Gravidute&Mamici de IASI(124)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Aly, multumesc.... chiar vroiam sa intreb ce mai faci... ma bucur ca a-ti avut un moment mai liber pt voi

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Oana, am intrat si pe mail si pe mess si nu am gasit nimic.... Ceva s-a intamplat.
Poti sa-mi lasi PM? Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Fetelor, va multumesc mult pt urari! A fost o surpriza si pt noi. Sarcina e f mica, cred in jur de 2 sapt de gestatie, de abia poimaine ar fi trebuit sa vina CM care sigur nu va veni; suntem mici-mici. Vad ca in sarcina asta starile nasoale pe care le-am avut in prima sarc m-au luat muuult mai repede, altfel nici nu ma batea gandul sa fac testul.
Sotul cica vrea baiat [iar], dupa calendarul chinezesc de pe DC ar iesi ca e ... fata, ceea ce zic si eu . La Bia s-a potrivit calendarul; sa vedem de data asta.
In rest toate bune si frumoase, eu sunt f relaxata comparativ cu prima data. I-am zis Biei ca mami are bb in burta, ea pune mana pe burta, zice "Bebe" si radeeee, s-o vad mai tarziu cand s-or certa pe jucarii
Nu o sa mai merg la dr cu care am nascut prima data. Si asta nu pt ca nu as fi fost multumita, ci pt ca dr din maternitate imi facea doar eco si trebuia sa mai merg la o alta dr gineco care imi dadea trimiteri la analize, dadea suplimente etc, dar la care stateam intr-o coadaaa, cu orele. Acum cu Bia nu pot sta la cozi si nici nu am cu cine o lasa.

ella ceva poze din burtica?

oana 2? Asa am fi impacati si eu si sotul, cu o fata si un baiat. RAd eu rad, dar daca chiar ar fi gemeni.... Antecedente in familie nu am, asa ca...
Pupici si de la noi la buburuze la una si la cealalta

ani nasol cu serviciul sotului, mai ales in vremurile astea. Poate gaseste ceva mai bun!

Mami de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Lacra,
Am trimis PM cu informatiile
E posibil sa am o adresa de mess pe care nu o mai folosesti
Mi-ai dat-o cand cu povestea cu dastefa, de care, apropo, n-am citit nimic de mult
Sper ca e bine fetita si ei la fel

Mamica fericita de doua buburuze

http://lb2f.lilypie.com/P2KQp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

neatza!!! si o !!!

cum s-au trezit azi fetele? activi bebelusii?
noi pe zi ce trece crestem in volum ,deja toata lumea la serv maintreaba daca treb s anasc curand iar kd spun aprilie fac niste ochi cat cepele, urmati de intrebarea: gemeni?
o zi buna!!!

kmy 27+ IUSTIN-GEORGE
DPN 18.04.2011
(12.04.2011 dupa morfologia fetala semII)
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Neata !!!

alina ginduri bune si din parte noastrasper sa gaseasca sotul in alta parte ceva de munca si poate mai bun...

Inesa ceva poze cred ca am....la sarcina asta nu prea mi-am pozat burtica ...la Bia m-am pozat luna de luna dar acum....dar o sa vad ce poze am si o sa vi le arat

Va pup!!!

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008) si Sofia Maria 27+

vine bebe

Mergi la inceput

ella ma refeream la poze cu minunea din burtica, dar sunt bune si alea cu burtica

Mami de si

Mergi la inceput

Va deranjez cu o intrebare: stiti vreun medic bun de familie, eventual si pediatru, pe langa Tudor? Eventual in Tatarasi, sau pe langa Tesatura, sau mai stiu eu, dar sa fie prin apropiere. Un dr cu care sa poti discuta, sa explice, sa nu sara una-doua cu antibiotic. Nici nu am pretentii, stiu. Trebuie sa imi schimb dr de familie care a dat destule rateuri, mai ales in cazul fetitei mele de an jumate si care sa imi urmareasca si sarcina.
Va multumesc anticipat!

Mami de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

buna! si'o cafea la pranz
La multi ani fericiti Miruna! a trecut anisorul.. multa sanatate si numai bucurii sa le porti parintilor!

inutza ce-mi vad ochisorii wow..
felicitari din inima!!! sa fie intr-un ceas bun!
daca-ti lipseste ...,hai la noi!
multumim de aprecieri
andreea_mdm felicitari si sorei tale de sarcina si ma bucur ca sunteti bine amnadoua!
anilansa cum mai e Darius? i-au mai iesit pete? ati aflat despre ce era vorba??..mare pacoste cu alergiile astea.. am inteles ca copilasii pan' la 3-4 ani sunt un pic mai "sensibili" la anumite mancaruri care nu le priesc..nu neaparat sa fie grav sau o alergie pe viata..cica cu timpul se reglementeaza de la sine..exact ca imunitatea.. sper sa fiti bine!
imi pare rau de munca sotului:( ..poate gaseste ceva cat mai repede si mai bun! orice sut in fund un pas inainte..eu am saturat sa mi-o repet ma cam doare fundul va pup si sper sa fiti bine!
aa si felicitari nasico pentru finut!!refacere rapida mamei si bb sanatos si papacios!
aly ma bucur ca v-ati mai relaxat si voi un pic iar copilasii s-au sim,tit si ei bine in compania bunicilor !
lacramioara off altele pe langa astea...multa sanatate
kristina si tu mamico, off multa sanatate si voua!
ella burtica! ai grija de tine!
apejur DD ajuta!iti tin pumnii !

in rest, noi bine! va pup pe toate!!!
trimit acum sa nu -l pierd..mesajul...

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania, mami de Stefania (22.12.07)

Stela, stelina..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Lacra, Kriss multa sanatate! Lacra m-am gandit la tine dupa ce am citit si imi pare rau ca suferi! In schimb nu am apucat sa scriu.
Sa stiti ca am iesit o ora si cu sotul cat au fost bunicii la noi, iar eu am mai fost si singura dupa una alta! Chiar mi-a prins bine!
Ani are Dd grija! Stiu ca nu e usor! ( o zic din experienta)

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput