PCOS (21)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Ellyshor, nu stiu daca LIV52 are mare efect in a atenua greata data de MEtformin. Sfatul meu ar fi sa incerci cu altceva cu aceeasi compozitie. Mie imi e mai putin greata de la Metformin decat imi e de la SIOFOR de exemplu. Metfogamma am auzit ca ar fi foarte bun.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dreya spune:

buna fetelor

Mergi la inceput

buna fetelor

ma numesc andreea am 23 ani ...si eu am fost diagnosticata cu PCOS
deocamdata dr mi-a prescris duphaston 1/z din z20-z25.......mai departe om vedea ce o fi...deoarece si noi ne dorim bebei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona9000 spune:

Buna Dreya si bine ai venit, am vazut ca esti din Constanta, cine te-a diagnosticat cu PCOS, eu sunt din Tulcea si incerc sa gasesc un medic bun, sunt suspecta de PCOS dar inca nu stiu nimic cert. Pupici!

Mergi la inceput

am fost la dr Chazli Fawaz...este un om minunat care te ajuta sa intelegi ce se intampla cu corpul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Va pooop dulce fetelor!

Emi de cand am inceput Liv52 vad ca nu mai am nimic. Nici macar senzatie de voma. Am pofta de mancare, tranzit bun, sunt ok.
La mine se pare ca isi face efectul bine Liv52-ul.

Bun venit noilor fete, si mult succes in lupta cu PCOS-ul!

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Super Ellyshor. Daca Liv52 functioneaza inseamna ca e foarte posibil ca si Silimarina sa aiba efect ultra-pozitiv si din cate stiu e la un pret mult mai accesibil.

Fetelor, am o rugaminte: m-am inscris la un concurs de pe mireasa.ro si pot castiga produse pentru nunta in valoare de 100, 150 sau 250 euro. As vrea tare mult sa castig (deocamdata sunt pe primul loc dar imi sufla in ceafa o alta concurenta si competitia se termina duminica aceasta). Va rog sa trimiteti sms la 1267 cu textul Mireasa3331 (un sms costa 30 centi) sa am mai multe sanse :)

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Buna seara

Va rog frumos, stiti cumva unde o mai pot gasi pe doamna Profesor Dr. Simona Fica, in afara de Academica (sper sa nu se considere reclama)? Imi trebuie neaparat programare la doamna dr, la clinica pe care o stiam eu nu mai colaboreaza.

Va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxxy spune:

Am sa scriu aici problema mea sperand ca cineva a trecut prin asta si ma mai poate linisti. Am ovare polichistice- genetic,se pare- fara medicamente nu am menstra. Acum iau Utrogestan intravaginal si voi lua timp de 6 luni. E posibil sa apara o sarcina in acest interval? A ramas cineva cu Utrogestan?

Mergi la inceput

Utrogestanul e progesteron. Ajuta la sustinerea sarcinii in cazul in care inainte de administrarea lui ai ovulat si ai ramas insarcinata. In cazul in care nu ai ovulat inainte de Utrogestan si incepi administrarea lui, nu vei mai ovula in luna respectiva dar poti ovula dupa menstruatie. Iti recomand teste de ovulatie pentru a verifica daca ovulezi sau nu. Pentru a induce ovulatia medicii prescriu Ova-mit sau Clomid (clomifen).

Mergi la inceput