Pufi de 2010 (204) - LMA Teodor, Andreea!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Va zic si eu niste retete care i-au placut Anastaiei, a mancat tot si inca mai voia:
- spanac , 1 ou, unt, branza de vaci, o lg de almette cu smantana , amestecate toate si date la cuptor... a iesit
- am gasit in car4 de la panzani paste alfabet micutze, sunt foarte bune si nu mai trebuie maruntite, si rosii decojite la borcan bio, fara conservanti - le prefer decat cele crude de acum care nu au nici un gust- ; am facut un sos din un pic de ceapa, morcov, ardei, o picatura de ulei de masline, rosii decojite si cateva perisoare sfarmate din carne (eu am avut de vita) , am amestecat sosul cu pastele fierte bine inainte, si am dat la cuptor, deasupra am ras cascaval- super bune au iesit
- ghiveci de legume la cuptor ( cartofi, ardei, morcov, ceapa, fasole verde, mazare, un pic de sos de rosii)
mult mai bine mananca mancarea gatita la cuptor decat cea pe plita, adevarul e ca e si mai gustoasa

pui mic
mmmmmmmmm......gustoase
multumim

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Neata!

Intram si noi pe fuga, ca de obieci necitita, NF-orumita

Maine mergem la vaccinul de 1 an si am uitat sa intreb cat costa tipic...

Si am o frica ca mi-l decaloteaza!!!!

Ratusca mami de Imparat (2010)

salutari fetele
mie mi-a zis pediatra ca e 210 lei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Bea si spor la abdomene!

Ele, Lillo felicitari pt bilant, bine ca ati scapat de un vaccin. Vineri urmam si noi la intepat.

Azi am fost cu ea la medlife, i-a luat sange din degetel, n-s scos niciun sunet, atat doar ca nu avea rabdare sa stea sa-i curga sangele in eprubeta. Are mami fetita curajoasa!

Ele ms de urare, merge bine Monti, incerc sa-mi reamintesc retete. Am papat un tort de mere si cativa biscuiti nisiposi deja.

Simply multumim pt capitol, pupam Ariana mica!

Ne mai vedem weekendul asta fetelor? Xela, Ele, Micki? Mie mi-ar placea tare mult.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

eu sunt pentru intalneala ....sa-mi spuneti unde si cand ...singura mea chestie ar fi ca nu am masina in WE si as prefera undeva unde sa pot ajunge cu mijloacele de transport in comun ....in Platza mi-ar fi putin peste mana

biscuiti nisiposi ...vreau si eu reteta

felicitari Marei ca stat cumintica la analize ...sa iasa perfecte !

Apropo de analize....caliciu, fier si asa mai departe...din cate stiu eu se face analize pentru asta ...doctora mea a zis ca toti copii sunt predispusi la 1 an la o usoara anemie si ca d-asta imi recomanda calciu, fier si mi-a marit doza de vigantol (care presupun ca are leg cu calciul) si ca n-are rost sa o intepam ....m-ar interesa si pe mine cam cat costa analizele la Medlife...adica as putea si eu sa ma uit pe site...dar nu stiu dupa ce anume ......ai putea Mire, sa ne spui si noua ce analize i-ai facut Marei???

Mamica mandra de odorul ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Va zic si eu niste retete care i-au placut Anastaiei, a mancat tot si inca mai voia:
- spanac , 1 ou, unt, branza de vaci, o lg de almette cu smantana , amestecate toate si date la cuptor... a iesit
- am gasit in car4 de la panzani paste alfabet micutze, sunt foarte bune si nu mai trebuie maruntite, si rosii decojite la borcan bio, fara conservanti - le prefer decat cele crude de acum care nu au nici un gust- ; am facut un sos din un pic de ceapa, morcov, ardei, o picatura de ulei de masline, rosii decojite si cateva perisoare sfarmate din carne (eu am avut de vita) , am amestecat sosul cu pastele fierte bine inainte, si am dat la cuptor, deasupra am ras cascaval- super bune au iesit
- ghiveci de legume la cuptor ( cartofi, ardei, morcov, ceapa, fasole verde, mazare, un pic de sos de rosii)
mult mai bine mananca mancarea gatita la cuptor decat cea pe plita, adevarul e ca e si mai gustoasa

pui mic
mmmmmmmmm......gustoase
multumim

mami de Alex si Radu

subscriu..abia astept sa le incercam

Mami de Diana - 31.12.2009 -

povestea nasterii micutei Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

vorbeati de vaccin. eu nul platesc. sau este vorba de un vaccin optional?

nikole ce face irina? a mai facut febra? multa sanatate la fete.

cris d fetele tale ce fac tot racite?

