PCOS (21)
Raspunsuri - Pagina 16
dana0000 spune:
Mihaela am uitat sa intreb unde te-ai operat si ce medic ai avut.Daca nu sunt prea indiscreta
mbadaran spune:
la Polizu, cu dl.dr Esanu
la partea cu rabdarea stau cam prost...mi se pare ca 2 ani de zile m-au tot plimbat doctorii si nu am rezolvat nimic.
Si eu sper sa vina bebe cat mai curand si sa nu fie nevoie de FIV, plus ca inca nu am banii necesari (noi ne gandeam sa facem un credit, de durat cred ca mai dureaza vreo 2-3 luni pana mai strangem si niste banuti pe langa ce vrem sa luam de la banca).
tu la ce medic mergi?
Mihaela
dana0000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mbadaran la Polizu, cu dl.dr Esanu la partea cu rabdarea stau cam prost...mi se pare ca 2 ani de zile m-au tot plimbat doctorii si nu am rezolvat nimic. Si eu sper sa vina bebe cat mai curand si sa nu fie nevoie de FIV, plus ca inca nu am banii necesari (noi ne gandeam sa facem un credit, de durat cred ca mai dureaza vreo 2-3 luni pana mai strangem si niste banuti pe langa ce vrem sa luam de la banca). tu la ce medic mergi? Mihaela |
Eu merg la dr Gero de la Medicover,e ok. Nu pot sa zic decat ca m-a incurajat,ca a vazut cazuri grave de PCOS care au avut bebelusi sanatosi.
Imi convine la Medicover ca am abonament de la firma si nu platesc majoritatea analizelor. Nici HSG-ul nu ma va costa nimic.
O sa vad cum evolueaza treaba in urmatoarele luni.
Sa-mi dai vesti bune,eu sunt in pauza de la muguri de zmeur,teste de ovulatie si asa mai departe...august e luna mea de relaxare.
Pup
mbadaran spune:
si eu vreau sa fac pauza cu dusul la medici, cu urmarirea ovulatie.
analizele mi le fac la medlife, cu abonament de la serv.
HSG l-am facut la Sanador, a fost destul de ok,m-am cam durut, dar durerea era suportabila.
ce tratament ti-a dar dnul dr?
Mihaela
dana0000 spune:
citat din mesajul lui mbadaran si eu vreau sa fac pauza cu dusul la medici, cu urmarirea ovulatie. analizele mi le fac la medlife, cu abonament de la serv. HSG l-am facut la Sanador, a fost destul de ok,m-am cam durut, dar durerea era suportabila. ce tratament ti-a dar dnul dr? Mihaela |
Deocamdata nici un tratament,asteapta sa ma duc la HSG.
Mi-a propus Metformin si inca ceva Siofor parca. Acum o sa vedem,intai HSG sa iasa bine.Si as mai repeta hormonalele de ziua 3,14,21 inca o data.
E doctorita si e tanara. Tot la Medicover am fost la Dominic,endocrinolog-un profesionist.
O sa ma mai duc la el cu testul de insulinimie dar dupa concediu:)
mbadaran spune:
Buna dimineata,
Siofor iau si eu (o pastila si jumatate pe zi).
Din cate stiu, metformin este substanta activa din Siofor.
Mihaela
mbadaran spune:
poti sa-mi spui ce analize faci in zilele 14 si 21?
as vrea sa le fac si eu..
multumesc,
dana0000 spune:
citat din mesajul lui mbadaran poti sa-mi spui ce analize faci in zilele 14 si 21? as vrea sa le fac si eu.. multumesc, |
ziua 14:FSH,LH,estradiol
ziua 21:am facut doar progesteron,dar se mai poate face prolactina si estradiol
Cel mai bine e sa ti le recomande medicul,poate iti va da ceva in plus in functie de rezultatul celor de ziua 3.
Sioforul de cand il iei? Ai avut ceva probleme de la el?
Dreya spune:
pcos
mie mi-a dat dr duphaston z20-25,dar o luna imi venea la 28 zile,o luna la 18 si nu mai apucam sa iau duphaston...la indicatiile dr stau 2 luni fara duphaston...sunt acum in ziua 34 si cm nu a aparut
nu stiu ce sa mai fac