Ian-Feb2011- Bv Gabriela! Hai Andri,! (175)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Bravo Gabriela!
Bine ai venit bb Andrei!
Ne rugam sa fie bine, sanatos!

ZIKI – si eu sunt cu recuperarea de dupa nastere, deja mi-am pus numele pe o lista, incep pe 28 martie – cardio-poussette se cheama, eu stau pe malul unui fluviu, e o zona superba numai cu vaporase si piste de biciclete. Si suntem un grup de mamici, iesim cu piticii si cu carucioarele si facem sport pe malul apei. Exercitii – si noi singure si cu bebeii in brate si alergari cu carucioarele. Abia astept.

MIRELA – am vazut motaneii, au mai crescut, sunt superbi amandoi!

ALINUSH – nu mai fi suparata! Unii tatici se schimba mult dupa venirea bebicilor. Cum zicea si ARIANA, implica-l in toate activitatile legate de fetita, nu prea pot zice ei nu cand te vad cu toate pe cap.

LORI – ce dulceata de fetita ! De big brother nu mai zic… Abia astept si eu sa-i tin in brate, si pe unul si pe altul. Inca nu-mi prea dau seama cu cine seamana, parca cu amandoi!

LCAZANGIU – Patrick s-a invatat de voie, de nevoie, cand am mers eu la spital, sa doarma cu tati. Acum nu mai vrea cu mine, ma da afara din camera. Dar inainte si eu ma vedeam cu amandoi in pat.

LAURA LUIZA - poate ai noroc de o nastere usoara, avand in vedere a bebe e mic. Multi pupici de incurajare! Hai ca nu e chiar asa de greu!

MONIKA - la noi aici nu ai deloc posibilitatea de a alege. Daca si pe cele cu gemeni le lasa sa nasca natural, chiar cand un copil e cu capul in sus si unul cu capul in jos... Mie una mi-ar place sa stiu ca pot alege. Desi as opta pentru natural (ca pe asta o cunosc) ma agaseaza sa stiu ca nu ai nici un cuvant de spus.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 36+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

wow, cat de frumos trebuie sa fie!!!
daca ii spun soatei zice ca e inca un semn - ( eu sunt aia cu plecatul, si tara-target e Canada)...

ce frumos ca sunt grupuri asa de mamici, super-super!

p.s. editez sa va spun ca si mie in Franta mi-au zis ca nu e nici o problema ca bebe e in pozitie pelviana, ca facem tot posibilul si "reusim"...
nu stiu ce "reuseam", dar am avut livada cu morcovi in toate pozitiile pana nu am aflat ca e cupilu cu capul in jos...

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 35s
AMR 25 de zile
felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Wow, ce poze am vazut: Motanei draguti de Mirela , sunt superbi; Stefanel cu o fatuca super smecheroasa de Loutzy ; bebe foarte frumos si cuminte de Ache ; fetite gatite si anajate de Mica_Daria si Numeioana . Nu imi vine sa cred ca sunt toti atat de frumosi! Dar la ce mamici am a vut noi aici, la ce ne puteam astepta???

38+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

La noi e una dintre putinele tari unde poti alege varianta cum sa nasti. Am auzit si eu multe cazuri: in Olanda a nascut mamica natural dupa cezariana desi avea super dureri la operatie si insista ca vrea cezariana, nici macar nu au verificat ce se intampla, i-au zis ca nu intereseaza pe nimeni de operatia ei; in SUA a nascut mamica dit'ai copiloiu de 5 kg, dupa un travaliu de peste 12 ore si a terminat taiata in toate directiile - luni de zile nu a fost om. Socrii ei sunt amandoi medici ginecologi in Romania si au zis ca asa ceva e strigator la cer, e inuman ce au facut cu fata. In Franta am inteles ca in unele spitale poti cere cezariana dar nu iti acopera asigurarea, trebuie sa o platesti cateva mii de euro.

Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Salutare,

Am intrat si eu repede sa va salut ca iar fac fetele ordine in lista si ma dau disparuta si pe mine de data asta.

In sfarsit am terminat si eu cu serviciul, deja a treia zi de stat acasa dar deocamdata nu simt. Inca nu m-am plicti.

Sa felicitam ultimele mamici aparute in listuta:

Felicitari DANGABRIELA!!!
Felicitari MAIMUTICA10!!!
Felicitari ADRYIII!!!
Felicitari ALEXAM!!!

