Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 2
ionela.n spune:
am iesit afara sa platim rata la apartam. cand m-am intors cu bebelina mi s-a parut cam calda si am zis sa ii iau temp: 38.5 si mi-a facut si diaree
Acum i-a mai scazut, a atipit. Initial i-am dat 1/2 supozit cu paracetamol ca nu stiam ce sa ii dau. am sunat pediatra si i-am dat 1.5 ml nurofen si 4 pic de protectis pt diaree.
A mai dat cineva la bebe protectis pt diaree?
Poze Raisa
andr33aaa spune:
ne-am intors de la dr, cu vesti ceva mai bune. andrei are tot felul de problemutze. hernie abdominala, ceva mai maricica - dar cica se rezolva de la sine cand o sa inceapa activitatea musculara. andrei nu plange decat extrem de rar si foarte putin - de unde hernie??? habar n-am. apoi mai e fimoza, normala la baietei, dar la el e mai "stramta" - parca asa a zis. dar se rezolva la 7-8 luni, mai devreme n-avem ce face. apoi mai e dermatita - se pare ca asta este problema pe care o preocupa pe dr. cel mai mult. nu stiu de la ce e, in prima faza am schimbat cremele.
si faza cu dr. de familie - mi-a zis ca are edeme specifice de disproteinemie nu stiu de care, ca tre sa faca o tona de analize... normal ca m-am panicat. raspunsul pediatrei a fost "dr. dvs de fam. citeste prea mult..."
de maine incepem diversificarea...si ca sa dau startul la polemici, noi incepem cu 2-3 zile de cereale, apoi sucul de mar
anaalina spune:
Mai spune mai spune... ce fel de cereale?? cand sucul de fructe , ca ma tot invart si eu si nu stiu ce sa fac . BB ia bine in greutate dar papa la 2 ore
idalis spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionela.n [...] A mai dat cineva la bebe protectis pt diaree? |
Tavis a luat protectis, dar pt colici. Nu stiam ca e bun pt diaree. El l-a tolerat fara probleme. Sanatate multa la bb.
Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis
anaalina spune:
A ca mi-am adus aminte NUROFENUL nu e bun la diaree , cel putin eu asa stiu, eu puneam la pice cand era mica doar supozitor si efferalgan sirop dar nu stiu exact de la cate luni se da acesta. Am sa caut pe prospect
andr33aaa spune:
citat din mesajul lui anaalina Mai spune mai spune... ce fel de cereale?? cand sucul de fructe , ca ma tot invart si eu si nu stiu ce sa fac . BB ia bine in greutate dar papa la 2 ore Anaalina , mami de Catalina Teodora(30.03.2007)siMihai Teodor(16.09.2010) |
pentru ca ii dau NAN1, mi-a recomandat orezul de la Nestle, pentru 4 luni - cica n-ar avea un gust prea bun, va spun maine cum e.
ionela.n spune:
citat din mesajul lui anaalina A ca mi-am adus aminte NUROFENUL nu e bun la diaree , cel putin eu asa stiu, eu puneam la pice cand era mica doar supozitor si efferalgan sirop dar nu stiu exact de la cate luni se da acesta. Am sa caut pe prospect Anaalina , mami de Catalina Teodora(30.03.2007)siMihai Teodor(16.09.2010) |
Nurofenul se da de la 3 luni in sus
Poze Raisa
danny1 spune:
si la rosu in gat scaunele se modifica.cate au fost?ar fi bine s-o vada med fam maine.sau du-te la urgenta.
citat din mesajul lui ionela.n am iesit afara sa platim rata la apartam. cand m-am intors cu bebelina mi s-a parut cam calda si am zis sa ii iau temp: 38.5 si mi-a facut si diaree Acum i-a mai scazut, a atipit. Initial i-am dat 1/2 supozit cu paracetamol ca nu stiam ce sa ii dau. am sunat pediatra si i-am dat 1.5 ml nurofen si 4 pic de protectis pt diaree. A mai dat cineva la bebe protectis pt diaree? si la rosu in gat scaunele se modifica.cate au fost?ar fi bine s-o vada med fam maine.sau du-te la urgenta. -------------------------------------------------- Fericita mamica de Raisa Nicoleta (02.10.2010) Poze Raisa |
camisv spune:
citat din mesajul lui anaalina Vin si eu cu intrebarea DE CE CU LINGURITA??? |
pai am incercat vreo 4 feluri si nu pot sa le iau chiar pe toate la rand
Camelia mamica fericita de Tudor (10.09.10)
poze ianuarie
andre_flo spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andr33aaa
pentru ca ii dau NAN1, mi-a recomandat orezul de la Nestle, pentru 4 luni - cica n-ar avea un gust prea bun, va spun maine cum e. andreea, mami fericita de andrei (15.09.2010) |
burtica sanatoasa? mie mi s-a parut ok
Andreea, fericita de Diana Elena