Albinutze de Mai-Iunie 2009(100)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

salutare dragelor...

Nu am mai intrat de ceva timp, dar va citesc sa stiti .

Urez la toate gravidutele sarcina usoara si la termen cu bb-ii sanatosi, mancaciosi si necolicosi.

Am admirat o micuta si talentata dansatoare care mi-a placut taaareeee mult, am mai vizionat pozici si filmulete cu Dariu (anaela), o casuta noua si frumoasa (serialbastre - s-o stapaniti sanatosi si sa aveti numai bucurii in ea)

Clody nu te speria daca are max 38.7, ca nu-i ceva grav. Urmareste sa nu creasca. L-a vazut medicul? Ce are, e sub tratament? tiz-ului sa se faca bn rpd.

Si noi suntem raciti. Am fost in weekend la tara la o inmormantare si am mai stat si pe-afara, dar seara la soacra-mea nu a fost caldura prea mare si spre dimineata s-a lasat si mai rece (iar Razvan nu suporta sa doarma invelit). am dormit cu grija invelindu-l tot timpul, dar degeaba. a racit. Marti a debutat cu o tuse urata cu wheezing-uri si am mers de urgenat la medic. Suntem mai bn acum (facem aerosoli si mai luam Augmentin si sirop Aerius), a inceput sa-i mai curga si nasul, nu foarte mult si sa faca febra max.38.5)
Sapt trecuta ne-am trezit in gura cu primi doi canini , fara nici o simptoma (daca nu pun la socoteala lipsa poftei de mancare). Sper sa fie asa si la ceilalti 2.
Cam atat despre noi, nu pot sa mai scriu nimik (de aceea am scris repejor si nu am raspuns la fiecare) ca trage de mn sa merg cu el la desene ne place foarte mult DUMBO acum

va pup pe toate si va doresc sanatate multa la copilasi

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Clody poate nu e ceva grav. Incearca ceva "usor" un paracetamol sau nurofen sa nu o scapati "la vale"! Vad ca nu i-ai schimbat scutecele lui Razvanel de la semnatura. Doar ai baiat mare!
SoriLea sanatate baiatului! Poate a avut o perioada mai agitata cu mult inainte. Copii crescuti la bloc sunt precum puii de abator, nu suporta temperaturi extreme. Asa am fi patit si noi in locul vostru!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Salutare tuturor, abia-mi misc ochii si degetele, am mancat cat sa dau pe-afara, prima data pe ziua de azi, am balotat si dulciuri in prostie, sunt ca o soparla esuata pe scaunul de birou.

LauraOana, daca la voi in 3 camere ti se pare inghesuit doar cu un copil, imagineaza-ti cum e la noi in 2 camere cu 2 copii, si mai si lucram de acasa. Jumatate din sufragerie este ocupata de birourile noastre, alta parte de patuturile fetelor, mai avem 2 locuri pe canapea si televizorul, in rest jucarii peste tot.

OanaMVT, nu lucram la bebe3, dar daca vine, il primim cu bucurie.
Din pacate in Romania nu este reglementata nasterea asistata in afara spitalului, iar moase care sa riste sa-si piarda licenta din cauza asta nu cred ca exista, desi portite de scapare ar fi, mai ales la a 3-a nastere.

Andreea, drum bun, va pupam pe toti, asteptam sa ne mai scrii cand reusesti.
Ma uitam zilele trecute la hainutele si sandalutele de la Children's Place pastrate pentru vara, sunt atat de frumoase, abia astept sa le folosim.

SoriLea, sanatate, sa treaca repede. Nu te supara ca intreb, daca e raceala, de ce luati augmentin? Adica stiu ca unii doctori dau antibiotic "preventiv", dar din ce spui tu este o simpla raceala, nu ceva bacterian.

Clody, sanatate multa, nu te speria pentru putina febra.

Larisa a facut 2 zile 39.1 si in a 3-a zi i-a aparut o eruptie pe corp. Seamana cu rubeola, dar nu sunt convinsa ca este, desi are si ganglionii inflamati, poate fi doar un exantem viral.
Ne-am trezit si noi ieri cu ultimul canin iesit, mai are ultimele masele si un incisiv lateral si gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Carla nu ma supar ca nu am dc. Se pare ca nu-i doar o simpla raceala ci o pneumonie interstitiala si ca sa nu se ajunga mai departe la ceva mai grav... prefer sa il dau. Oricum avem 1 an in care nu am luat deloc antibiotic, ceea ce e bn, zic eu.

