Pufi de 2010 (204) - LMA Teodor, Andreea!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandanaG

La Multi Ani Bbto!

La Multi Ani Andreea!

mami de shugubetz Dragos Andrei

LA MULTI ANI!!!!!!!! SA FITI SANATOSI SI FERICITI SI NOROCOSI!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Am venit si eu la cafea cu voi ca tocmai a adormit C. M-am apucat sa spal perdele/geamuri si mi-am facut norma pe ziua de azi .

LA MULTI ANI TEODOR Sa cresti mare, frumos, sanatos si sa aduci numai bucurii parintilor tai minunati! Plateea - felicitari ca ati ajuns cu bine pana aici si va doresc toata fericirea din lume ptr ca ... o meritati .

LA MULTI ANI ANDREEA Multa sanatate, sa fie asta ultima raceala din viata ta! Sa ramai tot asa frumoasa si cocheta cum esti acum ptr toata viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Plateea, cuscra..wowww, ce tratatie..ca la marile case
Multumiiim!

Am reusit si eu sa adorm copilul urlacios...uff, greu, nene, greu...de 2 ore ma chinui...ce-o mai fi si asta..??
Am incercat cu mancare..no way...lapte a baut, a adormit 10min, apoi iar urlete..ufff...acum doarme...sa vad cat o tine. Si-a dat tot programul peste cap....

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

salutari fetele
trebuie sa va spun ca de ziua piticului meu fix la ora nasterii nu voi fi acasa, nu voi fi langa el
AM examen la facultate de la ora iar el este nascut la si 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

ca nu vi-am mai zis nimic de raulica...daca aveti rabdare iote ce face dragul lui mamahttp://www.youtube.com/watch?v=Zrj1Dg144iA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Doamne-pazeste...iar s-a trezit..iar urlaaaa..fuuug!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

nu mi-a placut balantza facuta de tine intre calitatile si avantajele pe care tu spui ca le ai....si cele ale sotului tau. abia acum dupa cele citite as zice ....of , saraca, de ce so fi maritat cu omul asta....inferior ei? in general psihologii spun ca alegerile pe care le facem in viatza tin de puterea caracterului nostru...poate in interiorul tau esti mai fragila decat vrei sa vada lumea...si ai ales o pers mai slaba decat tine tocmai ca sa fii tu mereu peste...
( eu de ex...sunt timida....dar lumea ar zice contrariul....si asta pt ca incep sa lapai...ca sa nu intru in panik)

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Aham, si eu am avut acelasi gand de: of , saraca, de ce so fi maritat cu omul asta....inferior ei?
Ma rog, pentru mine casatoria e una din alegerile importante pe care le faci in viata si care te reprezinta. Sotul ales ar trebui sa ma reprezinte si chiar daca ar fi vreun urat, gras si prost nu l-as lua decat daca eu sunt convinsa in prostia mea (si-n dragostea uneori oarba) ca e cel mai tare din parcare! Una e sa fi orbita de dragoste si sa iei totusi un mai stiu eu ce pierde-vara si alta e sa fi perfect constienta de balanta f clar descrisa de Ruxita.... de aia am ramas un pic cntrariata si am tinut sa raspund problemei...

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu_bu

eu nu purtam fusta...foarte rar.......dar de revelion am luat un sarafan cu ciorapi negri de dama.....sa nu se vada vergeturile...le am pana sub genunchi....si cand m-a vazut sotul se uita ca matu din shrek....nu ca eram mai slaba ci eram aranjata....cica....sa-ti mai iei rochite din astea....pai mai iau sotule daca ma privesti asa...mai iau.....m-am simtit bine privita si admirata....cred ca e important sa nu ne neglijam......nu traim prin copii....da ai iubim.....dar i-am facut din dragoste prin dragoste cu un barbat.....si trebuie sa nu uitam ca atunci eram sexoase....acum de ce nu am fi cochete si aranajate

Idem cu fusta....si-mi amintesc de mama care-mi spunea in adolescenta: "da mai ia draga si tu o fusta si poarta acuma cat ai ce arata si nu ai varice, vase sparte si vergeturi" ...ce bine le stiu mamele pe toate...

Si cu ne-neglijatul vs viata de proaspata mamica ai perfecta dreptate! Din dragoste i-am facut si daca mai vrem unu treb sa fim sexsoase, nu?

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

salutari fetele
trebuie sa va spun ca de ziua piticului meu fix la ora nasterii nu voi fi acasa, nu voi fi langa el
AM examen la facultate de la ora iar el este nascut la si 5

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

Nici noi nu vom fi efectiv langa bebe pe 1 februarie. Ca ii vom sarbatori ziua pe 29 ianuarie si apoi pe 30 il vor lua bunicii in alt oras. Noi plecam pe 2 dimineata din tara. So....el va fi in alt oras, noi in bucuresti. Dar nu cred ca e asta o problema. mai emotionati suntem noi, el inca nu stie ce si cum. In urmatorii ani poate planificam mai bine plecarile si zilele cand suntem cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

In legatura cu subiectul "fierbinte" ma bag si eu in seama ca na ... nu pot sa ma abtin.
Si eu am avut perioade in care nu ma pieptanam toata ziua si ramaneam in pijamale cu urme de mancare pe mine. Nu imi placea, nu ma simteam bine si realizam ca deveneam depresiva.

Dece, iti dau dreptate cu lucrurile care ar trebui sa le facem ptr noi. Eu in prezent ma simt mult mai bine daca ma machiez si daca ma aranjez putin in fiecare zi, ce daca ma vad doar copii si barbatul, arat mai bine si ma simt mai bine daca am grija de mine. Si daca uneori A imi spune ca sunt frumoasa si al meu ca sunt "buna" chiar nu mai conteza altceva.

Si apropo de cumparaturi alexutza, eu imi cumpar ... mi se pare normal sa mai iau ceva si pentru mine. E adevarat ca m-am orientat pe lucruri mai sport, ptr casa si iesit afara in parc dar imi place sa ma simt ca arat bine si asa mai sport nu numai pe toace si la costum.

Cu bebe urlacios si dependent ... al meu e doar foarte dependent si urlacios cateodata. In schimb mi se pare normal ca min 2 ore pe saptamana sa ramana doar cu sotul. Poate sa planga cat vrea, nici nu m-am gandit la asta prea mult. Am inchis usa si ... am plecat, sanatate si la "gara", vorba aia... De regula s-au descurcat. E adevarat totusi ca nu e asa plangacios cum e Caius si Iris, acolo e intradevar mai delicata situatia.

Mergi la inceput