Gravidute&Mamici de IASI(124)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

lacra multumim de si urari..voi cum mai sunteti?
noi inca avem febra, cu tuse si stari de voma.. off ca tare lunga mai e iarna asta..m-am saturat de ea..
junioara e deja sub tratament , chiar nustiu de ce s-a agravat

aly multumim de foto !mi-a facut placere sa le vizionez la cafelutza
Maria se face o frumoasa si baietii sunt tot mai frumositu ai ramas cu "licarici" in ochi si asta imi place tare
imi place Matei unde e in genunchi in fata icoanelor , as zice ca se roaga;), dar pare mai mult curios tare imi mai placea si mie de mica sa stau printre icoane... nustiu de ce imi dadea o stare de siguranta..
David cu butoiul...(tot se invartea el pe'acolo, unde erati? poate ai zis ,da' n-am bagat de seamaeu oricum nu mai retin bine zonele ..s-au mai schimbat intre timp.. dar am remarcat bulevardul Stefan cel Mare, cred ca era tare frumos, asa luminatpentru mine ai pus pozele?;)..
imi place ca ati fost si la muzeu, ce se mai amuza David cu elefantul,si Matei cu crocodilul
oricum mi-au placut toate fotografiile in parte, nu ma mai lungesc ...
aaa si ce am mai remarcat .. cine joaca conquizdador? si pe noi ne'a molipsit jocul

inutsa si burticiul si restul fetelor!

o zi buna tuturor!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania , mami de Stefania (22.12.07)
Stela, stelina..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

ada multumesc!nustiu de ce traiam cu impresia ca era pentru renovarea unor maternitati oricum e bun s'asa ;) (cum zice fii'mea)
acum am vazut si mesajul tau.. ca mi-a trebuit o ora sa scriu o bucatica de mesaj..intre baut cafea si mers mereu la maraiciul meu, care nu mai stiu cum sa-i intru in voie..off
multa sanatate tuturor!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania , mami de Stefania (22.12.07)
Stela, stelina..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Neata!!!
Multa sanatate celor bolnaviori
Multumim pentru tuturor pt aprecieri

Inesa si eu am mai fost racita pe sarcina si pt dureri de git am luat Homeogene,oscilo,lamaie stoarsa cu miere de albina...si pt tuse stodal pastilute...

Ella mamica fericita de Bianca Antonia (02.02.2008) si Sofia Maria 30+

vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Multumim de vizionare si aprecieri!
Butoaiele erau de Boboteaza la Mitropolie. Q. joaca cumnatul ca mai uita de boala. Multumesc!
Cand ziceam ca e mai bine... Matei face febra la 6 ore de aseara pe antibiotic!
Sanatate Stefy!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o si doresc multa sanatate la bolnaviori....

Mergi la inceput

Lacra multumim! Eu am baut un ceiut de cafea si inca dorm. Mi s-a terminat cafeaua.

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Hello!

Intru si eu sa beau cafeaua cu voi ca m-am saturat de nopti albe. Atat mai tipa fata asta noaptea si nu asa usor ci tipete si parturi la greu si cu orele. Toata noaptea a tipat incepand cu ora 9 seara si pana dimineata ...am crezut ca nu se mai termina noaptea. Abia pe la 7 a adormit mititica. Of, greu tare! Cred ca sunt colicii de vina, dar chiar asa? Andrei nu prea a avut treaba cu colicii si cand o vad pe MAria cum tipa...bbrrrr! Ii dau niste bonisan dar vad ca nu are efect. Om vedea cum o mia fi la noapte, ca noi su somnul suntme in urma rau de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

neatza si o la toata lumea!!!

emma

curaj, o sa treaca si colicii!!!!nu te descuraja , fiecare copil are propriul organism si reactioneaza diferit la impactul cu lumea!!!!
peste putin timp noptile albe o sa fie doar o amintire!!!!

kmy 30+ IUSTIN
DPN 18.04.2011
(12.04.2011 dupa morfologia fetala semII)
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

[http://lbdf.lilypie.com/qDtyp2.png ]

[http://tickers.baby-gaga.com/p/dev107pfs.png]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Neata!

kmy multumim de cafea!

Emma ooff mititica, sa treaca repede colicii. Mai incearca si alte produse pt colici, poate nimeresti ceva care ii face bine.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria

Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

www.facebook.com/home.php#!/Lumea.mamicilor" target="_blank"> Am reusit! Iasul a castigat!

Mergi la inceput

Salutare!
Emma
la noi INFACOL a facut minuni :Matei si Maria!
Matei iar a dat-o pe febra azi noapte.Ne asteapta pediatra diseara. Sotul a stat mai mult cu el ca eu nu prea imi tineam capul drept. Si am durere de cap de parca-s mahmura...
Aseara am fost la Kaufland. I-am lasat pe pitici la vecina. Si la casa cand sa platim toate platile cu cardurile erau inghetate. Nici la banca nu se puteau face tranzactii! A trebuit sa renuntam la o parte din produse. Nervi..

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput