Ma inscriu si eu la colorata Mufinutei sa imi faca si mie curatenie.

Azi a fost a ziua de vitamine si cantarul meu arata 61.8 kg. Va vine sa credeti fetelor arata 61. sunt dusa rau cu capul da asa mi-a placut ce am vazut pe cantar.

Muffinutza familia ta este NJ asa ca nu trebuie sa suferi ca nu este si un sot tata prin preajma. Familia inseamna iubire intelegere suport si daca nu ai parte de asa ceva in familie atunci aia nu e o familie. Voi doi sa fiti sanatosi

Noce si eu asa as sta acasa sa am grija de pitici dar ce sa faci cand un singur venit nu asigura toate cheltuielile. ma doare sufletul ca trebuie sa ii las pe pitici dar nu avem incotro. Mai e o speranta sa castiga la loto

Am vazut si eu pepitelul. ce saniuta misto are. super

ma bag la somn

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti




Infertilitatea este o boala. A avea un copil nu trebuie sa fie un lux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Elenada, si eu sunt de aceeasi parere cu sotul tau in legatura cu homeopatia. Nu intru in detalii, insa cum altfel cand reprezentanta firmei care produce oscilo(numaistiucum) intrebata daca poate avea efecte secundare raspunde: "how could it? there is nothing in it!". Haiosi tare.

lucialu, inca nu-l duc la daycare, incep din februarie incet, iar din aprilie intra la program plin. Da' plin, plin!
Ashea ca va rog io, daca incepeti discutii idealiste de lasat serviciu de dragu' puiului ziceti si mie cate pagini sa sar la citit.


www.refresheverything.com/curecdkl5" target="_blank">Help find a cure for CDKL5
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata
sunt prima? atunci pun de eu o sa beau vreo 2 ca sunt mai zombie ca ieri...iar am avut spectacol aseara abia la 11.30 am reusit s-o culc si la 4.30 s-a trezit si urla in gura mare lapteleeee, i-am facut lapteleesi a adormit pana acum 5 min cand s-a trezit a luat alarma de la casa ca era pe noptiera si a butonat-o pana a pornit alarma de era sa cad de pe scaun

ieri am muncit vreo 3 ore sa fac tort sotului , nu l-am mai facut pe ala de vi l-am aratat ca nu a avut timp sa cupere ce aveam nevoie asa ca am facut un blat o crema de cioco cu niste visine din visinata e super abia astept sa pap o felie si dupa asta gata terc la cura ca nu se mai poate

muffi mersi de retete , s-au notat abia astept sa le fac la kinderei sper sa le placa
elenada felicitari ce dieta tii?
inutsa sanatate multa, Cezar al meu are alergie la mucegai, toata vara a tusit sec de am zis ca se rupe in doua, de la o simpla raceala a pornit totul, atunci s-a declansat, am scapat cu flixotide si singulair luate vreo 2 luni astea sunt singurele care-l calmeaza cand se declanseaza tusea seaca, la voi cred ca e mai nasol, eu incerc sa-i schimb alimnetatia, adica cat mai putina proteina animala si in special lapte , am citit ca laptele da foarte multe alergii iar el a baut foarte mult lapte, in orice caz ma mai documentez si dac agasesc ceva si de astm iti spun
Corina si durerea mea tot calcatul e...ma apuca niste nervi cand tb sa calc de-mi vine sa le arunc pe toate pe geam dar n-am ce face le calc...cand ma gandesc ca o sa incep serviciul si o sa am mai mult de calcat chiar ca ma apuca nervii..azi chiar asta imi propusesem sa calc ca am doar cateva nu mai fac prostia sa le las sa se adune cat un munte

fug la bucatarie ca iar urla fata de foame vrea mancale...cine o aude zice ca-i dau 1 data pe zi
revin

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)



"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler



Mergi la inceput