Albinutze de Mai-Iunie 2009(100)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

sal fetele...RELUSHA.MIRUTA,OANA MVT,LAURAOANA,ALYNTA,CARLA,IOANA(BECA) VA MULTUMESC TUTUROR PT URARI,sunt atat de emotionata ioana..e altfel decat la Denise...l-am vrut stiam k va veni dar nu credeam k emotiile sunt tot atat de mari,poate mai mari.in general ma simt binisor,uneori dimineata si seara am ameteli,greturi,somn la greu...dorm aproape in fiecare zi,ceea ce nu faceam niciodata cu Denise, simtomele de acum nu le-am avut NICIODATA la prima sarcina,e totul altfel..sa speram k va fi bine in continuare.multumesc ink o data k imi sunteti alaturi si va bucurati impreuna cu noi.

in rest ce sa va spun,am tras chiulul in ultimul timp am avut de LUCRUglumeam...am lucrat o perioada de timp la un ceeentru comercial,timpul era limitat nu aveam timp de absolut nimic,ce-i drept lucram part-time dar imi trecea timpul f repede,apoi au urmat sarbatorile una-alta..au trecut multe pe langa mine de cand ne-am "auzit"ultima oara...ma bucur totusi k a venit si bb2 sper k totul sa ne mearga minunat sa crestem fericiti si sanatosi unul langa celalalt ...hihiii gata k o dau in sentimente!

am de citit 2capitole sper sa-mi gasesc timpul necesar,sa vad e s-a mai intamplat pe aici...

am obs k IOANA E DEJA LA SAPT 32...doamne ce trece timpul...cum iti este?fetele au inteles ce ascunde mami acolo?

RELUSHA sa-ti traiasca pruncutul,um a fost la nastere?sper sa reusesc sa vad pozici cu bb2 k nu am retinut numele

va pup ma apuc de citit,atat cat ma lasa Denise...revin cu siguranta!

ely mamica 7sapt...
.MARINA-DENISE

pozici cu noi

nasterea broscutei

Mergi la inceput

OTILIA:te-am sarit..nu a fost cu intentie,multumesc si tie
...

fug sa citesc ceva...week-end placut tuturor!

ely mamica 7sapt...
.MARINA-DENISE

pozici cu noi

nasterea broscutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Ely felicitari ptr bebe 2. Sarcina usoara, un bebe sanatos si la termen.

De asemenea urez si Ioanei o nastere usoara ca vad ca usor, usor se apropie marele eveniment si Mirelei refacere rapida si un bebe sanatos si fara colici .

Iar restul mamicilor si albinutelor le trimit multe si le urez sanatate.

O seara placuta

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 31+ o printesuca mai mica

Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Picky_toto

Ely felicitari ptr bebe 2. Sarcina usoara, un bebe sanatos si la termen.

De asemenea urez si Ioanei o nastere usoara ca vad ca usor, usor se apropie marele eveniment si Mirelei refacere rapida si un bebe sanatos si fara colici .

Iar restul mamicilor si albinutelor le trimit multe si le urez sanatate.

O seara placuta

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 31+ o printesuca mai mica

Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

PICKI :FELICITARI SI TIE pt bb2...habar nu aveam k vine bb2...ufff ce rau imi pare k "m-am trezit"la final...ce ascunzi acolo?o fetita?cum te simti?

ely mamica 7sapt...
.MARINA-DENISE

pozici cu noi

nasterea broscutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Buna seara buna noaptea ...

Eu dispar ca magarul in ceata dar tin aproape sa stiti.

Am savurat cu deosebita placere filmuletul Cu Nati ... intr-adevar trebuie decorata cu medalia "dansatoarea stupului". E absolut minunata! Felicitari!

Ely sarcina usoara si felicitari! Eu daca intru sau nu intru de tin imi amintesc foarte bine ca erai deosebit de activa noaptea asa cum si tu spui ...

Am vazut si poze "amerciane" si am o mamica si in stupul lui Tudor care sta in SUA si la fel caa si pe cele ale lui Phili le vizionez cu maaare placere ... imi plac locurile de joaca pe care le vad, imi place dezinvoltura pe care o afisati ... oare ajungem si noi acolo?

Pozele de casa noua mi-au placut si ele. Imi place zona bucatarie-loc de servit masa ... la noi e o bucatarie atat de mica incat si daca vrem nu putem manca decat in picioare. Noi mancam in sufragerie.

Sanatate multa piticutilor inca bolnaviori! Sa se faca repede bine!