Alynta asta e, trecem noi si peste asta. Acum mi se pare fleac ce-a avut si cum s-a comportat, fata de cum s-a manifestat bronsiolita pe care mi-a facut-o la 7 luni.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Anaela am vazut pozele, nu pot vedea filmuletele la servici. Bianca si Darius sunt niste dragalasi. Mie mi se pare ca seamana intre ei. Eduard are un verisor cu 4 luni mai mic si se joaca fain impreuna cand se intalnesc. Eduard ii da tot ce are.

Alice multumim pentru pupici. Cate ore de somn prinzi tu pe noapte?

Clody nu te speria de febra daca e viral trece fara medicamente.

Sorilea sper sa treaca raceala repede. Sambata si duminica am iesit afara si Eduard nu a vrut sa iti tina caciula sau gluga pe cap. Era destul de rece si am crezut ca raceste. A stranutat 2 zile si acum s-a linistit.

Carla daca a facut rubeola nu mai trebuie sa ii faci ROR-ul. Sper sa va mutati la 3 camere sa aveti mai mult spatiu.

Fetele din Bucuresti care e cel mai rapid si ieftin mod de a ajunge de la aeroport la gara de nord?

mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Oana, de la care aeroport, Otopeni sau Baneasa?
Sigur si rapid este cu o cunostinta, nu recomand taxiurile. Ar mai fi un autobuz pana la cea mai apropiata statie de metrou si apoi metroul, dar e mai complicat daca cine vine nu cunoaste orasul.
Nu stiu sigur ca este rubeola, eruptia este comuna pentru mai multe cauze, iar sange nu-i iau ca sa aflu sigur. Ideea este ca oricum nu i-am facut si nici nu i-as fi facut ROR .

De mutat nu cred ca ajungem mai devreme de toamna si pana atunci se pot intampla multe. Deocamdata astept luna aprilie sa terminam cu toate creditele, luna mai sa calatorim, luna iunie sa ni se nasca finutul/finuta si apoi mai vedem. Vinerea trecuta i-am ajutat pe prietenii cu apartamentul la mutat peretii, de atunci nu s-a mai facut nimic in el. Eu am pus ochii pe un pat tapitat, mergem maine sa-l vedem si poate il si luam si il depozitam pana atunci, ca pe cel de aici nu il putem lua, are 180x220cm, nici nu incape pe usa.

SoriLea, am inteles acum, multumesc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Carla, parintii mei pleaca acasa luna viitoare si pentru ei intrebam de transport. Tata nici nu vrea sa auda de taxi. Nu cunosc Bucurestiul si vor avea 2 sau 3 valize mari dupa ei. Cunostinte nu avem prea multe. In plus ei ajung intr-o miercuri in mijlocul zilei si lumea e la servici la ora aia. Sa vedem ce solutie gasim.

Intradevar se pot intampla multe pana in toamna si aveti atatea evenimente intainte de mutat. Sper sa va iasa pasenta.

mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Oana, ore de somn prind bine, ca Naty se trezeste cel mai devreme la 9.30
Carla, nu inteleg ce afacere e asta sa inchiriezi apartamentul vostru, iar voi sa va mutati cu chirie bate-ma, omoara-ma ca nu pricep

fetelor, sunt in dilema, eu inca ma strofoc cu albumul de un an scuze, scuze...dar nu s-a legat nimic, stiti voi ca am fost stresata cu permisul, apoi alte si alte pe capul meu, iar acum cand sa ma apuc, observ ca cei de pe youtube au pus interdictie pe muzica de la albumul de 6 luni "Acest videoclip contine o īnregistrare audio care nu a fost autorizata de Sony Music Entertainment. Componenta audio a fost dezactivata"
acu io ce fac? ma apuc de compus muzica?

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
---------------------------------------------------
rochite pentru printese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

Seara buna.

Toata lumea cu problemute care mai de care mai delicate, dificile si dureroase...UN GAND BUN tuturor (acum ca sunt intr-o pasa mai buna, mai tarziu o sa vin sa ma plang si eu probabil).

OANA, mai exista firme care asigura daca nu ma insel preplatit transfer intre diferite locatii din Buc, nu am apelat niciodata, doar am auzit; incearca in google "transfer Bucuresti"

Intrebare pe care uit sa v-o adresez de ceva vreme : cate albinute/bondarei mananca singurei ?

En sunt socata ca s-a afisat intretinerea pe decembrie 455 ron - 2 cam, 3 pers fata de 265 luna precedenta...

Noapte/o zi buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

narcisica sebastian nu papa inca singurel cu lingura...eu cred ca e prea comod.. pt ca atunci cind vrea..poate ..dar asta se intimpla fff rar

intru si eu in clubul cu copchii bolnavi..tocmai i.am luat temperatura 39,7 i-am bagat un supozitor de paracetamol..sa speram ca scade...mucii curg ca cascada si imi si tuseste unpic

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian

Mergi la inceput