Albinutze de Mai-Iunie 2009(100)
Raspunsuri - Pagina 19
oana_MVT spune:
Narcisica am gasit ceva insa ofera trasport din Bucuresti la Sinaia si Brasov. Ei au un autobuz care ii duce de la Gara de Nord direct acasa dar trebuie sa vedem cu ajung la Gara de Nord de la aeroport.
Laura eu ii dau repede Osciloccinum, lamaie cu miere si un extract de plante la primul semn de raceala sau febra. Sper sa treaca repede.
Eduard papa singur bucatele de legume fierte,fructe sau cereale. Cand papa supa, iaurt sau mancarica ii dau lui o lingurita si eu am o lingurita. El da mai mult pe el si pe masa cand incearca sa bage in gura dar eu am grija sa ajunga ceva si in gurita.![]()
mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)
oana_MVT spune:
Alice nu poti inlocui cantecul de la albumul de 6 luni?
Pentru albumul de 1 an alege muzica clasica.
oana_MVT spune:
Eu am fost la shopping in pauza de masa si am dat de reduceri. Am fost la Old Navy, poate ati auzit de el, si am gasit bluzite cu $1.49 si pantaloni cu $2. Am luat hanute pentru fetita prietenei mele si pentru Eduard. Pentru Eduard am luat si o bluza cu maneca lunga si guler tip camasa cu $2.49, imi place la nebunie. Era la reducere 50% din preturile deja reduse. Cu $20 am luat o plasa de haine.

narcisica28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oana_MVT Narcisica am gasit ceva insa ofera trasport din Bucuresti la Sinaia si Brasov. Ei au un autobuz care ii duce de la Gara de Nord direct acasa dar trebuie sa vedem cu ajung la Gara de Nord de la aeroport. Eduard papa singur bucatele de legume fierte,fructe sau cereale. Cand papa supa, iaurt sau mancarica ii dau lui o lingurita si eu am o lingurita. El da mai mult pe el si pe masa cand incearca sa bage in gura dar eu am grija sa ajunga ceva si in gurita. mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09) |
Uite http://www.taxibucuresti.com/transfer-aeroport sau http://www.romania-rentacar.com/bucuresti/transfer_aeroport.php?language=romana
dar e cam multisor...
Multam de raspunsuri. Asa se intampla si la noi cu mancarea mai lichida. Cel mai dulce e cand papa cereale de adulti
.
Bebe Beca spune:
pup si eu fetele. Nu am somn, a uit pe net dupa scutece refolosibile, mi-am pierdut capul in atata informatie!!!!
LAURA, sanatate lui Sebastian!
SORI, multa sanatate si voua!
NARCISA, nu ne-ai spus ce face Mihnea. I-ai dat antibiotic sau nu?
OANA, sa stapaniti sanatosi hainele. La noi nu prea poti lua mare lucru cu 20 usd, oricat de mari ar fi reducerile...
Ioana,
Rebeca (16.05.2004),
Sara (17.04.2009) si
35+ 
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
narcisica28 spune:
IOANA, i-am dat
fara analize (dar cu mustrari de constiinta) ca se inrautatea situatia, dupa prima doza s-a stabilizat temperatura si copilul a inceput sa manance/bea apa; devenise necooperant la toate capitolele iar sub 37 nu scadea decat juma' de ora intr-un interval de 4 ore intre antitermice. El avea otita cu o saptamana inainte de a debuta febra, care probabil a evoluat si nu s-a remis...
Ma dispera medicii, nu pot sa gasesc si eu unul care sa imi ingrijeasca pe deplin bolnaviorul meu 

: cea la care merg acum (homeopata de care iti ziceam) are atentie la detalii, pare grijulie, dar in schimb nu dau de ea la telefon si nici medicatia alopata nu m-a incantat; precedenta a pus diagnostice bune si tratament adecvat, dar cand ne vedem nu se preocupa decat in fuga de noi....
Sunt eu oare prea pretentioasa ?
Astazi am fost juma'de ora pe afara, sper sa nu il apuce iar ceva ca parca deja fornaie putin 
.
Ma duc la somn !
oana_MVT spune:
Narcisica multumesc, e cam scump dar e bine de stiu ca avem optiunea asta.
Ioana cum a fost la doctor? Eu am folosit scutece de unica folosinta in primele 2 luni dupa ce s-a nascut Eduard si am in plan sa incep iar ca asa sper eu sa il invat la olita/WC mai repede. E putin mai complicat decat cu scutecele de unica folosinta dar te obisnuiesti. Le vei spala tu sau ti le spala firma?
LauraOana spune:
OANA si eu cind am fost acum 1 luna in north carolina am fost in charlotte la un outlet unde am luat bluzite de la the childrens place la 5-6 usd..deci daca tu ai prins din nou - 50% e super
i-am masurat febra copilului..39,1
..i-am dat niste ibuprofen sa vedem daca scade...pt muci i-am dat sambucus nigra...am si oscilo in casa..ajuta si la febra asa mare? pot sa-i dau si ibuprofen si oscilo deodata?
Mami
de
Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian
narcisica28 spune:
Neatza la pranz.
Slaba activitate aici...cand va naste IOANA cane anima discutiile zi de zi, o sa bata vantul 
.
DICI, ANDATA, pe unde sunteti ?
OANA, cu placere. M-am intersectat de curand cu site-urile respective, altfel nu aveam de unde sa stiu. Ma gandesc ca si un taxi ii poate duce tot pe acolo, luat de la aeroport...
LAURAOANA, sanatate lui Sebastian, are de mult timp muci? Poti sa dai si antitermic si homeopate dar macar cu o distanta de 1/2h - 1h intre ele. Azi-noapte a scazut doar cu antitermic febra de la 39.7 ?
Eu am devenit paranoica cu temperatura, ca am auzit intamplari urate cu copii lasati sa ajunga la peste 40.
Eu l-am dezbrcat pe Mihnea fie de la brau in sus fie de tot, depinde pe unde ardea, ca sa scada febra si natural; mai sunt leacurile babesti sosetele cu otel indoit in apa...sau frectie cu spirt.
CarlaV spune:
OanaMVT, nu stiu ce sa te sfatuiesc pentru ai tai. La mine in masina mai incape un singur om, ca am scaunele fetelor in spate...
Am comandat si eu zilele trecute de la Old Navy, nu au fost preturile atat de mici, insa tot am iesit rezonabil. Sa le poarte sanatosi amandoi!
Narcisica, Larisa mananca singura, cu lingurita si cu furculita, ma dispera ca nu ma lasa deloc sa-i dau eu si nici nu mai bea cu paiul, acum vrea cu paharul ca oamenii mari.
LauraOana, sanatate multa puiutului! La noi bantuie o gripa urata, sper sa nu ne atinga, ca am tot iesit cu fetele in aglomeratie zilele astea.