Ian-Feb2011- Bv Gabriela! Hai Andri,! (175)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 2ingerasi spune:

sunt dus rau...nu-mi vine sa cred ca de emotie am scris greutatea cu care s-a nascut fiica-mea....Marie Lorelai a avut 2475 g... scuzati neuronu' meu emotionat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Mayane...ce emotionantabia acum imi dau seama ce simt fetele cand scoatem noi motatele..mercic

Angie +38

bebe jucaus

amr 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

FELICITARI ROXANICA!!!
BINE AI VENIT BEBE MARIE LORELEI!!!
MULTA SANATATE SI SA TE FACI MARE-MARE!

PIPICI MULTI FETELOR LUPTATOARE!

38+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Si incurajari pt maine:

HAIDE ANGIE!!!

HAIDE ANDRI!!!

38+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

Bine v-am regasit, fetelor!
Am scris un mesaj lung, dar fara sa ma loghez si l-am pierdut.

Abramburica si MihaTP, am inghetat cand am dat de mesajul de pe prima pagina. Imi plange sufletul alaturi de voi, sa va dea D-zeu multa multa putere sa treeti peste greaua incercare. Ma rog pt. voi si micutii ingerasi

Va multumesc mult pt. galerie, sunteti minunate !
N-am apcat sa citesc mare lucru din urma, dar vreau sa felicit proaspetele mamici MAIUTIZA10, LORICH, VASILASANITA,ADRYIII, ALEXAM, JASMINE26, sa va bucurati de puiutii vostrii, felicitari!

Noi suntem bine, de 2 zile acasa. Papam tzitzi toata ziua si nu vrem decat in brate sau broscuta pe piept. Nu dormim deloc in patut la noi, parca are ace. Noroc ca am descoperit ca-i place in bouncer, asa mai am si eu mainile libere sa fac una alta.

Adam e putin confuz, nu stie nici el ce si cum, dar se simte ca nu-si gaseste locul. Ii zambeste mereu lui bb si il mangaie cat poate el de gingas , dar il simt ca-i suparat pe mami. Sper sa se aseze toate in timp.

am reusit in sfarsit sa pun si poze pe contul comun, ca de mult amenint .
Vad ca nu s-a mai ingramadit nimeni sa nasca e 13. Mie imi poarta noroc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ian_feb2011 spune:

Ache...ce copilasi minunati ai sa va traiasca si sa va lumineze viata

Lori..nu are nimic, ca brunetele sunt frumoase si sexy.
mamica si galusca.

Carmen..minunat piticu tau oltenash

Andri..mult curaj maine

Angie..te asteptam cu vesti maine..si pe urma sa vezi ce mai sar motatele pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui ian_feb2011

Ache...ce copilasi minunati ai sa va traiasca si sa va lumineze viata

Lori..nu are nimic, ca brunetele sunt frumoase si sexy.
mamica si galusca.

Carmen..minunat piticu tau oltenash

Andri..mult curaj maine

Angie..te asteptam cu vesti maine..si pe urma sa vezi ce mai sar motatele pe aici

tot eu

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Fetele dragi, sa stiti ca nu v-am uitat, dar am decis sa nu mai scriu aici despre noi pt. ca vestile de la mine nu-s deloc roz. Nu vreau sa va intristez si pe voi, sa va stic bucuria nasterii. E mai corect asa. Cine se simte si vrea sa mai afle despre noi, voi scrie la sb despre Gabriele http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=9&TOPIC_ID=160059#6602447 .

Va pup cu drag si va multumesc pt. gandurile bune de pana acum!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

cine doarme seara..asa ca nu mai doarme la noapte.?..Io
da am avut un somn..
Pe dimineata avem doua cezariane programate..adica AMALIA si-a facut singura programarea
.Gabi intra pe la 8 la cezariana...Andri ma gandesc ca tot cam asa.Deci;sunt bine venite cate trei cafele ca si astazi ..trebuie sa fim matinale...
Am facut spaghete ,am si mancat..si cred ca domsoara se joaca cu ele..caci ba mi-s in gat ba in burta..

Bebelu;puup//maseluta sa-ti treaca repede..se iau medicamente ca si in timpul sarcinii.Sa stii ca fiecare bebe isi face programul de plans...tu inca ai noroc ca e morocanoasa ziua...altele nu dorm noaptea...vuvuzeaua voastra...sunt curioasa cu figura cu leaganul...sa vad dc le place

vin cu urm postare..galerie pt fetili noastre de maine

Tunde 35 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Buna seara fetelor.Intru si eu sa fac o prezenta sa nu ma dati disparuta cu toate ca zilele astea am stat cu voi mereu dar in umbra.Vestea Abramburikai m-a marcat asa tare incat nu am mai avut nimic de zis.
Felicitari proaspetelor mamici.Sa aveti puiuti sanatosi si o recuperare rapida.

Andreea 36+ cu Medeea

Mergi la inceput