Albinutze de Mai-Iunie 2009(100)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

buna fetele!

va pup pe fuga, facem bagaje caci plecam in week-end la parintii mei; si-au terminat si ei casa si mama i-a facut camera Mayei tot roz si suntewm curiosi cum va sta Maya cu speranta sa nu trebuiasca sa stau tot la apartament o sa punem poze

beca, asa se intampla si cu noi la cumparaturi; cateodata la casa imi vine sa las sacosa acolo si acum de cand suntem la casa cumparam in cantitati mari de frica sa nu ramanem fara ceva desi pana la carrefour facem 7 minute lejer

andreea, sa stapaniti sanatosi casa; mare realizare

carla, fff frumoasa destinatia;

otilia, bravo de indrazneala dupa 11 ani

ei ca ma streseaza radu si fug

criss, alynta........

pupici

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Citat:
citat din mesajul lui otiliap

buna fetele!!

gabi78, am facut ieri pulpele cu cascaval de la tine...au iesit dementiale...toti au mai vrut cate o portie... inca o data, saru-mana de reteta.

mami de matei george si arina georgiana

vreau si eu reteta

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Sarut-mana de urari, fetelor! E intr-adevar mare realizare. De vreo 10 ani imi doresc, dar in ultimii 3-4 a fost dorinta arzatoare. Ne-a ajutat Dumnezeu, exact cand nu prea ne mai faceam sperante.

Otilia, mobila de bucatarie e facuta de comanda. Am vrut sa fructific spatiul la maxim. Tot aici facem si mobila din camera Cezarei. La noi am facut doar patul, ca-n rest ne descurcam cu ce mai aveam.

Lauraa, weekend placut la ai tai. Luni vine si mama la noi.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Salutare, fetelor! Am muncit azi cu carca de nu ma mai pot misca, am stat si in curent, am inghitit tone de moloz, astept urmarile maine dimineata.

Multumesc pentru sugestii, Ioana, o sa consult si site-urile pe care mi le-ai dat.

Fetele sunt bine, Saby inca nu este diversificata complet dupa alergia aceea si ii dau colostru masticabil pentru imunitate, Larisa doarme noaptea din 2 in 15, dar sunt sanatoase. Le scot afara zilnic, le duc in parc, in supermarket etc si nu au luat nimic pana acum.

Va pup, mi se urca fetele in cap la propriu.

Mergi la inceput

Initial mi-au luat ochii studiourile acestea:
http://www.locations.piercassar.com/4.html

si mai ales "dining room" pe plaja, plus iesirea directa pe nisip din living. Apoi am contactat proprietarul si mi-a spus ca inchiriaza doar de sambata pana sambata, nu de duminica pana joi cum mergem noi :( . Am ramas cu gandul la locatia aceea, dar m-am consolat cu faptul ca trebuie condus 2 ore de la aeroport pana acolo, ceea ce nu e convenabil, odata ce aterizez la 8 seara.

Pupici, revin.

Ahhh, ma oftic ca nu pot vedea poze si filme, sunt sigura ca sunt minunate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

strunfita eu am fost la Zara in Barcelona si-am fost super multumita.

carla la ce-ai muncit??

lauraa weekend placut la ai tai!

... eu m-am 'destrabalat' in oras vreo 5 ore cu o colega de serviciu.

mami de ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cosminica

carla la ce-ai muncit??

mami de ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png

...la mutat pereti intr-un apartament...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

SAL FETELE...ma gandeam sa mai trec din cand incand pe aici sa nu uitati de noi!

ely mamica ....MARINA-DENISE

pozici cu noi

nasterea broscutei

Mergi la inceput

nush dk se vede(am uitat cum se face)am schimbat si semnatura!

ely mamica 7sapt...
.MARINA-DENISE

pozici cu noi

nasterea broscutei

Mergi la inceput

asa cum ma stiti "bantui noaptea"pe internet...Denise e nocturna ca mami..sa speram k bb2 nu va fi ca noi!

ely mamica 7sapt...
.MARINA-DENISE

pozici cu noi

nasterea broscutei

Mergi la inceput