Ian-Feb2011- Bv Gabriela! Hai Andri,! (175)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Fetelor care v-ati scos firele de la cezariana...eu trebuie sa ma duc luni, nu cred ca pot sa ma epilez nu ? adik sigur nu il zona in care e firul...asa-i ? si .. doare ?

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

Sotul tot cu superstitiile lui ma-sa! ..-ce tot umblu cu haine de bebe daca inca n-am nascut...da cine naiba le pregateste dac ma ia nascarea urhent?

caci nu stie nici unde-i dulapul

Cand am nascut prima oara nu mi-am luat nimik nimik..mi-au cumparat halat galben lamaie..manecile pana la cot..camasa de noapte roz..fara nasturi..aratam de zici ca m-au adunat de pe drum.

Si dupa ce venisem acasa cu bebe..numai prostii am primit cadou..abia steptam sa scap la cumparaturi sa-i iau cate ceva.

ORICUM VA FI CUM AR VREA DD.

Alinush;vezi ca si sotul meu e cu cap de stejar...ma mai plang la fete..noi ne-am ales...important e sa ai grija de tine si bebe sa fie sanatos.
Intr-o zi l-am sunat de vreo 3 ori...nu mi-a rsapuns..abia peste 4 ceasuri ma suna...oo m-ai sunat? ..jucam remmy cu baietii!
sa vezi ce i-am f cand a venit acasa...
I-am explicat daca ar fi invers si Eu sa am nevasta graviduta de 8-9 luni acasa... si cu copil..care nu se stie ar putea naste oricand..si sa fiu asa de handicapat sa-i raspund la telefon peste 4 ore..mai bine mi-as da in cap...SA-MI IAU COPILUL...SA MA URC IN MASINA SI SA MA DUC SA NASC?
Mama plecat din oras...chiar m-am panicat
Sper sa nu am vreo patanie ca sta..
sa vezi cum imi raspunde la tel...si daca vb cu cineva intr-o secunda ma suna inapoi..
Mama ma-si de barbat!

Tunde 35 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

am ras de-am murit la fiecare fraza!
ce comic povestesti tu!

in duelul ceata versus magar, va anunt solemn ca magarul a castigat -> adica m-am intors acasa nevatamata

am luat cadita si nu mai avem chiar nimic maret de cumparat.

revin dupa o scurta pauza publicitara.
intre timp, hai sa va pun o intrebare gretosica:
aveti cumva o scurgere mucilaginoasa, galbuie sau chiar uneori transparenta? eu nu-mi mai aduc aminte cum imi arata maretul DOP cand am nascut, dar chestia asta apare FIX dupa ce simt cate o impunsatura de-a cornului lui Felix in colul meu...
ce sa fie, ce sa fie? aveti habar?

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 35s
AMR 25 de zile
felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Carmen,poti sa te epilez,dar cu lama.Si in zona taieturii poti,pe mine una nu m-a durut deloc.Scosu firelor tot asa,nu doare.
Pe mine ma scuzati,stare de kko,nu mai stiu ce sa zic de cand am citit de Abrambu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

MESAJ DE LA GABI;

SUNT FFF SPERIATA/BEBE ARE UN GEAMAT,OFTAT IN TIMP CE RESPIRA SI AU DECIS SA-L DUCA LA TERAPIE INTENSIVA.SUNT DISPERATA.

sa -i tinem pumnii..
Eu zic ca-l pune la oxigen un pic..am sp sa stea linistita..
saraca

Doamne Doamne o sa aiba grija de micul print, sa fie bine si sanatos.

Vorba lu' mama"De ce Doamne cele care vor copii au atatea probleme si altele se inmultesc ca iepurii si nici nu ii vor"

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 35 s
Maria Raysa, mami si tati te asteapta in februarie
bbnoi

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Buna!!!

Felicitari Dangabriela!!!Multa sanatate tie si puiutului si sa va aduca numai bucurii!!

mamamam ce mesaje telegrafice dau, dar e foarte intens cu doi pui. Daca nu era mama...nu cred ca mai mancam/pipi/etc

POZEEE!!!
http://picasaweb.google.com/lori.nistor/AnaIsabelaSiRobert?authkey=Gv1sRgCIjzvt2inuCYzgE#5563820989909487906

CE SEAMNA COPILUTII INTRE EI

Frumi Ana Isabela..galuscuta micaSa va traiasca!

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ziki eu am avut de cateva ori. la mine sunt sigura ca era dopul. ute asa arata, doar ca era galbui si pe un sfert din el. http://www.youtube.com/watch?v=eNkGv_lhEy8&feature=player_embedded

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan in sapt 35!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Intai si intai neatza

Pe urma, felicitari Gabi!!! Bine ai venit pe lume bebe Andrei!! Fii sanatos si puternic!

vas, cand am fost la morfofetala de trim 3 am intrebat cum nasc. Doctorita a zis ca asta stabilim la ultima ecografie. Noi am crezut ca aia era ultima, la 32. A zis ca nuuuu, ne vedem la 36 de saptamani si daca e bine stabilim atunci, daca nu, vedem in functie de rezultat. Deci s-ar putea sa mai urmeze. Copilul pare "in grafic", chiar mi-a schimbat DPN-ul pe 22, deci cu vre-o 4 zile mai devreme, dar are circulara de cordon si vrea sa-l urmareasca. Si probabil si pe mine.... Cand am fost la medicul de familie dupa medical, mi-a luat tensiunea si aveam 14/10, cand de obicei eu am 11/6... Asta, plus maini umflate pot fi simptome de preclampsie, deci vrea sa ma aiba sub ochi. Deci au motivele lor daca te cheama. Du-te. "Better safe then sorry"

Citat:
citat din mesajul lui lcazangiu
Cu alaptatul, ca sa va fie mai usor sa nu uitati de la care san i-ati dat ultima oara, sa va spun cum faceam eu: imi puneam tampon de san la cel care urma sa il dau data viitoare, asa nu aveam cum sa uit, o sa vedeti mai tarziu ca ei prefere un anumit san, sa vezi atunci distractie :)

Am auzit ca cei mai multi prefera sanul stang, ca e mai aproape de inimioara lu, mami, zgomotul cu care s-au obisnuit din burtica

Fetele care ati nascut la Flilantropia, sau care va pregatiti... O idee si la mine cam care sunt tarifele? plssss
Ma apuc sa citesc in capitolele din urma, sa vad daca ati scris vreuna, dar e greu, ca sunteti tare "vorbarete"

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"

34+ Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

O Doamne, ne rugam ca bebe Andrei sa fie bine si totul sa fie doar o sperietura.., poate dupa putin O2 isi va reveni..asteptam noutati

mami de Ariana (30.10.2005) si 37+cu Tudor
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

ziki;Io-s ala cu scurgerile
ba galbuie ba alba lapticioasa...
cica dopul e roz-maroniu cu firicele de sange...nnapp

La prima eram fara dop..caci la mine dopu disparuse domle..cine stie prin care buda am tras apa dupa ea...nush..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

ziki eu am avut de cateva ori. la mine sunt sigura ca era dopul. ute asa arata, doar ca era galbui si pe un sfert din el. http://www.youtube.com/watch?v=eNkGv_lhEy8&feature=player_embedded

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan in sapt 35!!!

NNA IO DE ASTA NU VAZUI P NICAIERI...LA MINE SIGUR NU-I DOP

Mergi la inceput