Ian-Feb2011- Bv Gabriela! Hai Andri,! (175)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

deci scurgerea: este zilnica sau cel putin mai frecventa, dopul: il pierzi o singura data sau treptat, dar nu zilnic.
scurgerea: este pastoasa, dopul: este ca o gelatina, mucus gros
culoarea dopului poate fi de la galbui pana la maroniu. are firicele de sange dar daca e eliminat inainte de nastere. ceea ce prevesteste s nasterea.
dopul eliminat treptat , in saptamani mai mici (ex la noi) si care nu prezinta urme de sange se poate reface.

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan in sapt 35!!!

Mergi la inceput

Tunde de asta am si pus linkul.... sunt sigura ca mai sunt fete interesate de cum arata.

Mergi la inceput

cui pot sa las si eu nr de tel....sa anunt nascarea???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

Citat:
citat din mesajul lui missmj

Fetelor care v-ati scos firele de la cezariana...eu trebuie sa ma duc luni, nu cred ca pot sa ma epilez nu ? adik sigur nu il zona in care e firul...asa-i ? si .. doare ?
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Eu si cu cerclaj si inainte ma epilam cu ceara la cosmetica..nu vad de ce nu ai putea merge..firele acelea s inauntru..ce treaba are cu exteriorul?...zic sa te duci linistita..
Eu maine ma duc cu doamna la infrumusetare..pe 26 la scos fire..pupic

Fataaaaa ce treaba are cerclajul cu cezariana ? si eu am avut cerclaj,firul leaga colul inauntru la pasa.firul de la cezariana este exact deasupra doamnei pasa,la exterior e taietura, e operatie...si mi-era teama sa nu agat firul ala cumva sa ma chish pe mine de durere.Mi-a zis mie simo ca si-a prins firul cand si-a tras pantalonii,si nu a fost prea placut dar daca shubu zice ca s-a ras,inseamna ca pot si eu ... aoleu abia astept sa termin cu controalele,cabinetele,spitalele mamei lor...

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

YASMI;Acu am inteles si Eu
sarumana

Ce face ANDRI31 oare?n-avem vesti...n-are nr in agenda..
poate are bebe deja

Tunde 35 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

alinushali, eu nu-ti zic sa faci ca mine, eu iti zic ce am facut eu. Intr-un timp eram atat de obsedata de curatenie, ca luam casa la matura de 2 ori pe zi. O data pe an dadeam cu var in toata casa, vopseam tocurile la geamuri, usile... Cand al meu s-a mutat la mine, mi-am zis ca suntem 2 care traim in casa asta, deci 2 care trebuie s-o intretinem, in mod egal. Faci tu, fac si eu. Tu vii si te arunci la calculator, la fel fac si eu. Tie ti-e mai comod sa-ti arunci hainele pe unde apuci, la fel si mie.
Acum cine crezi ca zice "Hai sa FACEM curatenie, mancare..."?
Si unde mai pui ca eu sunt scutita de multe munci, ca de, sunt gravidutza...

In week-end ne apucam sa fugim cu mobila prin casa, sa-i facem dormitorul lui bebe Pana atunci, am un maldar de rufe curate de impachetat si bagat in dulapuri, jumatate de pantalonas care asteapta sa fie terminat de tricotat si o punga cu materiale sa fac lenjerii pentru patutul lui bebe.... Stie cineva vre-o vraja?

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"

34+ Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

BB Yasmi, saru mana!! asa zic si eu, ca ala e Mister Dop!
dar daca se reface, e ok. mie imi apare fix dupa ce primesc lovituri in col, uppercuturi

Gabi, ne rugam sa fie totul bine, desi cred ca nu e nimic grav, trebuie doar sa ii aspire mucisorii si ce mai are el pe caile respiratorii, sa se desfunde.

Lori, sunteti o familie superba!

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 35s
AMR 25 de zile
felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

BB Yasmi, ia cu incredere din listuta, si pe al meu

Mayane, iti trimit un PM cu ce mi-a scris Zumzu despre Filantropia.

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 35s
AMR 25 de zile
felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Fetele eu ma bag putin la nani, cineva incerca sa evadeze si incerca prin alte parti.

VA pup si asteptam vesti mai bune de la mami Gabi

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 35 s
Maria Raysa, mami si tati te asteapta in februarie
bbnoi

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

missmj eu nu a trebuit sa ma epilez pt ca n-am par pana acolo si nici n-as fi putut pt ca operatia era acoperita cu un pansament din acela care se lipeste peste o suprafata mare de piele, astfel incat poti face si dus fara sa risti sa uzi ceva pe acolo.

Mergi la inceput