Strumfi de iul-aug 2007 (208)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Mie iar mi-a picat netul subit. Au venit aia de la upc si gata. ma enerveaza la culme chestia, adica la cateva luni eu trebuie sa-i chem sa-mi gadile un pic firele.

Sa va zic cu ce m-am mai ocupat eu. Uite asa tam nesam mi-a venit sambata noaptea pe la 1 sa-mi scot apartamentul la vanzare, eram fer convinsa ca nu va veni nimeni. Numa ca ieri a sunat un cuplu, au venit l-au placut si am batut palma. Uite asa am rup pisica in doua si gata cu naveta lui Adi. Ne remutam la Bucuresti. Insa acum am de cautat acolo apartament, vrem ceva cu 4 camere pe langa un parc si metrou (Tineretului, Brancoveanu). Si trebuie sa ne miscam. Am vrut actiune, poftim actiune. Principalul motiv de ne mutam inapoi in Bucuresti e naveta sotului insa un alt factor mai e si ajutorul dat pana peste urechi de a mea soacra de aci de langa mine, la o statie distanta. Cred ca o data plecati la Bucuresti ii va mai vedea pe copii o data pe an. Ati auzit de lasa-ma ca sa te las, la noi e.

Timi, asa ca nu esti singura cu cutii, nu e la acelasi nivel, dar macar acolo sa sti ca nu esti singura care impachetezi.

un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui karligutza

karligutza
sunt mamica Adelutei

are mama o fetita... are si un blog!

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

auzi fato...ai sters comentariile de pe FB sau e ceva in neregula cu mine????

mami de Matei 28 iulie 2007 si (DPN 26 august 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Criss, hai ca m-am enervat, ce mama dracu' pedagogie are duduia in ea, de poate spune despre un copil ca e rau? Eu as face scandal mare, la educatoare si ingrijitoare, la directoare, la inspectorat si as avea grija sa afle si ceilalti parinti. Nu se poate asa ceva, il duci la gradinita sa ti-l bata ei??? Si m-as gandi daca sa mut copilul sau nu... s-ar putea sa se poarte foarte cu grija dupa un asemenea scandal. Numai nu-i lasa sa scape, sigur nu este prima data cand procedeaza asa.

Xerxe, teoretic asa se spune, dai copilul la o limba straina dupa ce vorbeste romaneste corect. Nu stiu ce sa zic, Sabina a invatat engleza mult mai mult de la desene/jocuri decat de la gradinita.

Vivela, daca vreti la Disneyland, am ponturi bune, poate mergem chiar impreuna intr-un octombrie.

Revin ca sotul a inundat holul de la baie si sufrageria .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Dana bafta cu mutatul dar zau ca nu trebuia sa te inhami la asta, desi te inteleg te previn ca fizic e f greu cand ai bebe de alaptat. Noi ne-am mutat in ap mai mare cand Saya avea 2 luni si desi sotul m-a ajutat foarte mult tot a fost istovitor (chiar daca atunci n-am vrut sa recunosc).

Valen da, ai inteles bine.
E totala Ines, o laud doar pe ea pt ca ea a fost autoarea perlelorr din ultima ta postare. Stiu ca si Sarah e o dulce din ce-i mai povestit despre ele si sa stii ca de multe ori m-am gandit ca ce se intampla la noi seamana cu ce ai povestit tu. Fetita mai mare e mai feminina, sensibila s.a.m.d. iar cea mica e ca un taifunel dar care o copiaza pe sora-sa si se grabeste prea tare sa fie "mare".
Am sumarizat corect?

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Vivela, daca vreti la Disneyland, am ponturi bune, poate mergem chiar impreuna intr-un octombrie.

si eu vreu ponturi pt Disneyland, si eu vreau, si eu vreau.

Mergi la inceput

Desteptul care ne-a pus gresie in baie a facut panta in asa fel incat toata apa sa curga in holul de la baie, nu spre scurgere. Drept urmare, cand a facut sotul baie si s-a infundat scurgerea, m-am trezit cu apa in sufragerie.

Eu am facut mereu pandispanul cu mixerul pana la final si a iesit excelent, cred ca am avut noroc. Mi s-a facut o pofta de dulciuri de nu vad bine, m-am abtinut toata ziua ca vreau sa slabesc 3-4 kg pana in mai, parca vad ca seara dau iama in ciocolata si turta dulce .

