Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 4

bebecris26 spune:
Buna seara sau neata! Vad ca mai e activitate aici si la ora asta.
Ionela, sper ca deja fetita ta se simte mai bine. Pupam printesa sa se faca bine repede.
Cristina, mami de bebita David

bebecris26 spune:
Stiu ca, atunci cand alaptezi exclusiv nu mai trebuie sa dai si ceai sau apa la bebe, dar ma zapaceste matusa mea ca sa-i dau si putina apica. Ea a crescut 3 fete si un nepotel, si le-a dat cate 2 lingurite de apa pe zi de la o luna. As incerca sa-i dau macar la cateva zile, dar nu stiu ce sa fac.
Bebita al meu, dupa ce se satura a inceput sa traga cu gingiile de san si doaree..Se uita la mine si trage de el, mai rade si iar trage . Mie i-mi vine sa rad cand il vad atat de mic, si ce il duce capu sa faca, dar sotul zice sa nu il las, ca atunci cand o sa-i dea dintii o sa vad eu..

bebecris26 spune:
Dimineata abia ma trezesc, si noaptea nu ma ia somnul. O sa incerc totusi sa adorm, ca peste 1-2 ore se trezeste piciul la papica.
Noapte buna la mamici si pitici (cu toate ca poate dormiti deja ) si ne citim dimineata la cafeluta data de Mariuka noastra.

Karin25 spune:
Oana draga mea, inca nu a iesit dintisorul, doar ca nu mai avem febra. Ne mai chinuie dar nu asa tare. Legat de papat sa stii ca Andreas a papat mai rau in ultima vreme.
De azi am trecut la tetinele cu 3 gauri de la Avent si vreau sa va spun ca bebe a [apat considerabil mai mult. Pe semne ca ii era lene sa traga din tetina 2 si cand se satura putin; gata!
Piciul meu a facut putina diaree de la nurofen. Nu am tratat cu nimic pt ca odata cu intreruperea nurofenului a trecut si diarea.
Eu ii dau apa din cand in cand. in principiu imi dau seama cand ii e sete de apa.
Pup dulce toata gasca!
Edith mamica fericita de Andreas Daniel

Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata. Cafeaua e gata!
Am dormit excelent noaptea asta, desi Vlad s-a trezit pe la 4 si avea chef de joaca, dar fiind lumina stinsa, s-a calmat si a adormit iar.
Cred ca am incheiat inca un puseu de crestere...s-au mai reglat mesele lui bebe.
Azi la 5 dupa-amiaza mergem la pediatra(in sfarsit) si sper sa vin cu vesti bune si foarte bune, ca parca v-am spus ca nu imi place faptul ca mai tuseste uneori si parca are nasucul infundat, cu toate ca i-l curat frecvent.
O zi frumoasa va doresc.
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls

andr33aaa spune:
buna dimineata cafelutaaaaa... multu' mari!
@andre_flo am luat orez simplu, etapa 1 de la nestle. nu stiu de ce mi-am imaginat ca burtica sanatoasa e pentru probleme (diaree/constipatie). o sa ma mai uit pe cutie. andrei a papat la 7 primul bibe cu orezul asta si l-a terminat dintr-o suflare, 180ml. e prima data cand rade 180ml, e drept ca tot la sfatul pediatrei am scos masa de noapte (de la ora 4) si saracu' s-a marait dar a primit doar ceai
@office - nu se retrage preputul de pe varful putzii. la andrei ma si mir pe unde reuseste sa faca pishu, atata e de prinsa pielea aia. dar mi-a zis ca daca face pipi in jet e ok. si face, il vedem la fiecare baitza cat despre hernie, andrei are hernie pe dreptul abdominal, adica de la buric in sus, spre stern. o sa caut si eu centura, banuiesc ca prin farmacie? dar nu stiu daca vorbim despre acelasi tip, la noi problema nu e la buric. control facem lunar, acum ca suntem in plina diversificare, ne-a dat "retete" doar pt luna 4.
@maytrei cred ca tot la hernia ombilicala te referi
@bebecris pentru ca e alaptat exclusiv nu vad de ce are nevoie de apa, las-o pe matusa sa vorbeasca. intreaba pediatra, ca sa stai mai linistita.

nastasie spune:
azi iau toate cafelele care le dati.
m-am culcat la 4 si m-am trezit la 6.30.dar nu din cauza copiilor.am lucrat pana pe la 2 si bausem o cafea si nu ma mai prindea somnul.am stat cu ochii in tavan si ma rugam sa dorm.la 3 s-a trezit calin pt papa si mi-a sarit si ultima farama de somn.in final la 4 am adormit si la 6.30 m-am trezit sa preg copilul de gradi.ma rog sa beau intai cafeaua si pe el sa-l trezesc pe la 7 si ceva sa-l duca ta-su.
so,azi nu stiu cum voi rezista.tre sa fac si mancarica si diseara iar tre sa lucrez.si maine alergatura in oras.

ionela.n spune:
Are iar 38.3 temp.
Aseara a mai facut kk o singura data pe la 7, dar era mai consistent si azi dim a facut kk normal.
Pediatra a zis sa alternez nurofen cu panadol. Dar nu stiu de ce nu ii scade temp. Adica ii scade, apoi in vreo 6 ore creste iar
Poze Raisa

oramona spune:
Buna dimineata!
Ionela, multa sanatate pentru printesa mica.Sper sa-i treaca repede, repede.
Va mai las si eu o cafeluta si niste pizza, asa de dimineata , ca am facut aseara doua tavi.
La multi ani / lunite sarbatoritilor de astazi Andrei Vlad de annya74 si Mara Alexa de danaisa.
Fiindca azi e ziua mamei mele va servesc si eu cu o felie de tort de amandine, ca tot se vorbea ieri. Am gasit reteta si o sa incerc sa fac si eu.
Va
mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

ionela.n spune:
Oramona
Mi-e necaz sa o vad asa fierbintica . Ea e un copil tare cuminte si pana acum nu am avut probl de sanatate cu ea. E morocanoasa si ma doare sa o stiu ca nu e bine
Poze Raisa