Pufi de 2010 (204) - LMA Teodor, Andreea!
Raspunsuri - Pagina 8
ioana_fota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danasor Va zic si eu niste retete care i-au placut Anastaiei, a mancat tot si inca mai voia: - spanac , 1 ou, unt, branza de vaci, o lg de almette cu smantana , amestecate toate si date la cuptor... a iesit - am gasit in car4 de la panzani paste alfabet micutze, sunt foarte bune si nu mai trebuie maruntite, si rosii decojite la borcan bio, fara conservanti - le prefer decat cele crude de acum care nu au nici un gust- ; am facut un sos din un pic de ceapa, morcov, ardei, o picatura de ulei de masline, rosii decojite si cateva perisoare sfarmate din carne (eu am avut de vita) , am amestecat sosul cu pastele fierte bine inainte, si am dat la cuptor, deasupra am ras cascaval- super bune au iesit - ghiveci de legume la cuptor ( cartofi, ardei, morcov, ceapa, fasole verde, mazare, un pic de sos de rosii) mult mai bine mananca mancarea gatita la cuptor decat cea pe plita, adevarul e ca e si mai gustoasa pui mic |
retetele tale suna
xela_07 spune:
la noi e sigur ca ii voi face eu tortul, problema e ca nu am vazut coloranti alimentari pe unde am ajuns. Stiti cumva pe unde gasesc?
haircut spune:
citat din mesajul lui xela_07 la noi e sigur ca ii voi face eu tortul, problema e ca nu am vazut coloranti alimentari pe unde am ajuns. Stiti cumva pe unde gasesc? |
eu am gasit destul de greu, acum ceva timp, in car4...la esente..dar vreo 2-3 culori si am alergat ceva dupa ele...poate sunt si pe la cofetarii???
ele, sunt total de acord cu tine
Eleysa spune:
Xela ......ce frumos...pufii nostrii deja isi scriu biletele ...foarte frumos din partea lui C.
Mamica mandra de odorul ei
lucia2000 spune:
citat din mesajul lui xela_07 la noi e sigur ca ii voi face eu tortul, problema e ca nu am vazut coloranti alimentari pe unde am ajuns. Stiti cumva pe unde gasesc? |
Xela uite aici coloranti buni, dar costa si dureaza cateva zile pana vin
xela_07 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lucia2000
Xela uite aici coloranti buni, dar costa si dureaza cateva zile pana vin Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Merci mult, m-am uitat candva si parca aveau limita de min 50 ron/comanda ...
lucia2000 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui xela_07
Merci mult, m-am uitat candva si parca aveau limita de min 50 ron/comanda ... |
da, asa e
e limita de 50 lei/comanda
tomaca spune:
Pe funga ureaza si Tudor
La multi ani !
Dariei, Madalinei si lui Stefanel
Sa cresteti mari, sanatosi si voiosi !
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
www.adoptaunurs.ro
ioana_fota spune:
Xela f frumos cadoul lui A,Daria e o norocoasa
Nu mai stiu cine a scris de CHAMOMILLA CH 9am gasit si am luat si eu,cum se administreaza?pls