Bine ati venit bebelusilor, buburuzelor mamelor (bine, si tatilor) dragi!
Refacere usoara mamelor si laptic pentru bebelusi!

Nu am reusit sa citesc tot din urma dar vad ca urmeaza inca doua fete. Deci sa facem galerie

HAI ANDRI_31!
HAI ANGIE!

Eu incerc sa stau cat mai mult in pat ca mi se intareste burta ceva de speriat, cum ma asez pe scaun se face beton si buburuza mi se urca in stomac

36+

"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Fetelor, in vest operatia de cezariana este foarte scumpa. Trebuie echipa de medici, anestezie, recuperare 3 zile, antibiotice, calmante, asistenta 24/24, etc. Mult mai mult decat o moasa si 3 vorbe bune. Ca sa fie decontata de asigurari trebuie sa fie facuta vorba aia, pe buza prapastiei, altfel spitalul ramane cu cheltuiala si nu recupereaza banii.
De asta sunt cateva cazuri clare in care se alege din start cezariana, iar la celelalte se incearca natural, poate merge. Si pe mine ma enerveaza tot lipsa optiunii. Io as fi ales sa platesc dar sa am macar optiunea asta. Nu mai vorbesc de epidurala unde mi s-a raspuns ca anestezistul are program pana la ora 5. Dupa ora 5, sunt pe cont propriu. De aia am venit eu de nebuna in Ro.
In fine, nici cezariana asta nu e floare la ureche si dupa ce am trecut prin aventura asta pot sa spun ca oriunde nu exista probleme, trebuie macar incarcat natural cu epidurala.
Apropo, io am facut rahi-peri mie mi-a prins epidurala numai pe juma de corp. Bine de stiut daca mai vreau sa fac un bebe

Mergi la inceput

Apropos de bebele Gabrielei, uneori baieteii se adapteaza mai greu la mediul exterior. Prietena mea care a nascut miercurea trecuta este si acum in spital cu bebe la terapie intensiva. I-au spus ca e bine, sanatos, doar ca se adapteaza greu. A refuzat lapticul de mama (de fiecare data l-a vomitat), dar accepta laptele praf; a facut o iritatie si e tot plin de bubite, are uneori niste puseuri de hiper-activitate (misca frenetic din manute, picioruse, cap) si i-au zis ca nu le da drumul acasa pana nu e totul ok cu bebe, inclusiv sa accepte laptele ei. E stresant sa stai atat in spital, dar macar se ocupa niste profesionisti de bebe. I-ar fi mai greu singura acasa.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabrielaromt

Fetele care au nascut prematur! Nu va pierdeti speranta. Am o prietena care a nascut in decembrie o fetita la 33S de 1150gr. Au externat-o la inceputul lunii ianuarie cand ajunsese la 1650 gr si acum a ajuns deja la 2050 gr.

E o fetita foarte luptatoare si o sa se faca mare! Deci ganditi pozitiv si bebe o sa ia din atitudinea voastra de luptatoare!

Gabriela
38 saptamani Tudor

Ce repede i-au dat drumul! Stiu ca depinde de politica spitalului, dar de obicei le dau drumul cand depasesc 2 kg, sau chiar 2,5 kg. Oricum, bine ca bebelusa e bine sanatoasa si a recuperat atat de repede kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

Mirela, super motaneii, sunt niste scumpi, sa-ti traiasca, iar tie multa, multa putere, sanatate si infinita rabdare

Doloress, super ideea cu miscarea..

mami de Ariana (30.10.2005) si 37+cu Tudor
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

DOLORESS ce bine suna programul de gimnastica povestit de tine!!!
Poate reusim si noi, asa pe grupulete in functie de zonele in care stam, sa ne intalnim in parc cu bebeii. Ar fi super!
Fina mea sta in zona Tineretului si au o gasca de 10 mamici cu copilasi de aceeasi varsta care ies mereu impreuna. E cu totul altceva, mai stai de vorba, copiii se joaca impreuna, trece altfel timpul - ele vara stau cate 10 ore in parc. Ma gandesc ca daca ies singura, dupa o tura de parc ma plictisesc si merg acasa (eu stau in Titan si IOR-ul e mare, dar orsicat, doar o tura de parc intr-o zi frumoasa de primavara-vara e prea putin).

Mergi la inceput