BF cu dusul la gradi... lam dus de nevoie ca am inceput munca si nu aveam cu cn sal tin acasa. pe baiatul mare lam dat la gradi de la 2 ani si 4 luni.. acum nici nu stiu ce o sa fac cu piciul ca face 2 ani in ian si nul primeste la gradi si clar imi trebuioe bona... nici nu vreau sa ma gandesc.

_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

eu o sa il dau la cresa din septembrie, sa se acomodeze pana in ianuarie. O sa il duc progresiv de la 2 ore pana reusesc sa il las o zi intreaga. Sper sa imi si reuseasca...
Si ca veni vorba de vorbit la camin, eu o sa ma duc luna viitoare sa "vorbesc" cu directoarea...sper sa nu intampin probleme

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Dece, sarumana de cafea, eu beau una si de la tine, ca cea de la danasor am terminat-o demult...

Declar copil hiper-mega-ultra marait, cred ca-i ies inca 2 dinti, cealalta pereche de incisivi de sus...offff...
Am citit tot, nu mai stiu nimic...

A, cu gradinitza!
Dap, Danasor, mare dreptate ai, cred ca ar trebui si eu sa ma interesez...eu n-am cu cine s-o las..La noi in urbe e cam complicat cu bonele..job-ul ma cere, ea e simandicoasa.. Sincer, am evitat sa ma gandesc la asta, dar se pare ca se apropie funia de par..
Roxy...calciu si fier eu nu i-am dat niciodata pana acum...ma faci sa ma ingrijorez...noua nu ne-a recomandat nimeni...am sa intreb si eu MF. Cand i-am facut ultima data analizele, pe la 5 luni...era ok cu toate..acum...nu stiu. Poate trebuie intai niste analize...chiar am sa intreb.

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

sorina nici mie nu mi-a zis nimic..doar de fier. O sa o intreb azi ca am programare(am o durere de urechi insuportabila)

Mami de Diana - 31.12.2009 -

povestea nasterii micutei Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Astazi e zi mare, zgubi face un anisor .

LA MULTI ANI DARIA Sa fii sanatoasa si sa aduci numai bucurii parintilor tai minunati!

Un www.dogclothingapparel.com/ZenCart/images/garden-flowers.jpg" target="_blank">cadou de la C si mai ai unul surpriza in album

Ayanna - sa-ti traiasca fata si sa fiti fericiti toata viata asa cum sunteti si acum .

LA MULTI ANI STEFAN SI MADALINA

Heeeei, superb, superb!!!!!Pot sa salvez poza aia? Pot?????

- da la Daria pentru Cristi

_
Mami de strumfita zgubilitica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Ele i-am facut hemoleucograma, costa 15 lei, rezultatul il primesti a doua zi, intepatura se face in degetel.

Rezultatele noastre par bune din ce am reusit sa interpretez, sunt numai vreo 4 valori sub/peste dar ea a fost si racita.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

LMA DARIA!
LMA STEFAN!
LMA MADALINA!

Xela, ce cadouri frumoase de la C pt zgubi....super..felicitari pentru inventivitate
Multumesc de intrebare, sunt bine, nici nu prea aveam cum sa fiu altfel, tinand cont ca M ma vrea non-stop gata, a iesit dintzocul din stanga, maine sper sa iasa si cel din dreapta si apoi ceva pauza....cat am fost la ai mei si-am fost toti pe langa ea n-a putut sa-i iasa nici unul... am eu noroc de toti, se pare....Ieri a avut si muci tare, i se inodau in barba, ma distra ca daca lipseam 5 min si n-o stergeam arata de coma...si cu bale de la dinti trebuia sa-i fac o poza....in fine, azi e mai bine, am bombardat-o cu homeopate si sper sa scapam usor....
Da, familia e marisoara, ne adunam destul de rar...in fine, eu nu ma stresez f tare pentru ca sunt numai oameni foarte apropiati, fara fitze, o sa fie bufet suedez, copiii sunt cei mai importanti pentru ca M e fascinata de ei, in felul asta vreau sa cred ca petrecerea va fi mai mult pentru ea...

tre sa fug la maraici...

Mergi la inceput