Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 22
ionela.n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LoraG76 No, mi-am trimis sotul la farmacie dupa Galafor, ca din asta nu incercasem. Ce bucurie as avea sa-si faca efectul!!! Oare dupa cat timp se intampla "minunea"? Cica-i 25 de lei, la reducere. Lora, mami de Iustina si Adelina Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei Bazar umanitar DC - ajutati copiii (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Lora, la mine a avut efect cam din a doua zi
Poze Raisa
Andreea82 spune:
citat din mesajul lui oramona Ajutor, fata a facut scaun cu sange, nu mult dar destul. Oare ce poate fi. Si tocmai azi a si vomat dimineata. Am vb cu o pediatra care mi-a zis ca daca mai face azi sa merg la spital ca este de garda, daca nu mi-am facut programare pt maine. Lora,, ms de telefon. Sper sa fie o doctorita buna, ca mie tarer mi-e frica mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010) |
Oramona, tinem pumnii sa fie alarma falsa!
pop_adelina spune:
Ramona, nu pare a fi semn bun, dar nu te nelinisti pana nu esti sigura ca ai motiv...sa speram ca nu e nimic!!!
Eveline, si al meu sta predominant cu capul stramb in partea lui stanga dar nu cred ca are vreo intindere la muschi ca si-l mai intoarce si in dreapta, mai rar sau obligat de mine...daca ar fi intindere, l-ar durea si nu l-ar putea intoarce deloc,nu? spunemi mai multe pe tema asta ca as vrea sa-l dezobisnuiesc de pozitia asta a capului numai in stanga. cred ca de aia isi foloseste mai mult manuta stanga ca ii e mai usor s-o duca la gurita decat pe dreapta!
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Andreea82 spune:
citat din mesajul lui pop_adelina Ramona, nu pare a fi semn bun, dar nu te nelinisti pana nu esti sigura ca ai motiv...sa speram ca nu e nimic!!! Eveline, si al meu sta predominant cu capul stramb in partea lui stanga dar nu cred ca are vreo intindere la muschi ca si-l mai intoarce si in dreapta, mai rar sau obligat de mine...daca ar fi intindere, l-ar durea si nu l-ar putea intoarce deloc,nu? spunemi mai multe pe tema asta ca as vrea sa-l dezobisnuiesc de pozitia asta a capului numai in stanga. cred ca de aia isi foloseste mai mult manuta stanga ca ii e mai usor s-o duca la gurita decat pe dreapta! mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010) POZE BEBE DARIUS |
Adelina, si Alexandra mea statea pana acu vreo 2-3 saptamani cu capul mai mult inclinat intr-o parte (dreapta era la noi) si s-a rezolvat intre timp. Imi faceam griji sa nu ramana cu capsorul usor inclinat intr-o parte si de cate ori o vedeam in leagan cu capul asa, il indreptam eu sau ii mai puneam un prosopel/scutec facut sul intr-o parte asa incat sa fie obligata sa-l tina drept. Pana intr-o zi cand mi-am dat seama ca si-l tine bine.
office spune:
Buna fetelor!
Apropos de Galafor, auzind discutiile de aici am inceput si eu e ieri sa iau insa la mine efectul este exact invers: s-a redus drastic cantitatea de lapte...
a mai patiti cineva asa? e doar o reactie dupa primele pastile sau pana maine nu mai "curge" deloc?macar sa nu mai iau pastilele...nici nu stiu ce sa fac...eu ma gandesc ca de la ele este caci nu mi-am modificat cu nimic nici regimul alimentar, nici programul zilnic
Meme de Maiu si Lulia
idalis spune:
office eu am patit ca tine. In primele saptamani eram disperata sa am lapte si luam de toate. Galaforul a avut efect invers.Mi-am revenit cu ceai teekanne (breastfeeding tea) si cu ceai hipp natale. Din fericire nu am mai avut nevoie de stimulente, dar din cand in cand mai beau cate un ceai de la teekanee.
Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis
LoraG76 spune:
citat din mesajul lui office Buna fetelor! Apropos de Galafor, auzind discutiile de aici am inceput si eu e ieri sa iau insa la mine efectul este exact invers: s-a redus drastic cantitatea de lapte... a mai patiti cineva asa? e doar o reactie dupa primele pastile sau pana maine nu mai "curge" deloc?macar sa nu mai iau pastilele...nici nu stiu ce sa fac...eu ma gandesc ca de la ele este caci nu mi-am modificat cu nimic nici regimul alimentar, nici programul zilnic Meme de Maiu si Lulia |
Office, nu se poateeee!!!!!
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
bebecris26 spune:
Buna seara!
Ramona, sper sa nu fie nimic grav. Astept cu nerabdare sa ajungeti la medic si sa vedem de la ce a fost.
Face cineva cap nou? Anuta?
Cristina, mami de bebita David