Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (26)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andr33aaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui idalis

Ma gandeam azi ca ar trebui sa reinnoiesc stocul de lapte din frigider. De fapt nici nu stiu daca sa mai congelez sau nu lapte, pentru ca sper ca nu voi avea probleme cu lactatia. In ultimul timp am congelat lapte doar cand oferta depasea cererea si eram nevoita sa imi golesc sanii. Pacat ca la noi in tara nu exista banci de lapte matern sau centre de colectare/donare, ca in alte tari. As fi fost bucuroasa sa pot ajuta cu surplusul meu de lapte. Ma doare sufletul sa arunc pungutele cu lapte dar ce as putea face cu el?

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis

nu stiu din ce oras esti, dar stiu sigur ca in bucuresti poti sa donezi laptele matern. din pacate eu am aflat asta prea tarziu... daca vrei, iti dau PM cu detalii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

NOAPTE BUNA FETELE

Un somnic dulce sa aveti si voi si bb vostri

CAMI mami de ALEXIA 27.01.2006 si CARINA 10.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

Citat:
citat din mesajul lui andr33aaa
nu stiu din ce oras esti, dar stiu sigur ca in bucuresti poti sa donezi laptele matern. din pacate eu am aflat asta prea tarziu... daca vrei, iti dau PM cu detalii.

andreea, mami fericita de andrei (15.09.2010)

da, te rog da-mi un PM cu detalii. Multumesc.

pozele noastre
varsta lui Tavis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Mariuk, cum a fost la pediatru?

Tünde, mami de Julia (13.10.10)

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Buna fetele,

Azi am fost la eco de sold (Medlife), e in grafic bb, ne-a spus ca e chiar simetrica . Am scapat de o grija, nu am observat nimic ciudat la piciorutele ei, dar stiam ca la fetite e obligatoriu eco de sold.

Noi mergem lunar la control la pediatru atunci o cantareste, masoara cap, torace, lungimea bb-ului si se uita in gat.

Mai in gluma mai in serios un var chiar mi s-a laudat cu bebelina lui ca la 4 luni a pus-o pe olita. Consider un gest de incostienta, bb inca nu are oasele intarite, coloana vertebrala nu poti sa risti cu asa ceva doar ca sa te lauzi cu ce a reusit sa faca copilul. Important sa lasi copilul sa faca singur ceva si num adac vezi ca are nevoie de ajutor sa se intervina.

Sa va spun cum am reusit sa reduc semnificativ productia mea de laptic, cu galactogil , la mine nu a functionat, asa ca am trecut repede la humana. Desi foloseam ocazional stimulent, am obs ca bb a inceput sa pape mai bine asa ca m-am gandit sa iau ceva mai "puternic" (am dat si o caruta de bani pe el :( ) per sa am iara ca inainte si nu mai incerc altceva. (zicatoarea cu cioara si vrabia ).

Office ce baiat precoce ai .

Va rog daca se poate si la mine un PM cu user si parola de la mail-ul comun. Multumesc.

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2011]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karin25 spune:

Salutare si de la noi. Asa... in toiul noptii. Si noi avem pediatru la care mergem. Dr de fam e asa de forma. A vazut pana acum copilul de 2 ori: dupa nastere si la vaccin.
La capitolul "bebele meu e cel mai tare" :) noi nu ne laudam nici cu intoarceri, nici cu rasuciri, nici nu prindem jucarii in mana. Doar radem, gangurim si incercam sa o ajutam pe mami cand tine sticla de laptr. Si el si-a descoperit mainile, clar ca dreapta e mai mobila. Altfel nu stim sa facem mare lucru. Sanatosi sa fim ca avem vreme sa le invatam pe toate.
Rugam si noi parola si userul de la mailul comun sa vedem si noi ce schema de diversificare gasim acolo. Multumim si pupam gasca!

Edith mamica fericita de Andreas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata! Haideti la cafea si mic dejun simplu: sandvis si un fruct.
Am fost la pediatra ieri si am plecat zambind de acolo: Vlad e foarte bine, a spus doctorita ca la 4 luni jumate cat are acum, arata ca un copil nascut la termen de aceeasi varsta. Este bine, iar pentru tusea de care v-am spus ca o mai are din cand in cand, mi-a recomandat un sirop (am uitat cum se numeste) si eventual sa ii dau vitamine care sa il mai ajute pe vremea asta. Despre diversificare mi-a spus ca vorbim peste 3 saptamani cand mergem iar la control, ca va avea 5 luni jumatate atunci si va fi tocmai bine.

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr33aaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui idalis

Citat:
citat din mesajul lui andr33aaa

da, te rog da-mi un PM cu detalii. Multumesc.

pozele noastre
varsta lui Tavis

am trimis PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Buna dimineata mamici si puiuti

Multumim Mari de cafeluta si mic dejun. Eu m-am trezit cu o foame de lup in dimineata asta asa ca nu refuz nici micul dejun

Noi am cam tras chiulul pe aici pentru ca am avut niste saptamani agitate. Atat bebelina cat si noi: Ale a facut vaccinul saptamana trecuta si s-a comportat foarte bine dupa. De atunci am inceput si diversificare si merge tare bine. Papam morcov si banane si de aseara am inceput si cu cate o lingurita de cereale. Ne place tare mult. Cu somnul stam mai prost in ultimul timp, nu mai prea vrem sa dormim atat si ne trezim tot la ore ciudate...
Eu m-am procopsit cu o bronsita si nu mi-a mers bine, dar suntem pe cale de a ne pune pe picioare

Fug sa mai citesc cate ceva din urma, ce apuc cat mai doarme Ale ca azi a fost tare matinala. La 6 cand a papat nu a mai vrut sa adoarma deloc. De abia acum a adormit putin, sa vedem cat tine

Aaa, la 4 lunnite avem 7,100 gr si 63 de cm.

Fug sa ma pun la zi, va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buna dimineata si de la noi.

Mari, multumim de cafeluta si mic dejun

La multi ani si multe, multe lunite pentru Eric Valentin de ddanagh, sa cresti mare si sanatos pui mic.

Ma duc la somnic, ca mandra mea a inceput sa doarma pana la 10 , 10 si ceva, dar adoarme definitiv pe la 12-1 noapte. Nu stiu cat o sa rezist cu prog asta.

Va

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput