PCOS (21)
Raspunsuri - Pagina 3
emilia.m spune:
O primavara faina si numai de vesti bune sa auzim!
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
ALINAOPREA spune:
Fetelor eu am PCOS si tiroida autoimuna Hashimoto si am ramas insarcinata natural.
Dupa 9 ani si ceva de asteptari, dupa 3 inseminari si un FIV nereusite, Dumnezeu mi-a trimis o minune atunci cand ma asteptam mai putin, atunci cand ma pregateam de FIV 2.
Si eu luam duphaston pt aprovoca menstruatia,aveam de gand sa fac analizele hormonale premergatoare FIV-ului in ziua 2 dar spre fericirea mea nu a mai venit menstruatia.
Si asta nu din cauza PCOS ci din cauza mult asteptatei sarcini.
Aveti incredere in Dumnezeu ca face minuni , eu si bebitza mea suntem dovada vie.
Va pup si multa sanatate.
Alina 19+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou
Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani
adijo spune:
Alina, multumim pt incurajari! Chiar avem nevoie de astfel de povesti! Eu incerc de 5 ani sa raman insarcinata si am ajuns in punctul in care nu mai sper decat intr-o minune! Sarcina usoara!
aruam spune:
LA MULTI ANI FETELOR !!!!
SA FITI IUBITE SI MULTE, MULTE BUCURII.
in 2011 o sa fiu
Doamne ajuta
lucillegrl spune:
Buna fetelor, in primul rand la multi ani si multa sanatate; am zis sa va spun si eu povestea mea poate o sa va ajute si pe voi. si eu sunt "fericita" detinatoare a PCOS si rh negativ :)). Acum am 22 de ani, am fost la multi doctori de-a lungul anilor Bucuresti,Tg.Mures si asa mai departe; evident tratamentul era cu anticonceptionale care le-am si luat cam 2 ani ( cred ca pana pe la 20 de ani ).Eu nu aveam menstruatie decat de vreo 2 ori pe an sau maxim 4 ori in anii buni.La 21 de ani m-am maritat dar am decis cu sotul sa mai asteptam cativa ani pana sa facem tratament pentru bb, iar eu de 2 ani nu am mai luat nici un fel de tratament pentru menstruatie sau altceva. Toata vara trecuta ( 2010 ) am facut bai cu apa termala la caciulata si sovata si am fost si foarte relaxata. Si in luna august am avut menstruatie, nu mai avusesem cam din luna aprilie,( noi nu ne-am protejat mai protejat dupa nunta deoarece am zis ca daca e sa se intample e binevenit dar nici un doctor nu imi daduse sanse fara tratament ) si se pare ca am ramas insarcinata :). Si cumnata mea care incerca sa ramana insarcinata de 6 ani a ramas la 2 luni dupa ce ne-am intors de la sovata ... acum nu stiu ce sa spun, dar cred ca cu ajutorul lui Dumnezeu si multa relaxare se poate intampla minunea.
26+
gudinde spune:
La multi ani tuturor!
Va doresc o primavara frumoasa, sanatate, fericire si impliniri!
adijo spune:
LAILA, bineinteles ca te primim ! Esti bine venita! daca ai intrebari sau vrei sa ne impartasesti experienta ta , te asteptam sa o faci!
Fetelor, eu am o intrebare: ati auzit pe cineva sa faca stimulare cu Femara? Femara e un antiestrogenic( ca si clomifenul), folosit mai mult ca si tratament in cancerul de san, dar care, e folosit in America, in loc de clomifen, pt inducerea ovulatiei. Cica nu subtiaza endometrul asa cum o face Clomifenul; in rest se ia la fel , din ziua 3-7 a ciclului, si se pare ca are rezultate mult mai bune decat Clomifenul la pacientele cu PCOS.
emilia.m spune:
Fetelor, am citit in revista farmaciei Donna ca grapefruitul poate inlocui cu succes medicamente antidiabetice. Poate suplimenta efectul Metforminului sau il poate inlocui. Si ajuta si la pierderea in greutate pentru ca ajuta ficatul sa transforme grasimile in loc sa le stocheze.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.