Pufi de 2010 (204) - LMA Teodor, Andreea!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

neata...............

printre urlete si bocete am citit..dar nu pot scrie mare lucru..............

in general multi pufi sunt cu capsa pusa asa cum vad..................

pentru noi multa multa rabdare...........................

asa ca o pranteza...la noi ne-au iesit dintii de jos, aia doi primii la 4 luni jumate, si ceilalti sus, incsvii centrali dupa 3 luni................deci...........e un pic de timp

felicitari pt Nora mea ca e curajoasa..............

dece multa putere la noptile a la jiji...........

haircut tot vroiam sa scriu.......30 de pers........e mult, dar daca poti sa o culci undeva pe maia, cand ii e somn sa doarma si 20 de minute inseamna ceva............daca e rupta.............
iar paote ea o reactioneze altfel.eu stiu

dar multa multa rabdare si surzenie de aia temporara sau cum ii zicea ........nu mais tiu cine..........sorina...........
nus tiu

oooooooooffffffffffffffff

eu am febra musculara............
azi nopate nu am mancat.................
eu obisnuiesc sa pap cand se trez ivan sa ii dau lapte ca mi-e foame de mor
si greu m-am abtiunt nopatea asta sa nu manc..............ioiiiiiiiiiiiiiiiiii

sa urez si eu la multi ani.........

LA MULTI ANI ZGUBI!!!!!!!!!!!!!!LA MULTI ANI DARIA.........SA CRESTI MARE SI SA AI NOROC IN VIATA , CA FRUMOASA ESTI DEJA SI VEI FI SI MAI FRUMI...........ASA CA ITI DORESC TOT BINELE DIN LUME!!!!!!!!!!
UN

SI O PENTRU MAMI TA........E DE MILIOANE!!!

LA MULTI ANI STEFAN, cel cu okii mari si adorabili!!!!Sa fii sanatos si sa cresti mare si sa gaseasca mami tau alinare mereu de cate ori se va uita in okisorii aia mari ai tai......
Ana

LA MULTI ANI MADALINA!!SA FII SANATOASA SI DEVREME ACASA..........CUM SE ZICE LA NOI.....satulica

Forever in love...with my baby...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Neatza!

La Multi Ani Daria!
La Multi Ani Stefan!
La multi Ani Madalina!

Sa cresteti mari, sanatosi si voiosi!

simply, BF, xela, Bea, happyella, danyelana, danasor, myky, multumesc pt gandurile bune!

simply, intrebasei cat avea Isa cand am intarcat-o, un an si zece luni, nu prea m-am grabit...

Subscriu si eu opiniei generale, n-are rost sa-ti faci probleme pana nu te hotarasti sa iei masuri. Multumim pt capitol!

Bea, spor la exercitii, ai vointa, nu gluma! Io-s mai lenesa, ma lupt cu 8 min abs, dar nu chiar

zilnic, ca ce-i prea mult strica.

happyella, of, si voi bolnavioare...? Insanatosire grabnica. Pacatos anotimpul asta. De fapt,

iarna, primavara si toamna. Ba uneori nici vara nu scapam de tot de probleme.

danasor, s-o pupi pe mica din partea mea, sa uite de cazatura (pariez ca a uitat deja). Tot cu mucisori? Of. Sper sa scapati repede de ei... Suna super retetele, o sa caut si eu rosii de care zici (de unde le-ai luat?).

cris.d, sanatate multa, cum mai sunteti?

Ele, felicitari Isabelei pentru coborarile din pat!

xela, super poza cadou, ce atent e C! Si ce frumos scrie!

Irina a mai facut febra pe la 4 jumate dimineata, i-am pus un supozitor cu paracetamol si i-a scazut. Pana acum vad ca e bine, a mancat tot de dimineata... vedem. Isa e mai bine si ea.

Mergi la inceput

nicole ce bine ca sunt mai bine fetele...............
ma bucur!!!!!!!!!!

musai un pic de vointa ca daca tot las sa treaca de la o zi la alta........

am 70 de kile.,..pana la 60 mai e....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

ma bucur!!!!!!!!!!

