Gravidute&Mamici de IASI(124)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

neatza si o !!!

inutsa

nu cred ca este nevoie sa intrebi pacientele, eu fac cata 2 acum, poti zice lejer ca ma gemeni si tre sa nasc in mom urm si nu ca astept doar un bebe si peste 2 luni!!!!! ( tu la ce cabinet al dr mergi?, eu merg in policlinica industriala, chiar el mi-a recomandat din cauza ca nu trebuie cheltui bani in plus pt aceleasi servicii!)

kmy 29+ IUSTIN
DPN 18.04.2011
(12.04.2011 dupa morfologia fetala semII)
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

andreea_mdm

ce mai faci, nu te-am vazut demult printre noi, esti bine si tu si bebelina?

kmy 29+ IUSTIN
DPN 18.04.2011
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Neata!!!
Multumim pentru urari(e bine si mai tirziu decit deloc)!!!

Azi am schimbat prefixul la sapt de sarcina....

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008) si Sofia Maria 30+

vine bebe

Mergi la inceput

Neata!!!
Multumim pentru urari(e bine si mai tirziu decit deloc)!!!

Azi am schimbat prefixul la sapt de sarcina....

vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna
ella, sarcina usoara in continuare
inesa, nu prea am greturi, nu ma prea lupt cu pofta de mancare.. dar dulciuri la greu si lactatele... la Darius au fost la putere fructele... acum nu ma prea atrag
ei dar suntem la inceput ... sper sa nu am greturi.. sapt viitoare mergem si noi la eco.. dar nu stim la cine
iulia, tu ce mai faci... cum te simti... ia trect taieturica lui Stefi

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Buna seara!

Azi am avut zi de smotru Abia acu m-am asezat si eu. Ma doare gatul de imi vine sa fug in lume!

Fetele cica sunt mai bine...insa m-a cam speriat Daria cand mi-a zis c-o doare urechea. I-am dat niste nurofen, picaturele in ureche si i-am pus un pic de sare calda pe ureche. Acu e ok, nu stiu ce poate sa aiba, ca muci nu are... Sper sa-i treaca, ma gandesc c-o fi tras-o vreun curent ceva, ca aseara au facut baita.

Inutsa cu diferenta mica dintre fete, asa a fost sa fie, dar s-a potrivit de minune. Se joaca tare frumos impreuna si se iubesc tare mult.

Lacra voi cum sunteti?

Multa sanatate bolnaviorilor!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria

Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

MAI SUNT 3 ZILE SUSTINE ORASUL IASI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata

poftiti la o cafea ... si o cana cu lapte si cu cereale
Unde pot gasi o rochita pt cumatriela un pret accesibil

un weend placut

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Neata!!!
Anilansa multumim de cafea!!!
eu sunt zombi caci nu prea am dormit asta noapte...
Rochii gasesti ,bani sa ai...sunt si la carrefour felicia,si in mall,si chiar in siraj;succes la cautat!!!
Am pus citeva poze s-o vedeti pe bia http://community.webshots.com/album/579704671EhlRKn?vhost=community

vine bebe

Mergi la inceput

neatza!!!
scumpica foc BIA!!!1
maiculita mama dar unde ai ascuns burtica de 30 de sapt?k la cum te vazui in poza nu esti nici macar jum din mine!!!!eu ma apropii de 25 de kg luate in sarcina si clar in urm 2 luni mai iau inca, k acum am o pofat de mancareeeeeeeeee, nu stiu daca s ama bucur k nu am avut-o de la inceputul sarcinii k aveam pana acum peste 50kg luate sau sa gandesc pozitiv k le dau eu jos in timp record( avand in vedere k ne dorim si bb2)
week-end placut fetelor!!!

kmy 29+ IUSTIN
DPN 18.04.2011

Mergi la inceput

Kmy multumim pentru aprecieri la adresa Biei...in privinta burticii... uite aici poza recenta,la 30 de saptamini http://family.webshots.com/photo/2098203050102079653qIVorU?vhost=family acum sa-mi spui daca nu sunt ,bine eu pina acum am luat 11 kg ...

vine bebe

Mergi la inceput