Gravidute&Mamici de IASI(124)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_mdm spune:

Ce mai faceti fetelor? Nu am mai intrat de mult ca nenorocitul asta de spate ma tine numai la pat! Nu pot sa fac ma nimic din cauza lui! Felicitari noilor gravidute si sarcina usoara! Voi deja stiti care e treaba si poate va fi mai simplu. Luni ma duc la eco sa vad ce mai face bebelina si cum stau eu cu placenta , sa vb si de nastere, ca incet , incet se apropie! daca da Dumnezeu sa fie bine dupa Paste va fi marele eveniment. Doamne ajuta!
va pupic si multa sanatate la toate!

...asteptand o minune in viata mea!
25w+
Daria-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o

Ani, tu ce mai faci? Ai fost la medic? Darius cum mai e?

Emma, incearca si alt produs pentru colici, vorbeste cu pediatrul... Trebuie sa existe ceva sa ii linisteasca durerile. Saculet cu sare caldut pe burtica ai incercat?

Alina, multa sanatate, sa-l lase boala in pace pe Matei.

Andreea, capul sus. Nu mai e mult, desi ce mai e nu e usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna dimineata
iulia, mersi de cafea.Darius e tot cu muci,Eu spre rurinea mea NU am fost la eco...daca ar putea cineva sa imi fac programare si eu numai sa ma duc cred ca ar fi cel mai bine.... dar cum asta o pot face numai eu... o sa mai dureze
Ali, sanatate multa lui Matei
Andreea, capul sus, ca o sa fie bine... multumesc ... dupa parea mea orice sarcina e diferita... chiar daca e aceeasi mama... eu una asa o simt

Am avut o saptamana plina, am reusit si am terminat cu serviciul sotului ... am luat decizia sa faca ce ii place lui Adica TOT INSTRUCTOR AUTO.... numai ca e la o alta firma si cu o cheltuiala mai mare e pe masina lui. ... speram sa mearga treaba
Multumesc ca am fost adaugata la listuta de gravide
Parintii si neamurile inca nu u aflat nimic... la medic nu stiu cand o sa am timp sa merg... am momente cand imi doresc ff mult sa vad simburelul dar fara progamare nu se poate... si cum sunt cu timpul la limita nu cred ca o sa reusesc prea curand
Am avut 2 seri dureri ff mari de coloana.... si abea puteam sa ma intorc

Ieri am fost si am facut unele cumparaturi pt finut... ca sa nu las totul pe ultima suta de metrii.

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Multumesc fetelor! Se pare ca gandurile voastre bune au ajutat! L-a trecut pe Klacid. A dormit linistit, doarme si acum! De dimineata a fost taicasau cu el sa-i faca analize de sange-primele de la nastere. A fost o noapte linistita si m-am trezit odihnita. Maine plecam la Pascani-sarbatorim ziua soacrei si a cumnatei. Mama soacra se simte foarte rau. O tine din rau in rau si din spital in spital... Speram sa o mai tina DD, dar poate mai scapa de dureri!
Ani ma bucur pt sot! Incearca o programare totusi, e mai bine pt linistea ta sa mergi! Iei ac folic?!
-ci
Fetelor cand ne vedem?! Mi-ar place sa mergem intr-un loc fain cu copii!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

aly, da iau acid folic... sanatate multa

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

sALUTARE!
Nu am citit mare lucru din urma..
Noi am mai fost la locul de joaca de la moldova mall, langa tuffli.Ar fi o propunere de intalneala..lasam copii acolo si stam la un suc/praji si ii vedem si pe ei. e 8 lei/ora acolo.
Daca nu, se poate si la Iulius Mall jos, dar spatiul e mai mare si nu stiu cat ii vedem pe copii..
Daca nu, cu loc de joaca ar fi la Alila, unde am mai fost anul trecut si mai e si pe Copou, langa Super, la clatitaria aia olandeza este masuta pt. copii si jucarii dar spatiul pt.ei nu e f.generos, adica incap 2-3-4 copilasi maxim.

IN rest, suntem cat de cat sanatoase..am luat aparat de aerosoli si am tot facut si eu si ea, cu randul:) Insa acum iar a dat frigul si parca iar ma ia. Iar Ale a fost la tati si bineinteles a venit rosie la fundulet si la gradi cand am mers sa o iau nu avea nici fular si nici manusi..
Poate ne vedem saptamana urmatoare sambata dimineata/pranz, voi ce ziceti? ca eu joi si vinerea urmatoare sunt la Chisinau..

Cristina, mamica de Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Buna ziua fetele.

ALINA felicitari pt sot,ma bucur foarte mult pt voi.
Asteptam vesti bune de la echo

ALINA multa sanatate la copii si la soacra

KRISS ma inscriu si eu la o intalnire cu voi,numai daca se poate bineinteles.

Noi suntem bine,insa Paul si-a schimbat complet programul de noapte,a introdus 2 mese,maraiala,suzeteala,asa ca noaptea numai noapte nu e.Iar ziua doarme la fel de rau.

O sa ajung un zombi.
:((

EMMA noi pt colici am folosit cu succes Bonissanul combinat cu gimnastica pt a elimina mai usor gazele iar Infacolul pt calmare.
SI pe deasupra hota si mixerul au facut minuni

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

buna dimineata
va invit la o
btz,sigur ca te asteptam
Alina, sanatate multa!
Noi ne pregatim de teatru de papusi.Ieri am fost sa ne tundem bretonul si sa ne dea o forma de bob, apoi am mers la moldova unde a sarit si s-a jucat vreo 2 h ca se intalnise cu prietena ei din parc de cand nu mergea la gradi si nu am mai putut sa o scot de acolo.
Vijelia de ieri a fost groaznica, cel putin la mine s-a simtit ingrozitor..la mansarda se simtea ca si cum mai avea putin si imi lua geamurile.In curte a facut ravagii, capacul de la cutia de nisip a zburat si s-a facut bucatele,leaganul a zburat in partea opusa si e rupt.Am stat cu frica ca aveam o masa de sticla si fier forjat pe terasa, sa nu imi zboare in usa de la terasa si sa o sparga..Asa ca la primavara trebuie sa cumpar alt leagan ca ne era tare de folos..
va doresc weekend placut si linistit!

Cristina, mamica de Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Buna dimineata!

Kriss multumim de cafea! E dragut la locul de joaca la moldova mall, ultima data bateau suflantele alea de iti zbura capul. Nu mai e asa?

Btz si io zombi, ca ale mele mandre se culca tarziu si se trezesc dis de dimineata, plus treziri de pipi si alte alea.

Aly multa sanatate! Petrecere frumoasa la Pascani! Multa sanatate soacrei! Sa stii ca eu astept si povestea nasterii printesei Maria, ca pe a baietilor am citit-o deja si mi-am dat seama din primele randuri ca ai nascut cu Dra dr Mihalceanu.

Ani sanatate multa lui Darius! Te-ai hotarat la ce medic mergi? Da un tel pt o programare, ca oricum dureaza si iti faci timp sa mergi pana atunci.

Lacra cum sunteti? Ce face Stefy?

Andreea multa sanatate si sarcina usoara!

Vijelia de ieri s-a simtit si la noi la etajul 4. La un moment dat zbura cartonul de pe bloc si am crezut ca e de la noi, dar era de la vecinul, care nu e mutat tocmai de mult timp.

Multa sanatate bolnaviorilor! La noi nu mai trece tusea.

O duminica frumoasa tuturor!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria

Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

www.facebook.com/home.php#!/Lumea.mamicilor" target="_blank"> Am reusit! Iasul a castigat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va las o

Mergi la inceput