Gravidute&Mamici de IASI(124)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

eiiiiiiiiiiiiii, ella!!!

asta da burtica, , dar continui sa te bat detasat!!!
poate reusesc s aimi fac si eu week-endul asta niste poze sa va arat cum arata un elefant, mai bine spus o turma de elefanti

kmy 29+ IUSTIN
DPN 18.04.2011
(12.04.2011 dupa morfologia fetala semII)
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kmy_black

eiiiiiiiiiiiiii, ella!!!

asta da burtica, , dar continui sa te bat detasat!!!
poate reusesc s aimi fac si eu week-endul asta niste poze sa va arat cum arata un elefant, mai bine spus o turma de elefanti

kmy 29+ IUSTIN
DPN 18.04.2011
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

eu cred totusi ca exagerezi...oricum asteptam sa vedem fotografii cu tine ca sa te cunostem si noi

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008) si Sofia Maria 30+

vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Ella... frumoase poze cu Bia si cu tine ... arati ff bine la 30 de sapt.... Un adevarat fotomodel Bia
Kmy ... pozici ...

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Citat:
citat din mesajul lui ella10

Neata!!!
Am pus citeva poze s-o vedeti pe bia http://community.webshots.com/album/579704671EhlRKn?vhost=community

vine bebe

Superba Bia, iar mamica pe masura! De unde ati luat pardesiul Biei, ca e mortal?

Kmy asteptam pozici!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria

Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

MAI SUNT 3 ZILE SUSTINE ORASUL IASI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ada_coman

Citat:
citat din mesajul lui ella10

Neata!!!
Am pus citeva poze s-o vedeti pe bia http://community.webshots.com/album/579704671EhlRKn?vhost=community

vine bebe

Superba Bia, iar mamica pe masura! De unde ati luat pardesiul Biei, ca e mortal?

Kmy asteptam pozici!

Daria

Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

MAI SUNT 3 ZILE SUSTINE ORASUL IASI

Aseara am fost putin prin mall,caci Bia a primit cadou ceva banuti si am zis sa-i luam cite ceva...si cum jucarii are destule,am fost la zara si i-am luat pardesiul(era la reducere) si costumul de blugi
multumim pt aprecieri

Ella mamica fericita de Bianca Antonia (02.02.2008) si Sofia Maria 30+

vine bebe

Mergi la inceput

Foarte frumos! Si cat e la reducere, poate ajung si eu azi...caut si eu de ceva timp.

Daria

Karina

POZE

MAI SUNT 2 ZILE SUSTINE ORASUL IASI

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Ieri am fost la targul de nunti cu fina mea, care va avea nunta pe 21 mai si si-a gasit rochita!!

Ma doare gatul in continuare Nu stiu ce sa mai iau...

Daria

Karina

POZE

Astazi e ultima zi. Avem mari sanse! SUSTINE ORASUL IASI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o

Ada, vad ca ai luat-o si tu.... Eu cu ceai de ceapa cu nuca si scortisoara.... cu aerosoli cu ser si ulei raceala si gripa.... si la final cand am vazut ca nu se mai poate am ajuns la augmentin... Poate nu-i cazul. Cum mai e Darria cu urechiuta? O mai doare?

Ani, eu mai binisor, Stefy a scapat.... acum mai tuseste.... Azi sunt zombie... ca noaptea asta a cam tusit vreo ora si am cam stat cu ochii pe ea...mi-a sarit somnul si am adormit cand a sunat ceasul....

kmy, poate ai mult lichid si ai sa dai jos douazeci cum a dat verisoara mea la nastere.....

Ella, v-am admirat pe amamdoua....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

neatza si o !!!!

ella
intr-adevar, la morofologia din semII, mi-a iesit un surplus de lichid amiotic!!! lunea viitoare , mergem la control, dupa o luna de pauza( ce lunga mi s-a parut, de la 8 sapt ma vedeam cu medicul saptamanal , maxim la 2 sapt)!!! abia astept sa vedem cum stam!!!
o sapt buna la toate!!!

kmy 30+ IUSTIN
DPN 18.04.2011

[http://lbdf.lilypie.com/qDtyp2.png ]

[http://tickers.baby-gaga.com/p/dev107pfs.png]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Buna dimi!!!

Noi ne luptam cu constipatia,face kk de 3 ori/zi insa tare,gen "cacareze de oaie: (scuzati expresia ),insa se screme un picut.
I-am dat Duphalac,a facut cat de cat mai ok,insa nu cum m-as fi asteptat,iar cu supozitorul e cam acelasi lucru.Pe moment si atat.Insa eu nu as vrea sa devina dependent de medicamente.
Socrul spune ca aceeasi problema a avut si sotul,se pare ca a fost la medici si a luat tratamente diverse insa fara efect.

Inesa ,cred ca a fost un moment extrem de emotionant la echo nu?

Ella ce fetita frumoasa am vazut...iar tu esti ai o burtica super

Kmy nu te mai gandi la kg in plus,cu siguranta ai o retentie de apa in organism.Eu am iesit din spital cu 21 kg in minus,insa din pacate,cu toate ca alaptez,s-au depus inapoi.
Si asta numai din cauza anticonceptionalelor Cezarette,care practic,nu numai ca mi-a provocat schimbari de dispozitie,stari de greata,ameteli puternice,dar mi-a daunat si vietii de cuplu.

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput