Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 16
oramona spune:
Ionela, un pupic pentru Raisa, sper ca se simte mult mai bine si a disparut si febra. Cum a fost cu, concursul?
mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
Andreea82 spune:
Ionela, multa sanatate pentru bebita! Speram sa se refaca repede, sa-i treaca raceala
Noi nu numai ca nu ne intoarcem de pe burta pe spate si invers, dar cand stam pe burta dupa cateva secunde urlam cat putem. Nu ne place, na! Doar de dormit, dormim pe burta, asta dupa ce adormim la mami in brate.
Singura chestie cu care ne putem "lauda" e faptul ca am descoperit rasul in hohote...asta asa, din cand in cand, atunci cand ne aducem aminte cum se face . Abdomene facem si noi cand stam pe spate.
Serios acum, cred ca fiecare copil are ritmul lui de dezvoltare: unii copii fac o anumita chestie la o varsta, iar altii mult mai tarziu. Nu e capat de lume. Important e ca avem copii sanatosi si fericiti!
Apropos de chestia cu laudatul copiilor genii...sa dau si eu din "auzite": avem vecini cu bebe mic iar bunica, care il plimba intr-o zi pe afara a zis ca nu mai stie ce sa se faca cu copilul si cu spatele ei pentru ca baiatul vrea sa stea numai in picioare si sa mearga si ea nu mai poate de spate. Asta in conditiile in care copilul avea 2 luni!!! No comment!
Iunia82 spune:
Neata!
Am vazut ca ati inceput cu cerealele. Ce le place bebeilor? noi suntem pe Humana si avem zile cand papam tot si alte zile cand preferam mai mult laptele.
Eu ii dau seara la culcare cu lingurita si cand incepe sa nu mai aiba rabdare si sa apuce lingurita de fiecare data cand i-o duc la gurita ii pun restul in biberon.
Referitor la ritmul de dezvoltare: am o prietena care are un bebe cu 9 ore mai mic decat fi-mea si a ei putea apuca obiecte, dar nu se intorcea pe burtica; a mea se intoarce pe burtica in ambele directii, dar nu apuca obiectele (acum ainceput sa apuce si ea constient). So, fiecare cu personal best
Daca toti copiii ar fi la fel, cred ca ar fi cam plictisitoare lumea asta
http://picasaweb.google.com/110128217238178049412/Lavinica?authkey=Gv1sRgCIWD8Yu60MbZEQ&feat=directlink
mamica de Ana Lavinia (01.09.2010)
ana_25 spune:
Buna dimineata!!
MARI multumim pt cafeluta si micul dejun!. Felicitari pt bb Vladut!
Maia doarme asa agitat,ca nu ma pot odihni deloc! Ma duc din jumate in jumate de ora si o tot intorc de pe o parte pe alta. Doarme 20 min dupa care iar incepe sa scanceasca si sa maraie. Off! Pe la 6 am luat-o langa mine ca nu am mai putut,si am dormit si eu o ora.
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Andreea82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iunia82 Neata! Am vazut ca ati inceput cu cerealele. Ce le place bebeilor? noi suntem pe Humana si avem zile cand papam tot si alte zile cand preferam mai mult laptele. Eu ii dau seara la culcare cu lingurita si cand incepe sa nu mai aiba rabdare si sa apuce lingurita de fiecare data cand i-o duc la gurita ii pun restul in biberon. http://picasaweb.google.com/110128217238178049412/Lavinica?authkey=Gv1sRgCIWD8Yu60MbZEQ&feat=directlink mamica de Ana Lavinia (01.09.2010) |
Eu ii dau la Ale de ieri cereale Nestle de la 4 luni, cu orez si morcov (nu am tinut sa fie cu orez si morcov, asa am gasit). I-am dat doar o lingurita pentru inceput si completare lapte
idalis spune:
'neatza si de la noi. Mari multumim de cafeluta, foarte buna !
Avem si noi aceeasi problema cu somnul agitat. In plus se foieste in pat toata noaptea si il gasesc mereu intors la 90 de grade.
andr33aaa multumesc pt PM
Sa aveti o zi minunata!
Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis
Andreea82 spune:
Nu mai stiu parola la mailul comun
Puteti sa mi-o dati si mie va rog?
Edit: Ba, gata, am reusit
LoraG76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_25 Buna dimineata!! MARI multumim pt cafeluta si micul dejun!. Felicitari pt bb Vladut! Maia doarme asa agitat,ca nu ma pot odihni deloc! Ma duc din jumate in jumate de ora si o tot intorc de pe o parte pe alta. Doarme 20 min dupa care iar incepe sa scanceasca si sa maraie. Off! Pe la 6 am luat-o langa mine ca nu am mai putut,si am dormit si eu o ora. Ana de Maia Elena(24.09.2010) Poze Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol |
'Neata!
Ana, parca vorbesti de fie-mea. Asa-i de-o saptamana, iar eu sunt cheauna de somn mereu.
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
camisv spune:
Buna dimineata!
Si Tudor doarme prost de vreo saptamana, deci ne inscriem in clubul mamicilor obosite.
Camelia mamica fericita de Tudor (10.09.10)
poze ianuarie
oramona spune:
Ei, dar vad ca e o noua moda la bebei nostri sa doarma prost. Cum am zis si a mea pana la 12-1 noaptea adoarme se trezeste, iar adoarme iar se trezeste, de nu mai doarme in patut de vreo 2 sapt.
mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)