Albinutze de Mai-Iunie 2009(100)
Raspunsuri - Pagina 20
alic spune:
Narcisica, si Naty a mea papa singura, dar nu o las eu prea mult, cel putin la ciorba nu, desi de cele mai multe ori avem cate o lingurita pentru fiecare, ca altfel iese scandal
de baut, bea cu de toate, dar prefera paharul de departe si o las pentru ca se descurca foarte bine
si la noi intretinerea e 380 de lei, n-am platiti in viata noastra atata 
Oana, nu stiu daca as putea inlocui, de fapt nu stiu cu ce, care muzica nu e cenzurata de producatori?
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic
(2 mai 2009)
---------------------------------------------------
rochite pentru printese

Serialbastre spune:
Neata, lume!
La noi au venit in vizita parintii mei, asa ca nu prea apuc sa stau pe net.
Cezara mananca singura bucatele diverse, dar la cerealele cu lapte, la supa/bors mama e baza. Cateodata vrea si ea lingurita ei, cateodata nu. Daca ar fi dupa ea nu ar manca cine stie ce. Ca are treaba, nu are timp sa stea la masa. ![]()
Noi ne-am mutat in ianuarie si pentru decembrie si ianuarie platim darile la doua case. La garsoniera a venit pe decembrie 320 de lei intretinerea ... ne-a rupt. 
O zi senina!
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
LauraOana spune:
narcisica sebastian muceste de vreo citeva zile...azinoapte i-am dat doar paracetamol..acum de dimineata ibuprofen...si inainte sa il pun la nani, adica 4 ore dupa ibuprofen avea 37,8..sa speram ca numai urca...decind am avut aprinderea la plamini si otita is cam stresata cu febra mare...inca nu iam dat oscilo, ii dau dupa ce se trezeste...dar nici numai stiu cit tre sa-i dau? jumate de tub? sau tot tubul?
carla si eu mucesc de rup..sa speram ca nu am luat ceva din aer ca si la noi umbla gripa...si chiar am cam umblat cu metro-ul cu sebastian dupa mine 
Mami
de
Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian
clodyac spune:
buna fetele schimb capitolul
mamica
fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
pui mic