Ian-Feb2011- Bv Gabriela! Hai Andri,! (175)
Raspunsuri - Pagina 3
Mayane spune:
abramburika sa nu crezi ca nu ne-a durut, sa nu crezi ca n-am plans, sa nu crezi ca nu ne-am temut ca ni se poate intampla si noua. Dar asa e in viata, orice curcubeu are nevoie si de soare si de ploaie.
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"
34+ Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe
florintunde spune:
ABRAMBURIKA;NU NE SUPARAM IUBITA,....TU ESTI PUTRENICA SI VIATA VA MERGE INAINTE..AI O FETITA SUPERBA...SA VA DEA DUMNEZEU MULTA BUCURIE ALATURI DE EA...SI DE CE NU?..MAI INCOLO CU INCA UN COPILAS...
HAI DANGABRIELA!MULTA BAFTA,
MULTA SANATATE SI RECUPERARE RAPIDA!HAI BEBE ANDREI!
HAI ANDRI31!!CURAJ..NU MAI SUNTETI
PREMATURI..SI O SA FIE TOTUL OK!NOI VOM FI PE POZITIE!AMALIA!HAI PINTESA GRABICIOASA...!
TE ASTEPTAM!
Tunde 35 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
florintunde spune:
Angie !iubita....multa bafta...sa vii cu vestile care ti- le doresti tu!faca -se voia ta
Tunde 35 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
sherbi spune:
seara buna!
abramburica, imi pare tare rau ca treci prin momente asa dureroase. probabil ca nimeni nu va putea niciodata sa-ti raspunda la intrebarea:"de ce tocmai mie?". nu ramane decat sa-ti plangi durerea si sa speri ca vei trece cu ajutorul familiei si in primul rand al fetitei, peste acest necaz si o data cu timpul poate vei accepta destinul lui Gabrielle. sa aiba un somn lin si sa vegheze asupra voastra de acolo de sus, iar Doamne Doamne sa-ti trimita cat mai curand un copilas, asta daca-ti mai doresti un fratior sau o surioara pt. Silvia!
eu te imbratisez dulce si iti urez numai bine!
Doamne Doamne sa-l odihneasca in pace pe micutul pui, Gabrielle!
FELICITARI MAIMUTZICA!
sa-ti traiasca printesa! te asteptam acasa cu vesti si pozici multe!
lorich, ai tras chiulul la poze! nu vrei sa ne arati bruneta? ne tii pe baricade sa se adune cat mai multi pretendenti?
de_ea, ma bucur ca ai revenit printre noi!
cum te mai simti?
danina, te pune motzata mica la respect? las ca se face ea mare si scapa de maraici.
dulce mamica de fete cochete!
bebelu, sper sa-ti fie de folos leganushul. se pare ca la odisee sunt mai putine fete, dar care stiu sa se remarce numaipedecat. las ca asa tre sa fie o domnishoara...fitzosica de mica.
ache, am vazut poze de pitic dulcic. e un scump si el si fratiorul lui. sa fiti sanatosi si sa va bucurati tu si tati de cei doi pui minunati.
despre alaptare, pe care de altfel o sustin foarte vehement si eu am citit si am auzit la tv un comentariu facut de o dr. pediatru foarte renumita care spunea ca e indicata alaptarea la un singur san la o masa,altfel bb primeste numai "ciorba" daca papa putin din fiecare san, iar "felul doi", niciodata. astfel nu se va putea satura si nici laptele de inceput "ciorba", in cazul nostru nu-l va ajuta in crestere, el avand rolul de a satisface setea.
bafta maine andri si dangabriela!
sa nasteti cat mai usor cu putinta si sa aveti parte de doi prunci sanatosi!
asteptam vesti cat mai curand!
eu am avut o zi plina de contractii nedureroase dar enervante. ar trebui s-o las mai moale cu fatzaiala, dar tare mi-e greu sa stau locului. ieri am facut o sedinta foto, asa ca am pus cateva poze pe contul comun. fiecare se lauda cu cate un bb, eu cu burtica deocamdata.
as pune mai multe ca imi plac la nebunie, dar sunt vreo 600.
pup fetele! fug sa-l bag pe david la somn! poate mai revin daca nu adorm in front!
missmj spune:
Ce fac fetili, am terminat si noi baita, am papat putin, am facut caca mare si acum dormim . incredibil baiatul meu,daca il vedeati cum dormea in cadita ... nu mai puteam de el ... .
abramburika mi-as dori sa iti pot alina suferinta cumva, dar stiu ca nu e posibil...tot ce pot sa fac este sa ma rog pt voi sa aveti puterea sa treceti peste !
ache ma bucur ca esti acasa ! am vazut pozele, bebe Noah este superb
irinuka si noi uitam mereu sanul din care a supt ultima data...
Lo nu ti-am raspuns la PM ca ma tot tin sa te sun, dar uit,offf neuronii astia.acum e prea tarziu,dar maine te sun
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)
missmj spune:
angie inca o data multa baftaaaaaaaaa
sherbi SUPERBE poze ! sexy mamaaaaaaaaa
lorich stiu ca nu prea ai timp,te inteleg perfect, dar noi vrem pozeeeeeeee, haide haide !!!
Stie cineva ceva de gabivalceanu ? poate a lasat vreun mesaj si nu am vazut eu ?
Hai Andri31
Hai Dangabriela
madalina_m spune:
CARMEN bag de seama ca bebele tau e tare cuminte, ca esti mai activa acum pe forum decat inaintea lui. Asa ducem lipsa mamicilor care intra rar ...
SHERBY, WOW ce poze
TUNDE esti fantastica cu galeriile tale. Sunt atat de colorate si animate si vesele. Asa ca tine.
38+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
sherbi spune:
multumesc, missmj!
si tu esti frumusica tare si ai un pui dulce dulce! sa va traiasca!
mi-am facut si eu bagajelul astazi,ca se pare ca e mare graba pe bebei. si mai ales pe cei care s-au nascut la euromaterna. parca si bebelana si luciact au nascut acolo,si tot devreme ca andri31. sper sa nu fiu urmatoarea pe lista, ca-i prea devreme totusi. macar pana la inceputul lui februarie sa stea marc, daca nu pana pe 14 cand il scot eu cu forta.
asa ca fetele de la euromaterna, poate imi dati si mie ceva detalii despre clinica, personal, bagaj etc.
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si 35+marc ioan
AMR 29 DE ZILE
poftiti la poze noi
madalina_m spune:
LUCIA MAI DA-NE VESTI DESPRE TINE! NE INGRIJOREZI CU FEBRA PE CARE O AI. E DE LA LAPTIC SAU E VREO INFECTIE?
38+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
missmj spune:
sherbi multumim
madalina sa stii ca e cuminte rau, nici nu plange,doar se smiorcaie mititelul.am o gramada de timp liber,nici nu ma asteptam.el se trezeste cam din 3 in 3 ore,noapte doarme chiar si 4, si cat sta treaz il schimb,ii dau sa pape,vorbim cateva minute si gata,doarme de tai lemne pe el
daaaaaa, tunde e sufletul forumului ... tare rau cu galeriile ei COLORATE
Uitati-va si voi aici cum dormea inainte de baie, cu o mana sub cap...mor de el