Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (26)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Multumesc Adelina!

mamica de Andreea Bianca si Victor Darian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

adelina, cred ca sunt intr-o toana buna...daca ati sti ce stare am ca a iesit poza super...ma bucur ca un copil de o mare realizare...merge ca terapie!!! ma binedispune..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Mari, foarte reusita poza

Poze Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

poi vezi mari ca ai gasit solutia sa treci macar un pic peste depresie...
oricum suntem toti niste copii...eu m-am apucat de impopotonat camera cu tot felul de stickere cu forma de animalite si fluturasi si ratuste...si asa eram de fericita cand am vazut cum arata, mai ceva ca si copii

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelena spune:

La mine stiti ce mai merge, mai ales in perioadele astea cand nu prea putem iesi afara? Tricotez . Ii fac lui bb fel de fel de botosei, caciulite, vestute...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui eveline

Salutare!

Eu sunt un pic suparata..de ceva timp Darian refuza sanul stang. Nu stiu de ce. Ia cateva guri si incepe sa urle efectiv si intoarce capul...si iar ia o gura si iar plange si tot asa...nu-i tihneste deloc. Cand il pun la dreptul e OK. Si nu stiu ce sa mai fac...l-am pus prima data la stangul in ideea ca de foame ce-i este mananca fara probleme - n-a mers. L-am pus intai la dreptul si dupa ce si-a mai potolit foamea l-am pus la stangul -* la fel. Parca are ardel iute si nu alta sanul ala. Am incercat sa apas pe el sa vad, poate nu iese din el lapte...aiurea, iese ca din celalalt.
Marea problema e ca-mi scade productia de lapte la sanul stang.
Pur si simplu nu inteleg ce se intampla.

A mai patit cineva asa ceva??

mamica de Andreea Bianca si Victor Darian

eveline, sa stii ca eu am ajuns sa alaptez doar din sanul drept. noroc ca de acolo vine mult si bine. Din sanul stang venea fffoarte incet, si a mica nu avea rabdare, si nu sugea, doar se enerva. Cateodata o mai pun acolo, sa stimuleze, dar vad ca degeaba, tot putin vine (vad cand pompez). Si avand in vedere ca din sanul drept se satura in 6-7 minute, nu imi vine sa o stresez cu celalat san.

Tünde, mami de Julia (13.10.10)

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

MARI super pozaimi place poate o sa te copiez si eu

Fetelor ma suna mamica mea ieri si imi spune ca pe nu stiu ce canal a vazut ca trebuie sa duci copii de la 6 ani la scoala stiti ceva de asta pt. ca atunci eu trebuie din toamna sa imi inscriu fetituca mare la scoala,mie mi se pare ca e prea repede pt. ei

CAMI mami de ALEXIA 27.01.2006 si CARINA 10.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelena spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy81

MARI super pozaimi place poate o sa te copiez si eu

Fetelor ma suna mamica mea ieri si imi spune ca pe nu stiu ce canal a vazut ca trebuie sa duci copii de la 6 ani la scoala stiti ceva de asta pt. ca atunci eu trebuie din toamna sa imi inscriu fetituca mare la scoala,mie mi se pare ca e prea repede pt. ei

Este vorba de spre faptul ca grupa pregatitoare se va face la scoala si se scoate de la gradinita. Dar iti dai seama ca nu are cum sa se aplice de anul scolar 2011-2012. Probabil din 2012 incolo. Si eu sunt tot cam in aceeasi situatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

aaa si uitasi

EVELINE asa patesc si eu cu Carina trage numai putin din sanul stang si dupaia nu mai si daca o pun la dreptul e ok si papa in continuare CE SA FIE OARE?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Ieri am luat Galafor, cate 2 pastile de 3 ori/zi. Am sanii de parca tocmai mi-am pus silicoane , cred ca de 2 ori/zi e suficient

Poze Raisa

Mergi la inceput