Eu am tot gatit si am tot gatit .... ciorba de gaturi de curcan (le-am descoperit de curand si ne plac foarte mult), tocanita de ciuperci (cu muuult marar), ficat de pui la cuptor, ciocanele de pui la cuptor, orez (pe care l-am facut tot la cuptor intr-un vas de fonta si a iesit chiar bun si fara abur in casa) si mancare de limba de vitel cu masline.
Peste astea seara diversificam cu omleta cu ceapa verde si marar, branza, salata verde, ridichi. Ma bucur ca au aparut "verziturile" si ma bucur si mai mult ca mananca baiatul meu ...

Daca ma intrebati de ce am n-spe mii de feluri de mancare va raspund foarte usor: atat Tudor cat si taica-su sunt obisnuiti sa manace la pranz si cina mancaruri diferite si in fiecare zi altceva. Deci cand e weekend tre' sa am cam 6 feluri de mancare (felul 2) ca ciorba le trantesc o oala mare si mancam cam 3 zile din ea fara comentarii.

O noapte linistita va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Ely, felicitari pentru bebe! sa ai o sarcina usoara si un bebel sanatos si norocos!
Picky, ma bucur ca ai scris si la albinute, chiar daca in trecere!
Gabi, multumesc mult de tot pentru complimente!
vai de capul tau cata bucatarie faci...ti-ai cam invatat cu narav baietii dar e bine c-ai scris, ca ma inspir si eu, iar apropo de verdeturi, zici c-a venit vara la voi...m-am si dus repede la profil sa vad daca nu cumva stai in alta tara

fetele, azi i-am dat Nataliei fulgi de porumb, dintr-aia care mancam si noi cand eram mici..si i-au placut si simpli si cu lapte intrebare: ce fel de cereale le dati la bebei? in afara de alea praf, ca pe-alea le-am trecut deja demultisor
aa...si sa stiti ca de cand ati laudat-o asa tare pe Naty, o pup la dublu..si pentru voi

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ely, felicitari pt sarcina si sa iti fie usor

oana, eu iau diapersii de la magazinul din baza dar am mai vazut si la walmart cu $15 cutia, cred ca in oferta (luvs).
am stricat ecranul la laptop si acum mi l-a conectat sotul la tv, mi se pare aiurea sa citesc de pe un ecran asa mare...
carla, gasesti tu alta locatie, sunt sigura, ma bucur ca fetele sunt mai bine
andreea, f frumos v-ati aranjat si sentimentul de a fi in casa ta nu-l intrece nimic
alice, ce misto se misca naty, e delicioasa
relusham cum te descurci cu cei doi mititei?
ioana, nu pot sa cred ce aproape esti si tu
gabi, multumim de complimente, ce gospodina esti
miru, hai mai des pe la noi, am mai citit pe siteul tau, antonia e minunata
otilia, alynta, picky
cris, chiar nu ti-e dor de noi?
ma scuzati daca am ratat pe cineva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Buna dimineata!

Merci de complimente ...dar nu sunt asa de gospodina cum credeti ... insa daca trebuie ... trebuie.

Alice in privinta cerealelor eu ii dau Biancai de la Humana si mananca .... de fapt fura .... de la Tudor cam orice are el ... in general Nestle cu cacao, vanilie, scrotisoara, bucatele de ciocolata ... tot felul. Nu exagereaza, dar o las sa ia cateva.

Ati pus voi o reteta de le Edith's kitchen .... pare gustoasa.... sa va spun ce am incercat de pe blogul acesta
APERITIV CU BACON SI CASCAVAL - dar l-am facut cu muschiulet de porc afumat facut de noi si a iesit un pic cam sarat;
TORT AMANDINA - delicios
SALATA CU PESTE AFUMAT
Tort cu crem#259; de caise - racoritor si delicios
Creme a la creme - a la creme de la creme
Pr#259;jitur#259; miracol - la asta nu stiu de ce nu mi s-a inchegat prea bine dar banuiesc ca nu a fost laptele condensat bun.

Sa aveti o duminica placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Ely, felicitari! Sarcina usoara si bebe sanatos!

Gabi, dar gatesti, nu gluma!

Alic, Cezarei ii plac acum cerealele cu scortisoara, am vazut de la mai multe firme, si Viva, Bramac.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

buna fetele

e asa frumos afara

picky si ely va doresc sarcina usoara si bebe sanatosi

sa aveti o duminica frumoasa

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

pui mic

Mergi la inceput