Apropo de asta, e prima data cand incerc sa slabesc, nu stiti vreo reteta care sa nu insemne renuntarea la dulciuri? Ca nu pot sa traiesc fara ele. Fara paine, paste si cartofi mai pot. Aa, si miscare fac doar cu masina sau cu scaunul de la birou, dar trebuie sa fiu sirena in Franta si nu cred ca cer prea mult 1kg pe luna... Vreo idee?

Timi, in Corsica n-am fost niciodata, cred ca este tare frumos. Astept pozele voastre dupa ce o sa mergeti .
Eu pe Lary o am tot in patutul de bebe (tarc), dar i-am taiat plasa intr-un capat pe la 9-10 luni ca sa poata iesi, asta dupa ce de 2 ori a incercat sa vina dupa mine si a plonjat pe parchet.

Nico, imi pare rau ca nu merge atat de bine la voi, si noi a trebuit sa ne reorientam, dar speram sa reusim pana la urma.

Al meu sot a renuntat temporar la mutatul la casa impreuna cu taica-su'. Acum vrea sa stam cu chirie in 3 camere si sa inchiriem apartamentul cu 2 camere in care stam.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Timi07

Citat:

Pot sa te ajut legat de hotel si de biletele de intrare in parc, asta daca nu vrei sa stai chiar in parc si sa nu mai platesti intrarile, cum a facut Kariris, dar mi se pare mult mai scump. La avion n-am cum sa te ajut, dar cred ca gasesti curse low-cost din Elvetia.

Ca idee, noi am platit aprox. 1100E pentru toti 4 pe avion, 7 nopti de cazare in hotel 3*+ (camera mare cu kitchineta) si masina (Renault Scenic). Am mai dat 330E pentru intrarea in parcuri, dar puteam iesi mai ieftin daca luam de acasa, nu de acolo.

Mergi la inceput

Carla eu zic ca e rezonabila idea sotului tau odar ca asigura-te ca a 3-a camera nu-i pt socru Glumeam.

Si eu ma gandeam sa-i dau prima data jos o parte de zabrele dar mi-as complica viata si mai tare ca ea nu-ti sta locului. Poate ma supar si eu ca Dana si pun patutul la vanzare si salut ..nu-l mai car dupa noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

si mie mi-a picat azi netul, dar odata cu curentul electric. a fost pana in cartier, cica. adica a tinut vreo 3 ore, nici la gradi nu era cand m-am dus sa-l iau pe david.
pe de-o parte a fost bine ca n-am avut net, ca ma desfasurasem intr-un mesaj , pe care n-am apucat sa-l trimit, contra "educatoarei" aleia de care povestea Cris. ma ofeream voluntar sa ma duc s-o strang de gat, dupa ce i-as baga pe gat o carte-doua de pedagogie . oricare, ca niciuna nu propovaduieste violenta.

Cris, ti-au zis fetele deja, cred ca ai suficiente motive sa-l crezi pe Alex si nu pe dobitoaca aia care crede la varsta asta ca sunt rai copiii . si cand ma gandesc ca eu, in sinea mea, le-as scoate ochii altora pentru mult mai putin de atat...
fa ceva, vorbeste cu ceilalti parinti, intreaba-i daca lor li s-a intamplat asa ceva (cu ocazia asta ii pui la curent cu "metodele" asa-zisei educatoare). si da, cel mai bine e sa-l muti, daca ai cum.
imi pare tare rau pt ce vi se intampla.

Valen, mortalaaaaaa Ines .

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Timi07

Citat:

Pot sa te ajut legat de hotel si de biletele de intrare in parc, asta daca nu vrei sa stai chiar in parc si sa nu mai platesti intrarile, cum a facut Kariris, dar mi se pare mult mai scump. La avion n-am cum sa te ajut, dar cred ca gasesti curse low-cost din Elvetia.

Ca idee, noi am platit aprox. 1100E pentru toti 4 pe avion, 7 nopti de cazare in hotel 3*+ (camera mare cu kitchineta) si masina (Renault Scenic). Am mai dat 330E pentru intrarea in parcuri, dar puteam iesi mai ieftin daca luam de acasa, nu de acolo.

nu cred ca vom merge cu avionul, e cam la 6 ore de condus (asta dupa google maps) si nu stiu inca cat am face cu trenul.
Aha deci pre-booking ar fi de prefeat, e bine de stiut. Multumesc.

Mergi la inceput