Imi aduc aminte ca la un moment dat ai pus pe contul comun sau ai dat link, nu mai stiu exact, la o poza cu funduletul tau inainte de sarcina, si ziceai ca ai postat poza ca sa iti aduci aminte cum erai si cum trebuie sa ajungi.
So, in momentele cand nu mai poti, scoate poza aia la iveala si te motiveaza cat ai zice peste!!!!!!!!!!!!!!!
SPOR!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem
Heeeei, superb, superb!!!!!Pot sa salvez poza aia? Pot?????

- da la Daria pentru Cristi

_
Mami de strumfita zgubilitica

Desigur ca poti .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Am culcat shterpeliciul.....bai, piteste tot...nu pot sa descarc poze de la munte ca nu gasesc cablul pe care l-a dosit pe undeva...tre sa mut canapele, sa scot tot de prin casa sa caut lucruri...mi-a pitit token-ul de la BCR, cardul (o fi stiind ca nu-i mare lucru pe el), nu mai zic de jucariile ei...shmecherila al meu...

Bea, o sa o trimit pe M afara cu mama sa doarma atunci cand ii e somn...din fericire doarme foarte bine in carut si asa am rezolvat problema asta ca altfel ara jale...

Roxy, nu pot sa-i impart in 2 zile pentru ca a doua zi vin niste colegi de-ai sotului de facultate, unii ne sunt fini, si nu prea ar avea puncte comune de interes, nu cred ca s-ar simti f bine impreuna, iar noi ar trebui sa intretinem atmosfera...
Eu chiar nu ma stresez, deocamdata...mai mult ma bucur ca saptamana viitoare e si al meu in concediu sa facem pregatiri si-o sa stam mai mult timp impreuna

Nic0le, ma bucur ca fetele sunt mai bine...
Tu i-ai dat irinei portocale? As incerca sa-i dau M, dar am asa o strangere de inima....ma gandesc ca daca le accepta se mai hidrateaza si ea, dar iar ajung la dr S si ma intreaba de unde-s luate si se stramba cand aude de hipermarket dar de borcanase nu se atinge si parca s-o tin numai pe merele din curtea bunicilor m-am saturat si eu, dar ea....

Ele, felicitari pentru coboratul din pat

Happyella, superb tortul Andreei...am vazut si eu site-ul ala cand cautam tort cu fluturi, l-am salvat pe cel pus de Ele(by the way....poti sa-l faci cu mai putine etaje, Ele, daca te induri sa dai banii, cred ca ar iesi frumos si numai in 3 etaje, al nostru o sa aiba 2, nu 3 ca in poza si nu cred ca va fi pb) si-am salivat la operele alea de arta...super tare tipa...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

ma bucur!!!!!!!!!!

Imi aduc aminte ca la un moment dat ai pus pe contul comun sau ai dat link, nu mai stiu exact, la o poza cu funduletul tau inainte de sarcina, si ziceai ca ai postat poza ca sa iti aduci aminte cum erai si cum trebuie sa ajungi.
So, in momentele cand nu mai poti, scoate poza aia la iveala si te motiveaza cat ai zice peste!!!!!!!!!!!!!!!
SPOR!!!!

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

aha aha daaaaaaaaaaa
mi-am fc si acum poza...doua..........sa vedem daca se vede diferenta peste o luna..............
is curioasa...............
ca asa in poza acum arat ca dracu.................:)))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Ele i-am facut hemoleucograma, costa 15 lei, rezultatul il primesti a doua zi, intepatura se face in degetel.

Rezultatele noastre par bune din ce am reusit sa interpretez, sunt numai vreo 4 valori sub/peste dar ea a fost si racita.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

multumesc muuult

Mamica mandra de odorul ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Mire - eu vin daca stabiliti ceva cu rezerva sa fie cei mici sanatosi.

Haircut - felicitari ptr dinte! Ce sa zic ... mama e doar una, bine ca se anunta o saptamana mai relaxanta la orizont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

so...eu am fost la niste cumparaturi ...siiiiiiii....cred ca m-am tampit de tot si am vedenii de la prea mult forumit ....tomaca ai fost la shopping??? eu te stiam la work ....dar am vazut pe cineva care chiar semana cu tine la raionul de copii

danasor ...multumim de retete ...musai sa le incerc ...

haircut ...mda m-am gandit si eu ...dar parca as incerca sa vad in alta parte ce si cum ...nu as da 100 lei pe kg de tort ...mai bine ii fac eu si ii iau o jucarie de diferenta

Mamica mandra de odorul ei

Mergi la inceput