Ian-Feb2011- Bv Gabriela! Hai Andri,! (175)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

ZIKI - pai vino aici, deja daca ai stat in Franta, ai niste atuuri, limba o stii, acces mai usor la joburi... Cu frigul mai trebuie sa te impaci

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 36+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

stiu, stiu, imi mai trebuie imboldul.
soata e pe block-start, ar sta cu bagajele facute daca ar fi dupa el, dar eu sunt aia mai precauta. trebuie sa stiu unde, cum, cand, sa stapanesc situatia.
dar in rest, da, stiu ce implica, si stiu si franceza

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 35s
AMR 25 de zile
felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

FELICITARI DANGABRIELA. BINE AI VENIT , ANDREI!!!!!!!!!!!

MIRELA, pare rau de experienta neplacuta cu firul...si ca nu ai mai apucat sa iei ceai motaneilor....toate costa in ziua de azi de ma si sperii cand ma gandesc.....dar lasa ca le facem noi pe toate ca la carte.
alinushali, hai mamai ca mai e un pic si or sa treaca toate. stiu cum e cand "cauta iesirea"...Cat despre sotul tau, nu il mai menaja, vei avea nevoie de mult ajutor dupa ce nasti iar la operatiunea" bebe" v-ati inhamat aman2. e obligatia si responsabilitatea si a alui sa participe activ in tot ce tine de casa, curatenie, cumparaturi, copil. incepe si tu un proces de reeducare cu el, ca abia acum se maturizeaza definitiv cand devine tatic.

Raluca 39+ cu Maia

Mergi la inceput

Am vazut ca vorbeati de consulturile din ultima luna de sarcina. pe mine ma cheama saptamanal, facem de fiecare data si eco si control pe masa ca sa vada exact ce se intampla cu bebelina.
Eu zic ca sunt foarte importante ultimele consultari, spre exemplu lka mine acum 2 sapta,mani s-a descoperit insertia proasta a cordonului, care imi da indicatie de cezariana si care daca as naste natural l-ar pune pe bebe in pericol.
nu cred ca pot fi daunatoare in vreun fel ecografele in conditiile in care vb de aparatura performanta si nu de niste relicve de acum 20 de ani fara precizie si care mai si emit dumnezeu stie ce fel de unde.

Raluca 39+ cu Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ppisic spune:

Felicitari Dangabriela si binevenit puiului Andrei!

Succes pentru Andri_31 si Angie !

Eu sunt in continuare in formula economica si fara semne vizibile ca ceva s-ar schimba...dar m-am cam plictisit...vreau sa iasa bebica cat mai curand...
Anka, sa stii ca nu peste tot e dracul asa negru in Olanda...de ex la spitalul unde voi naste eu este tot timpul anestezist iar cu cezariana, dupa lungi discutii cu medicul meu, eu am ajuns la concluzia ca daca nu sunt motive bine intemeiate, parca ar fi mai natural si mai rapida recuperarea dupa o nastere normala...
Oricum, am putut discuta pe tema asta fara sa-mi refuze optiunea chiar din prima...
Zic si io, imi fac curaj acum pe ultima 100 de metri

Diana, 39+
Pe drum
Dear baby
Cutia cu surprize

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Pup fetele!

Felicitari proaspetelor mamici (si mai ales celor grabite!)

Angie si Andri tac milc?

Noi bine, citim ce faceti, ne intristam pina la depresie de vestile atit de rele si ne bucuram pt bebeii viteji.
In rest, fara net,chiorindu-ne pe netul de la mobil...

Pup dar,
Gabi, Ioana si bebe de 37 de saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Am spus ca dorm , dar nimic, suna telefonul ca nebunul.

Fetelor eu sper ca va revenii cu picioarele cu pamant.....dar este cale lunga, cred ca o sa am 2 copii in loc de unul.

Apropo de medici si bani.

Saptamana trecuta dupa ce mi-a implatat doc. meu un morcov bine in dos(cu circulara si lichidul), m-am dus la spital la med. cu care urmez sa nasc. Bineinteles ca m-a urcat pe vestita masa(parca eram in saw- filmul)a introdus bineinteles degetul de parca umplea curcanul, dupa care exclama , ca este totul bine. Nu am apucat sa vb nimic cu el de nastere sau alte lucruri care ma macinau si ca proasta i-am dat 100 ron ca imi era rusine .

Revin

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 35 s
Maria Raysa, mami si tati te asteapta in februarie
bbnoi

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez

Mergi la inceput

sherbi esti o graviduta superba...

Cat despre bebei...m-as uita la toti cu orele, sunt atat de scumpi si de dragalasi si de frumosi si de dulci...

Raluca 39+ cu Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinushali

m-a urcat pe vestita masa(parca eram in saw- filmul)a introdus bineinteles degetul de parca umplea curcanul,

ce comica esti, ce imagine graitoare!

AMR 25 de zile
felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui ziki

Citat:
citat din mesajul lui alinushali

m-a urcat pe vestita masa(parca eram in saw- filmul)a introdus bineinteles degetul de parca umplea curcanul,

ce comica esti, ce imagine graitoare!

AMR 25 de zile
felix

consultul pe masa..adik umplutul curcanului
ce urasc capra aia...Eu ii zic capra!

Tunde 35 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput