Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (26)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Buna seara sau neata! Vad ca mai e activitate aici si la ora asta.

Ionela, sper ca deja fetita ta se simte mai bine. Pupam printesa sa se faca bine repede.

Cristina, mami de bebita David

Mergi la inceput

Stiu ca, atunci cand alaptezi exclusiv nu mai trebuie sa dai si ceai sau apa la bebe, dar ma zapaceste matusa mea ca sa-i dau si putina apica. Ea a crescut 3 fete si un nepotel, si le-a dat cate 2 lingurite de apa pe zi de la o luna. As incerca sa-i dau macar la cateva zile, dar nu stiu ce sa fac.

Bebita al meu, dupa ce se satura a inceput sa traga cu gingiile de san si doaree..Se uita la mine si trage de el, mai rade si iar trage . Mie i-mi vine sa rad cand il vad atat de mic, si ce il duce capu sa faca, dar sotul zice sa nu il las, ca atunci cand o sa-i dea dintii o sa vad eu..

Mergi la inceput

Dimineata abia ma trezesc, si noaptea nu ma ia somnul. O sa incerc totusi sa adorm, ca peste 1-2 ore se trezeste piciul la papica.

Noapte buna la mamici si pitici (cu toate ca poate dormiti deja ) si ne citim dimineata la cafeluta data de Mariuka noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karin25 spune:

Oana draga mea, inca nu a iesit dintisorul, doar ca nu mai avem febra. Ne mai chinuie dar nu asa tare. Legat de papat sa stii ca Andreas a papat mai rau in ultima vreme.
De azi am trecut la tetinele cu 3 gauri de la Avent si vreau sa va spun ca bebe a [apat considerabil mai mult. Pe semne ca ii era lene sa traga din tetina 2 si cand se satura putin; gata!

Piciul meu a facut putina diaree de la nurofen. Nu am tratat cu nimic pt ca odata cu intreruperea nurofenului a trecut si diarea.
Eu ii dau apa din cand in cand. in principiu imi dau seama cand ii e sete de apa.

Pup dulce toata gasca!

Edith mamica fericita de Andreas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata. Cafeaua e gata!
Am dormit excelent noaptea asta, desi Vlad s-a trezit pe la 4 si avea chef de joaca, dar fiind lumina stinsa, s-a calmat si a adormit iar.
Cred ca am incheiat inca un puseu de crestere...s-au mai reglat mesele lui bebe.
Azi la 5 dupa-amiaza mergem la pediatra(in sfarsit) si sper sa vin cu vesti bune si foarte bune, ca parca v-am spus ca nu imi place faptul ca mai tuseste uneori si parca are nasucul infundat, cu toate ca i-l curat frecvent.
O zi frumoasa va doresc.

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr33aaa spune:

buna dimineata cafelutaaaaa... multu' mari!
@andre_flo am luat orez simplu, etapa 1 de la nestle. nu stiu de ce mi-am imaginat ca burtica sanatoasa e pentru probleme (diaree/constipatie). o sa ma mai uit pe cutie. andrei a papat la 7 primul bibe cu orezul asta si l-a terminat dintr-o suflare, 180ml. e prima data cand rade 180ml, e drept ca tot la sfatul pediatrei am scos masa de noapte (de la ora 4) si saracu' s-a marait dar a primit doar ceai
@office - nu se retrage preputul de pe varful putzii. la andrei ma si mir pe unde reuseste sa faca pishu, atata e de prinsa pielea aia. dar mi-a zis ca daca face pipi in jet e ok. si face, il vedem la fiecare baitza cat despre hernie, andrei are hernie pe dreptul abdominal, adica de la buric in sus, spre stern. o sa caut si eu centura, banuiesc ca prin farmacie? dar nu stiu daca vorbim despre acelasi tip, la noi problema nu e la buric. control facem lunar, acum ca suntem in plina diversificare, ne-a dat "retete" doar pt luna 4.
@maytrei cred ca tot la hernia ombilicala te referi
@bebecris pentru ca e alaptat exclusiv nu vad de ce are nevoie de apa, las-o pe matusa sa vorbeasca. intreaba pediatra, ca sa stai mai linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

azi iau toate cafelele care le dati.
m-am culcat la 4 si m-am trezit la 6.30.dar nu din cauza copiilor.am lucrat pana pe la 2 si bausem o cafea si nu ma mai prindea somnul.am stat cu ochii in tavan si ma rugam sa dorm.la 3 s-a trezit calin pt papa si mi-a sarit si ultima farama de somn.in final la 4 am adormit si la 6.30 m-am trezit sa preg copilul de gradi.ma rog sa beau intai cafeaua si pe el sa-l trezesc pe la 7 si ceva sa-l duca ta-su.
so,azi nu stiu cum voi rezista.tre sa fac si mancarica si diseara iar tre sa lucrez.si maine alergatura in oras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Are iar 38.3 temp.
Aseara a mai facut kk o singura data pe la 7, dar era mai consistent si azi dim a facut kk normal.
Pediatra a zis sa alternez nurofen cu panadol. Dar nu stiu de ce nu ii scade temp. Adica ii scade, apoi in vreo 6 ore creste iar

Poze Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buna dimineata!

Ionela, multa sanatate pentru printesa mica.Sper sa-i treaca repede, repede.

Va mai las si eu o cafeluta si niste pizza, asa de dimineata , ca am facut aseara doua tavi.

La multi ani / lunite sarbatoritilor de astazi Andrei Vlad de annya74 si Mara Alexa de danaisa.

Fiindca azi e ziua mamei mele va servesc si eu cu o felie de tort de amandine, ca tot se vorbea ieri. Am gasit reteta si o sa incerc sa fac si eu.

Va

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Oramona
Mi-e necaz sa o vad asa fierbintica . Ea e un copil tare cuminte si pana acum nu am avut probl de sanatate cu ea. E morocanoasa si ma doare sa o stiu ca nu e bine

Poze Raisa

Mergi la inceput