Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (26)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Fetelor,cat ar tr sa i-a in greutate un bb pe sapt de la 2 la 3 luni?

DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelena spune:

Fetele, ID-ul si parola de la mailul comun mi le da si mie cineva, pls????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Gata, am fost la dr.

Bebelina mea e racita, nu are rosu in gat dar cica e posibil sa faca zilele viitoare, pt ca abia a luat-o raceala. Luam nurofen si panadol, vit C natural si protectis 5 zile.
A zis dr ca e posibil ca in cateva sapt sa iasa primul dintisor de iepuras

Poze Raisa

Mergi la inceput

Cine a zis ca a luat Galafor, 2 la pret de 1. Nu mai gasesc postarea

Poze Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

IONELA-din cate imi amintesc si tu iei Galafor nu?dupa ce termin o cutie trebuie sa fac o pauza sau se ia in continuare pana ce nu mai alaptam? Ma ajuti si pe mine cu un raspuns
Sanatate multa la Raisa

CAMI mami de ALEXIA 27.01.2006 si CARINA 10.10.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camy81

IONELA-din cate imi amintesc si tu iei Galafor nu?dupa ce termin o cutie trebuie sa fac o pauza sau se ia in continuare pana ce nu mai alaptam? Ma ajuti si pe mine cu un raspuns
Sanatate multa la Raisa

Cami, da iau Galafor cam din prima luna si la mine functioneaza. La inceput luam 2 pastile de 3 ori/zi, dar de vreo luna iau doar 2/zi. Mie pediatra mi-a zis sa iau cat alaptez. N-am facut pauza decat vreo 2 zile ca terminasem tubul si nu iesisem din casa ca sa iau altul
, sanatate multa la toti bebeii si mai ales la mamici ca sa poata avea grija de bb cat mai bine

Cami, am vazut ca esti din Cj. si eu am stat acolo vreo 5 ani (in Zorilor), mi-e dor de oras

Poze Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

Ma gandeam azi ca ar trebui sa reinnoiesc stocul de lapte din frigider. De fapt nici nu stiu daca sa mai congelez sau nu lapte, pentru ca sper ca nu voi avea probleme cu lactatia. In ultimul timp am congelat lapte doar cand oferta depasea cererea si eram nevoita sa imi golesc sanii. Pacat ca la noi in tara nu exista banci de lapte matern sau centre de colectare/donare, ca in alte tari. As fi fost bucuroasa sa pot ajuta cu surplusul meu de lapte. Ma doare sufletul sa arunc pungutele cu lapte dar ce as putea face cu el?

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

IONELA atunci cand o sa mai treci prin cj. te astept la o plimbare cu bb prin parcul mare frumos cartierul Zorilor

Mergi la inceput

Cami, sa stii ca mi-ar face placere, dar chiar nu stiu cand mai ajungem. fffff frumos oras

Poze Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna11

Fetelor,cat ar tr sa i-a in greutate un bb pe sapt de la 2 la 3 luni?

DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010

eu stiu ca pana la 3 luni pe saptamana ar trebui intre 175 si 210 dar mi-a zis dr ca o sapt ar putea sa ia alta nu si doar la sf lunii sa apreciem luarea in greutate so nu ma stresez in fiecare saptamana...poate intr-o sapt creste in lungime mai mult decat in greutate..cine stie...

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS

Mergi la inceput