PCOS (21)
Raspunsuri - Pagina 17
bebeta23 spune:
buna
ia anticonceptionale recomandte de un endocrinolog eventual dupa efectuarea unor analize hormonale.
Mie de la parhon mi-au prescris yasmine dar nu le-am luat decat 2 luni pt ca am stat cu frica dupa ce am citit prospectul, si daca esti grasa si mai si fumezi risti sa faci cheaguri de sange la picioare care daca se rup se duc la plamani ori inima, si dupa ce mi-a intepenit picioru drept le-am intrerupt si mi-e firca sa incerc anticonceptionale iar.
eu anu asta am avut ciclu in ianuarie, mai si iunie in rest......nici eu nush ce sa mai fac.....
bebeta23 spune:
hello again
am fost la doctor pt ca deja nu mai suportam situatia si durerile.
Mi-a facut o egografie unde s-a descoperit ca am 15 chisturi pe ovarul drept si vreo 8 pe stangul, ovare marite, ovarul stang e lipit de uter, uterul e greu delimitabil, miometru cu structura hipoecogen-neomogena, mi-a prescris utrogestan 2 pe zi timp de 5 zile ca sa am menstra si in zilele 1-5(probabil ziua 3) sa vin la analize de sange, urina(hormonale) iar in ziua 21 alta analiza (progesteronul) si mi-a spus ca probabil voi lua diane 35.
Am intrebat-o daca pot spera la o sarcina avand in vedere situatia mea si a zis ca da, cu siguranta...ceea ce m-a bucurat enorm sa aud, nu pot decat sa sper ca se va rezolva cat de curand...
Am citit zilele trecute pe un forum despre terapia cu laser in cazul ovarelor polichistice, era o postare veche de aporx 7 luni, care spunea ca exista o anume doamna doctor daniela schwitz( nu mai tin minte exact, sorry) in ploiesti unde o consultatie costa 50 de ron iar o sedinta cu laser undeva in jur de 15 ron si ca ar fie nevoie de 5-10 sedinte pt dizolvarea chisturilor.....din pacate nu am gasit pe net cabinetul dansei sau vreun nr de telefon ( sunt din buc si nu prea imi arde sa vizitez ploiestiul degeaba) pe site era si o adresa parca....tre sa revizitez...:P
va tin la curent si va astept la "barfa"
sanatate
andreeag23 spune:
buna ziua....de la ultima mea postare cand aveam 33 sapt a aparut pe lume si printesa mea...DD a vrut sa vina mai repede..la 35 sapt si 5 zile...a fost micuta..2050 gr si 44 cm..deja avem o luna si cateva zile si crestem..avem 3 kg aproape...dr nu stie cauza stagnarii greutatii...caci tensiune nu am avut...mi-a zis ca am uterul foarte mic si nu a avut loc nici sa se intoarca de aceea mi-a facut cezariana...dar suntem bine...am trecut peste toate problemele din sarcina...acum ne acomodam una cu cealalta...dar deja ma gandesc la bb 2...:)) dar mai am de asteptat 2 ani pt operatia asta...sper sa mai reusesc inca o data..luna viitoare imi refac dozarile hormonale sa vad ce catastrofa mai gasesc ..multa bafta la toate fetele...
bebeta23 spune:
felicitari, sa fiti sanatoase
abia astept sa postez si eu de sarcina mea si de nasterea iubirici noastre frumoase si sanatoase
sa dea Dumnezeu tuturor care isi doresc copii frumosi si sanatosi
aruam spune:
Andreea FELICITARI ,SA VA TRAIASCA BEBELINA,SA CREASCA MARE SI SANATOASA ,SA VA ADUCA NUMAI BUCURII.
PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi
in 2011 o sa fiu
Doamne ajuta
dana0000 spune:
Andreea felicitari! Sa fii sanatoasa micuta si sa ii dea lui mami si tati numai bucurii!
Cum e sa-ti vezi visul cu ochii? (Ca sa te citez)
Ma bucur mult pt voi!
Ellyshor spune:
Buna dimineata, dragele mele! A trecut ceva timp de cand n-am mai postat aici, desi a fost topicul meu de suflet cand am inceput lupta cu infertilitatea, acum mai bine de 3 ani.
Ce sa va spun? Anul trecut, la Bucuresti, la laparoscopie mi-a iesit endometrioza ovariana, si trompa dreapta infundata. Doctora mea, din provincie, sustine insa ca am si forma usoara de SOPC.
Acum 4 luni am inceput sa iau Metformin, 500 mg/zi in prima luna, apoi am crescut la 1000 mg/zi. In septembrie, luna asta, ma programasem si pt histeroscopie la Bucuresti.
Doar ca.... n-am mai ajuns sa o fac pentru ca m-a prins barza din urma
Acum avem 8 sapt si 2 zile, si desi am avut ceva probleme (scurgeri maronii de la un hematom decidual care a dezlipit un pic si sacul embrionar) avem incredere mare in Dumnezeu ca ne va ajuta sa ajungem bine si sanatosi la termen.
Sa va mai spun si ca am ramas cu ovarul drept, cel care a fost cel mai bolnav si plin de chisturi? Si cu trompa dreapta cea care mi-a iesit infundata la laparoscopie?!
Aveti incredere in sansa voastra si luptati, luptati, luptati pentru ea! Minunea asteapta la colt momentul potrivit!
Va pup dulce si va strang in brate! Va doresc minuni, pentru ca ele exista!
Elly 8+ si Babyboom
aruam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ellyshor Buna dimineata, dragele mele! A trecut ceva timp de cand n-am mai postat aici, desi a fost topicul meu de suflet cand am inceput lupta cu infertilitatea, acum mai bine de 3 ani. Ce sa va spun? Anul trecut, la Bucuresti, la laparoscopie mi-a iesit endometrioza ovariana, si trompa dreapta infundata. Doctora mea, din provincie, sustine insa ca am si forma usoara de SOPC. Acum 4 luni am inceput sa iau Metformin, 500 mg/zi in prima luna, apoi am crescut la 1000 mg/zi. In septembrie, luna asta, ma programasem si pt histeroscopie la Bucuresti. Doar ca.... n-am mai ajuns sa o fac pentru ca m-a prins barza din urma Acum avem 8 sapt si 2 zile, si desi am avut ceva probleme (scurgeri maronii de la un hematom decidual care a dezlipit un pic si sacul embrionar) avem incredere mare in Dumnezeu ca ne va ajuta sa ajungem bine si sanatosi la termen. Sa va mai spun si ca am ramas cu ovarul drept, cel care a fost cel mai bolnav si plin de chisturi? Si cu trompa dreapta cea care mi-a iesit infundata la laparoscopie?! Aveti incredere in sansa voastra si luptati, luptati, luptati pentru ea! Minunea asteapta la colt momentul potrivit! Va pup dulce si va strang in brate! Va doresc minuni, pentru ca ele exista! Elly 8+ si Babyboom |
Elly FELICITARI ,SARCINA USOARA SI UN BEBE SANATOS SI FRUMOS!
Ma bucur f mult pt tine pt ca te stiu de mult si mai ales ca suntem amandoua oltence .
Sper sa ne tragi si pe noi dupa tine
PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi
in 2011 o sa fiu
Doamne ajuta